infamous wrote:Sunt mana in mana, predau stafeta la furat.

Dan wrote:Oficial nu a plagiat - asta cu plagiatul e propaganda si manipulare. Maine infiintez si eu o comisie si zic ca a plagiat Basescu la BAC :))
Se vorbeste despre plagiat cand de fapt e vorba de demiterea lui Basescu. te-ai prins, da?

londonina wrote:Nu'sh daca ati vazut chestia asta care circula pe net, nu stiu exact sursa si nici cat de accurate e sau nu:
Eu una nu m-am decis inca daca sa votez sau nu (inclin sa nu), dar daca o voi face voi vota impotriva demiterii lui Basescu desi sunt departe de a fi pro-Basescu.
In alta ordine de idei, ce nu inteleg eu e wtf mai cauta Ponta la putere, din moment ce e oficial ca a plagiat teza de doctorat? Sau nu e oficial?

plictis wrote:Ce ciudat?!?!
Il aveam pe Cerciu in lista de prieteni pe facebook pana mai adineauri cand i-am zis ca sunt mirat ca e impotriva lui Base, i-am urat success in activitatile pe care le desfasoara, si l-am rugat sa isi etaleze opiniile politice in numele lui, nu in numele comunitatii, iar daca are ceva de spus sa zica in numele dansului, nu in numele comunitatii de rom in UK, iar dupa 30 de secunde m-a sters din lista lui, si mi-a blocat accesul la wall-ul lui.
Asa ca am tras urmatoarea concluzie avand in vedere actiunea atat de rapida a lui Adrian:
Domnule Cerciu, stiu ca ati muncit mult sa ajungeti sa detineti albinuta si alte alea prin uk, dar chiar sa fiti platit de USL PSD pentru campanie in uk anti Base? in asa hal ati ajuns?
Acu poti sa imi stergi postul, adminu-le, sau acount-ul cum "sefu" are obiceiu ai 30 de secunde, altfel "sefu" a fost mai rapid ca tine :). sa iti aminesc ca sa nu cauti in baza de date pe care ati pierdut-o de cateva ori numele meu este Laurentiu Comsa, iar username-ul meu este plictis.
Daca imi dai un pm iti dau si numarul meu de tel daca ai chef de o barfa mica!
P.S. Adminule, vezi ca ce am postat mai sus nu se inscriu la "Regulament de ordine interioara" capitolul INTERDICTII alineatul 1 - atacuri la persoana- pentru ca v-am povestit un fapt.
ah si inca ceva, asa sfatuitor cum sunt eu, arunca si tu un ochi pe alte forumuri, si vezi ca esti cam inainte de 98 cu "regulament de ordine interioara", credeam ca e vorba de ordinea in care bit-ii or sa se aseze pe HDD si nu despre regulamentul forumului. Sorry, :)

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests