instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Caterinca cu masini

Zambiti, va rugam, sunteti filmat cu camera ascunsa!
30 posts • Page 1 of 1

Caterinca cu masini

Postby claudiu m » Jul 6th, '12, 07:21

dopeman1979 wrote:am si eu o masina, din pacate cam toti cer 450de lire, jaf la drum mare.
daca gasesti ceva, anunta-ma si pe mine. ms

mafiotii astia..
ce zici un un 50 lire te aranjeaza ..
Heisenberg says
Relax
claudiu m
Gazetar
Gazetar

Re: caut transport auto/trailer catre Romania pentru 5 masin

Postby sapanta » Jul 9th, '12, 19:03

asta o fi?
Image
sapanta
Lord
Lord

Postby theman73 » Jul 9th, '12, 19:21

Image

Nu-mi zice ca si pe asta iti cere 450 pounds sa-l duci acasa ....
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby claudiu m » Jul 13th, '12, 03:16

theman73 wrote:Image

100 pounds sa fie toata lumea multumita , nu ca aia care fac jaf la drumu mare
Heisenberg says
Relax
claudiu m
Gazetar
Gazetar

Postby marianmadalin » Jul 13th, '12, 20:49

claudiu m wrote:

de ce ti plce sa postezi aiurea... c toc respectu daca n ai treaba c sbiectu de ce postezi?
marianmadalin
Haiduc
Haiduc

Postby ionutzmonga » Jul 14th, '12, 11:10

corect ,,,ai dreptate marianmadalin,putin respect pt cei care se intereseaza si vreau sa faca ceva in viata asta,,,,,,,
ionutzmonga
Scrib
Scrib

Postby theman73 » Jul 14th, '12, 20:07

ionutzmonga wrote:corect ,,,ai dreptate marianmadalin,putin respect pt cei care se intereseaza si vreau sa faca ceva in viata asta,,,,,,,

Sper ca e doar o gluma , sau santeti din aia care vorbesc toata ziua doar de cat e caramida si sacul de ciment acasa , ca doar trebuie sa mai faceti inca o camera pe langa alea 18 pe care le aveti deja si pe care bineinteles ca nu le folositi ca toata familia va sta in bucataria de vara ....

.... vreau sa faca ceva in viata asta .... de aici inteleg ca doar cei care cumpara tractoare sant miezul ? ca respect nu as prea avea daca as auzi ca ai luat tractorul cu 500 si vrei sa-l vinzi acasa cu doar 5000 la promotie
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby ionutzmonga » Jul 15th, '12, 09:33

tinere dak nu ai nici o treaba cu anunturile astea nustiu la ce iti mai folosesti bucatica aia de creier ca sa postezi kte un comentariu aiurea,invidia ne macina pe multi d cum pot altii sa se descurce,asa suntem noi romanii.......pe vremea lui ceausescu daca iti murea capra trebuia sa moara si a vecinului,acu e si mai rau mai bine sa moara vecinu sa ii iei u capra,si apropo l-am luat pt mn nu pentru ´´promotie´´daca tot te amesteci atat fara un gram de ajutor k suntem si noi romani si ar trebui sa ne ajutam nu sa ne batem joc unii d altii.
ionutzmonga
Scrib
Scrib

Postby theman73 » Jul 15th, '12, 12:31

Jesus ...

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby ionutzmonga » Jul 15th, '12, 19:50

yes, well said, pray to Him, maybe He can help you with some respect.
ionutzmonga
Scrib
Scrib

caut transport auto/trailer catre Romania pentru 5 masini

Postby albea » Jul 15th, '12, 21:19

theman73 wrote:Sper ca e doar o gluma , sau santeti din aia care vorbesc toata ziua doar de cat e caramida si sacul de ciment acasa , ca doar trebuie sa mai faceti inca o camera pe langa alea 18 pe care le aveti deja si pe care bineinteles ca nu le folositi ca toata familia va sta in bucataria de vara ....

.... vreau sa faca ceva in viata asta .... de aici inteleg ca doar cei care cumpara tractoare sant miezul ? ca respect nu as prea avea daca as auzi ca ai luat tractorul cu 500 si vrei sa-l vinzi acasa cu doar 5000 la promotie

Au dreptate oamenii, The man. NU AICI e locul pentru comentariile tale care, intre noi fie vorba, m-au uns la inima. Poate, cand vei avea chef, sa deschizi un topic pe subiect (scuzati pleonasmul).
albea
Contributor
Contributor

Postby theman73 » Jul 15th, '12, 21:26

Nu ma-m putut abtine , imi cer scuze dar mi-a dat maxim asta cu respectul lui .... for what ?

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby ionutzmonga » Jul 17th, '12, 15:11

respecta ca sa fi respectat..........da de unde nu e nici D-zeu nu cere
ionutzmonga
Scrib
Scrib

Postby theman73 » Jul 17th, '12, 18:45

Mai nene

Cand ti-ai lasat opinicile la feribot exact dupa ce ai debarcat in UK ar fi trebuit sa-ti dai seama ca aici nu esti la tine pe ulita sa hotarasti tu cine vorbeste sau nu , stiu ca la tine pe holda esti mandria satului ca esti cel mai tapan cu sapa in mana si mai stiu ca la tine in ograda nimeni nu caraieste , dar aici este un forum public

sapanta si claudiu au postat in gluma , tu repede te-ai aprins ca popricasul si vrei sa areti la lume ca tu esti miezul
si mai stiu si ca din cauza negrului de sub unghii l-ai pus pe fiu-tau sa scrie pe forum

data viitoare daca nu vrei comentarii la posturile tale publica-ti anunturile in ziar si nu uita sa-l votezi pe Iliescu

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby ionutzmonga » Jul 20th, '12, 15:23

da .. ai dreptate nu are rost sa ma contracarez cu u,multa bafta iti doresc
ionutzmonga
Scrib
Scrib

caut transport auto/trailer catre Romania pentru 5 masini

Postby albea » Jul 20th, '12, 21:07

ionutzmonga wrote: .... nu are rost sa ma contracarez cu u ...

Ce anume nu are rost ?? :D
albea
Contributor
Contributor

Re: Caterinca cu masini

Postby Dan » Jul 20th, '12, 22:30

Am facut putin curat in topicul oamenilor.
Ei chiar incearca sa rezolve o treaba, dar noi, the romanians, am zis ca daca le iese nu e bine. Sau e prea scump. Hai sa ii incurcam, sa fie bine la toata lumea, nu numa lor.

Topicurile de la mica publicitate nu mai apar cand apasati butonul "nou pe forum", asa ca ma gandesc eu ca voi chiar voiati sa vedeti care e treaba cu tractoarele...

Distractie placuta in continuare si ma scuzati ca v-am deranjat :))))
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby ionutzmonga » Jul 21st, '12, 05:05

toata stima dan,mii de multumiri din partea mea,pacat k noi romanii nu ne intelegem k si fratii si sa ne ajutam,asta e e vb de putin respect,si pt d-voastra 3tone de respect cu forumul asta......la cat mai multi useri.....
ionutzmonga
Scrib
Scrib

Postby claudiu m » Jul 21st, '12, 05:27

marianmadalin wrote:
claudiu m wrote:

de ce ti plce sa postezi aiurea... c toc respectu daca n ai treaba c sbiectu de ce postezi?

Asa este nu am nici o treaba cu subiectu si nici cu utilajele agricole

Dar tu ai vreo treaba cu realitatea si logica din lumea in care traiesti , cu tot respectu daca nu ai treaba cu transporturile si cu matematica de baza de ce ii numesti pe acei transportatori cu care ai incercat sa colaborezi talhari si ca fac jaf la drumu mare ??

Daca toti ti au cerut acelasi pret inseamna ca ala este pretu pietei nu pretu pentru buzunarul tau , daca tie iti curge motorina euro7 la cismea afla ca ei nu au acces la cismeaua aia fermecata , are ala vina ca nu ai tu bani sa transporti gunoaiele englezilor in Romanica ? Fara ofensa dar chiar nu ti permiti sa importi in Ro .gunoaie. Cand ai sa ti permiti te intorci pe aici si dai peste nas la hotii aia care fac jaf la drumu mare ..

Stima !
Last edited by claudiu m on Jul 21st, '12, 05:59, edited 1 time in total.
Heisenberg says
Relax
claudiu m
Gazetar
Gazetar

Postby claudiu m » Jul 21st, '12, 05:50

ionutzmonga wrote:tinere dak nu ai nici o treaba cu anunturile astea nustiu la ce iti mai folosesti bucatica aia de creier ca sa postezi kte un comentariu aiurea,invidia ne macina pe multi d cum pot altii sa se descurce,asa suntem noi romanii.......pe vremea lui ceausescu daca iti murea capra trebuia sa moara si a vecinului,acu e si mai rau mai bine sa moara vecinu sa ii iei u capra,si apropo l-am luat pt mn nu pentru ´´promotie´´daca tot te amesteci atat fara un gram de ajutor k suntem si noi romani si ar trebui sa ne ajutam nu sa ne batem joc unii d altii.

Pe vremea lu Ceausescu .......................... ........... se pare ca tot in vremea lu Impuscatu ai ramas

Referitor la achizitia facuta si scopu .. Felicitari pentru initiativa !!!

Referitor la bucatica aia de creier a lu theman73 la ce vrei sa o foloseasca ? sa ti aduca tractoru in ograda cu 2-300 lei si sa i bagi si tu o gaina in traista drept ciubuc -ras2- -ras2- -ras2-

Bahhhhhhhhhh ce draqu faceti ? oferiti omului un gram de ajutor nu-l mai incurcati
Heisenberg says
Relax
claudiu m
Gazetar
Gazetar

Postby theman73 » Jul 21st, '12, 19:51

ionutzmonga wrote:toata stima dan,mii de multumiri din partea mea,pacat k noi romanii nu ne intelegem k si fratii si sa ne ajutam,asta e e vb de putin respect,si pt d-voastra 3tone de respect cu forumul asta......la cat mai multi useri.....

Ori e ceva fan Mafia , ori are o problema cu cuvantul respect

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby theman73 » Jul 21st, '12, 20:27

Dan wrote:
Topicurile de la mica publicitate nu mai apar cand apasati butonul "nou pe forum", asa ca ma gandesc eu ca voi chiar voiati sa vedeti care e treaba cu tractoarele...

Anunturile apar pe prima pagina ..... pe langa asta eu ziua stau pe tapatalk si la rubrica new apar si anunturile de mica publicitate

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby ionutzmonga » Jul 23rd, '12, 17:14

si fara ajutorul vostru m-am descurcat am gasit oferta buna....pe deasupra v-am dat si subiect de caterinca,,,asa k spor la postari...si sa nu va trebuiasca niciodata vreun sfat sau o idee,sa mai dati d unii cronicari k si voi,,da de fapt oricum sunteti niste genii voi si nu aveti nevoie,,,rusine sa va fie k suntem romani,eu cel putin sunt sigur poate voi cine stie ,nu cumva trebuia sa va inscrieti pe bozgori in uk?
ionutzmonga
Scrib
Scrib

Postby Dan » Jul 23rd, '12, 17:27

theman73 wrote:Anunturile apar pe prima pagina ..... pe langa asta eu ziua stau pe tapatalk si la rubrica new apar si anunturile de mica publicitate

La "nou pe forum" nu apar. Adica apas eu pe el si nu le vad.
Apare categoria daca dai pe "board index", ceea ce e si normal. Daca nu ar aparea nicaieri, ce sens ar avea? :P
Tapatalk nu tine cont de setarile de afisare ale forumului aici pe site. El ia informatiile direct din baza de date (din pacate).
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby theman73 » Jul 23rd, '12, 18:17

Scuze , mie imi apareau la unread topics in tapatalk

Pe PC eu deschid http://www.romani-online.co.uk si dupa cum vezi in poza apar si anunturile de la mica publicitate si eu cel putin de aici intram

Image
Last edited by theman73 on Jul 23rd, '12, 18:20, edited 2 times in total.

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby theman73 » Jul 23rd, '12, 18:18

ionutzmonga wrote:si fara ajutorul vostru m-am descurcat am gasit oferta buna....pe deasupra v-am dat si subiect de caterinca,,,asa k spor la postari...si sa nu va trebuiasca niciodata vreun sfat sau o idee,sa mai dati d unii cronicari k si voi,,da de fapt oricum sunteti niste genii voi si nu aveti nevoie,,,rusine sa va fie k suntem romani,eu cel putin sunt sigur poate voi cine stie ,nu cumva trebuia sa va inscrieti pe bozgori in uk?

Jesus ....... Jehova strike again

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby Dan » Jul 23rd, '12, 18:29

@theman - am inteles.
Eu credeam ca acesta este cel mai folosit buton pentru a vedea posturile noi:
Image
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby theman73 » Jul 23rd, '12, 20:01

Jur ca e prima data cand vad acest buton :)

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby claudiu m » Jul 23rd, '12, 20:14

ionutzmonga wrote:si fara ajutorul vostru m-am descurcat am gasit oferta buna....pe deasupra v-am dat si subiect de caterinca,,,asa k spor la postari...si sa nu va trebuiasca niciodata vreun sfat sau o idee,sa mai dati d unii cronicari k si voi,,da de fapt oricum sunteti niste genii voi si nu aveti nevoie,,,rusine sa va fie k suntem romani,eu cel putin sunt sigur poate voi cine stie ,nu cumva trebuia sa va inscrieti pe bozgori in uk?

La ce bani ai găsit ?
Heisenberg says
Relax
claudiu m
Gazetar
Gazetar

Postby ionutzmonga » Jul 24th, '12, 07:38

8oo d euro
ionutzmonga
Scrib
Scrib