andy24 wrote:Stie cineva un colegiu serios din Londra cu un pret rezonabil? si stiti daca cumva cineva te angajeaza fara yellow card doar cu scrisoare de la colegiu?:D Multumesc frumos

HarvestMoon7 wrote:Salut tuturor,
Este prima oara cand postez pe acest site. As dori sa stiu daca cineva a experimentat o situatie similara cu a mea si ma poate ajuta cu un raspuns.
Sunt in UK de la inceputul lui Mai, programarea pentru Yellow Card, statut de student, am avut-o pe 19 Iulie. Am ajuns acolo cu un dosar continand urmatoarele:
- formular BR1 completat, 2 poze tip pasaport, pasaport
- oferta de munca
- oferta de cazare
- scrisoarea de inscriere de colegiu
- comprehensive sickness insurance
- scrisoare de sponsorizare de la tatal meu, bank statement-urile lui pe ultimele 3 luni, ultima nu era mai veche de 10 zile (traduse si legalizate)
Tot dosarul parea a fi complet si in regula. In momentul cand am ajuns sa discut cu cea de la birou, s-a uitat pe acte si mi-a spus ca cu 3 zile in urma s-a schimbat procedura si ca acum toate actele vor fi trimise la Sheffield, daca doresc sa le trimit eu personal sau sa le trimita ei. Daca le trimit eu poate dura pana la 6 saptamani pana ce primesc un raspuns, daca le vor trimite ei, as putea primi un raspuns pana in 8 saptamani. Am decis sa-i las pe ei sa le trimita, mi-a zis ca actele sunt in regula, a redactat ceva scrisoare, mi-a data-o si asta a fost tot - dosar si pasaport trimis la Sheffield.
De atunci nu mai stiu nimic. Am luat legatura cu angajatorul sa intreb daca au primit vreun telefon pentru confirmarea ofertei de munca, dar nimic pana acum.
A experimentat cineva o situatie similara si ar putea sa ma ajute cu un raspuns? In caz afirmativ, astept cu nerabdare sa aflu, caci deja nu mai stiu ce sa cred tot citind lucruri pe forum, sunt atat de panicata ca am inceput sa-mi imaginez tot ce e mai rau...
Multumesc in avans!

andrei2j wrote:Multi aleg AVA insurance ...
Eu iti sugerez Moneysupermarket.com sa faci o comparatie.
Orice asigurare iti da o hartie la mana ca esti asigurat,hartia respectiva faxeazo la UKBA .

danadoru wrote:Am cateva nelamuriri, va rog daca ma puteti ajuta. Voi aplica pt Yellow card de student si pe acelasi formular, BR1, trebuie sa aplic pt Blue card pentru sotul meu? Cand ma voi duce la interviu la Croydon, trebuie sa fie prezent si sotul meu? El va primi Blue cardul in acelasi timp? As putea primi eu acest Blue card al sotului meu? Mentionez ca el lucreaza ca sofer international si e greu de precizat o data anume cand el poate fi la Croydon. Va multumesc!

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest