dopeman1979 wrote:am si eu o masina, din pacate cam toti cer 450de lire, jaf la drum mare.
daca gasesti ceva, anunta-ma si pe mine. ms

theman73 wrote:
Nu-mi zice ca si pe asta iti cere 450 pounds sa-l duci acasa ....

claudiu m wrote:theman73 wrote:
100 pounds sa fie toata lumea multumita , nu ca aia care fac jaf la drumu mare

ionutzmonga wrote:corect ,,,ai dreptate marianmadalin,putin respect pt cei care se intereseaza si vreau sa faca ceva in viata asta,,,,,,,

theman73 wrote:Sper ca e doar o gluma , sau santeti din aia care vorbesc toata ziua doar de cat e caramida si sacul de ciment acasa , ca doar trebuie sa mai faceti inca o camera pe langa alea 18 pe care le aveti deja si pe care bineinteles ca nu le folositi ca toata familia va sta in bucataria de vara ....
.... vreau sa faca ceva in viata asta .... de aici inteleg ca doar cei care cumpara tractoare sant miezul ? ca respect nu as prea avea daca as auzi ca ai luat tractorul cu 500 si vrei sa-l vinzi acasa cu doar 5000 la promotie

ionutzmonga wrote: .... nu are rost sa ma contracarez cu u ...

marianmadalin wrote:claudiu m wrote:theman73 wrote:
100 pounds sa fie toata lumea multumita , nu ca aia care fac jaf la drumu mare
de ce ti plce sa postezi aiurea... c toc respectu daca n ai treaba c sbiectu de ce postezi?

ionutzmonga wrote:tinere dak nu ai nici o treaba cu anunturile astea nustiu la ce iti mai folosesti bucatica aia de creier ca sa postezi kte un comentariu aiurea,invidia ne macina pe multi d cum pot altii sa se descurce,asa suntem noi romanii.......pe vremea lui ceausescu daca iti murea capra trebuia sa moara si a vecinului,acu e si mai rau mai bine sa moara vecinu sa ii iei u capra,si apropo l-am luat pt mn nu pentru ´´promotie´´daca tot te amesteci atat fara un gram de ajutor k suntem si noi romani si ar trebui sa ne ajutam nu sa ne batem joc unii d altii.

ionutzmonga wrote:toata stima dan,mii de multumiri din partea mea,pacat k noi romanii nu ne intelegem k si fratii si sa ne ajutam,asta e e vb de putin respect,si pt d-voastra 3tone de respect cu forumul asta......la cat mai multi useri.....

Dan wrote:
Topicurile de la mica publicitate nu mai apar cand apasati butonul "nou pe forum", asa ca ma gandesc eu ca voi chiar voiati sa vedeti care e treaba cu tractoarele...

theman73 wrote:Anunturile apar pe prima pagina ..... pe langa asta eu ziua stau pe tapatalk si la rubrica new apar si anunturile de mica publicitate

ionutzmonga wrote:si fara ajutorul vostru m-am descurcat am gasit oferta buna....pe deasupra v-am dat si subiect de caterinca,,,asa k spor la postari...si sa nu va trebuiasca niciodata vreun sfat sau o idee,sa mai dati d unii cronicari k si voi,,da de fapt oricum sunteti niste genii voi si nu aveti nevoie,,,rusine sa va fie k suntem romani,eu cel putin sunt sigur poate voi cine stie ,nu cumva trebuia sa va inscrieti pe bozgori in uk?

ionutzmonga wrote:si fara ajutorul vostru m-am descurcat am gasit oferta buna....pe deasupra v-am dat si subiect de caterinca,,,asa k spor la postari...si sa nu va trebuiasca niciodata vreun sfat sau o idee,sa mai dati d unii cronicari k si voi,,da de fapt oricum sunteti niste genii voi si nu aveti nevoie,,,rusine sa va fie k suntem romani,eu cel putin sunt sigur poate voi cine stie ,nu cumva trebuia sa va inscrieti pe bozgori in uk?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests