albea wrote:Brixtonaddict wrote:Esti un foarte mare cunoscator de tertipuri umane,dupa reactiile tale totusi te incadrezi perfect in liniile unui semidoct.In acest caz refuz sa mai continui acest subiect.Succes in a da explicatii foarte tampite publicului.
Sa nu uiti, prietene, ca faptele vorbesc pentru fiecare dintre noi. Una este sa legi niste cuvinte intr-o fraza care suna savant, dar nu spune nimic si alta este sa faci ceva, sa pui un semn in padure unde un ratacit, odata, isi va gasi drumul cel bun. A aprecia ce este cel mai bine pentru interesul personal imediat, o face orice individ pe loc si instinctual. Orice oligofren stie sa apuce un dumicat si sa-l bage in gura, dar nu oricine e capabil sa deseneze o harta. Unii dintre noi ne ducem viata ca oile, stiind ca ne poarta ciobanul de grija, altii avem idealuri si mergem la vot cand sunt alegeri.
Daca ai avea un minim de potential intelectual ai realiza ca deregularizarea taximetriei ar avea aceleasi efecte pentru industrie ca si liberalizarea armelor de foc pentru societate. Multi s-ar bucura, dar care ar fi consecintele?
P.S. Care sunt explicatiile tampite care le-am dat eu?

Dan wrote:Luati-va usor asa, nu va certati din prima.
Nu va mai judecati unu' pe altu, ca fiecare are experientele lui.
Eu personal sunt de parere ca fara ecran de protectie si usi blocate nu e cazul sa iei lume de pe strada. Un incident la 5 ani e super suficient ca sa te scoata din joc. Si nu merita. Nici cea mai buna zona a Londrei nu e sigura din punctul asta de vedere.

Brixtonaddict wrote:Pe de alta parte deregularizarea taximetriei este facuta de niste oameni cu mult mai multe studii economice ca tine

Brixtonaddict wrote:Termenul de "regularizarea bancilor" nu l-am auzit in viata mea desi am studii economice superioare te rog sa fi mai explicit sau sa nu folosesti termeni pe care nu-i poti explica,multumesc pentru intelegere
REGULARIZÁ, regularizez, vb. I. Tranz. 1. A supune unor norme, unor reguli, a face ca ceva să fie regulat.

Emcede wrote:Salve. Azi am dat testul pentru obtinerea licentei, trecut, luni sper sa am badge-ul, marti sa incep munca. Ca fapt divers, cu eu-taxidrivers am venit in Anglia si a fost totul OK pana acum.

Emcede wrote:Salve. Azi am dat testul pentru obtinerea licentei, trecut, luni sper sa am badge-ul, marti sa incep munca. Ca fapt divers, cu eu-taxidrivers am venit in Anglia si a fost totul OK pana acum.

theman73 wrote:Taximetria se adreseaza in special celor care reusesc sa lucreze undeva la 12 ore pe zi , sa fiu sincer nu prea ma vad 12 ore pe zi intr-o masina ....
......................................................................
azi aflam ca un doctor in economie face taxi in Brixton .... o fi bine ? o fi rau ? numai el stie

albea wrote:Emcede wrote:Salve. Azi am dat testul pentru obtinerea licentei, trecut, luni sper sa am badge-ul, marti sa incep munca. Ca fapt divers, cu eu-taxidrivers am venit in Anglia si a fost totul OK pana acum.
Ce anume este OK, ca nici macar nu ai licenta? Stai sa vezi cum e cu munca si cu banii.

Emcede wrote:.... Am un coleg care a inceput o saptamana pe o Octavia, prima saptamana i-a adus 400 L in buzunar.

claudiu m wrote:Ce test albea ca nu am inteles nimic ? Lumineaz-ma si pe mine te rog !

albea wrote:claudiu m wrote:Ce test albea ca nu am inteles nimic ? Lumineaz-ma si pe mine te rog !
N-auzi ca ala lucreaza pe o Scoda Octavia?

darcey wrote:lamuriti-ma si pe mine unde trebe sa aplic ptr private hire licence ?si in ce conditii ti se da licenta? multumesc frumos !

Emcede wrote:Colegul e pe Octavia, eu o sa am E-Class. So, nici o mare diferenta fata de Londra; doar ca aici o sa am de a face cu englezi.

albea wrote:Si nepotul meu a inceput munca, tot de luni. De fapt de marti, luni am pierdut ziua cu inchiriatul masinii.
Am optat pentru un Vauxall Vectra din 2006 automatic. Era la pachet cu asigurare cu tot, dar cand au vazut ca are sub 25 de ani, i-au cerut sa-si faca asigurare singur.
Am facut asigurarea la Motorcade, prin telefon normal, fara suprataxa, la £133 pe saptamana. Discutia la telefon a durat 5 minute si dupa alte 10 minute a sosit faxul cu asigurarea. Aviz celor care "nu gasesc" asigurator.
In prima zi a facut £60 si era in extaz. De a doua zi (miercuri) nu a mai scazut sub £100. Ieri (sambata) a ramas la munca si peste noapte si a facut o gramada de bani. Azi s-a odihnit si a plecat cu fiul meu in oras la distractii. Sper sa-i impiedice ploaia sa cheltuie prea mult. Offf, tinerii din ziua de azi!!!

Iancu Dragos wrote: Nu este cam mult 133 lire doar asigurarea saptamanal?Adi PC parca parca spunea ca plateste pt un passat 150 saptamanal,adica pt asigurare si chiria masinii.

Muki wrote:Buna! Stie cineva daca dubla cetatenie are avantaje in legatura cu practicarea acestei meserii sau doar ca si SE se poate practica? multumesc anticipat!

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests