andromeda12 wrote:salutare, sunt Andrei, de 2 luni in Londra , nu am inca de munca, la varsta mea nu m-a adus entuziasmul aici, ci problemele financiare din tara. ca acasa nu e mai bine nicaieri, stiu ce spun, am in spate inca 8 ani in alta tara europeana!,,felicitari'' tuturor guvernelor de dupa ,,marea ingramadeala'' din '89 ca le-a iesit planul de a ne izgoni din tara, sa fim bataia de joc a altora pentru ceva bani in plus.
![]()
rog pe cei care stiu ceva concret de munca sa ma sune la 07547366028. am experienta lunga in constructii, van delivery, cscs card, carnet auto uk prof., engleza acceptabil, fac si alte munci. de studii superioare nu zic, nu au contat pe nicaieri in cazul meu! am aplicat la sumedenie de anunturi, sunt inscris la agentii, nimic !!!!! un sfat pentru cei foarte entuziasti sa parasiti romania: daca aveti situatii si slujbe bune , nu veniti , nu sunt cainii cu colaci in coada!!!!

lil_aky wrote:Hei...ma bucur sa va cunosc! Sunt Anca, am 23 de ani..si de aproape 3 saptamani sunt pe teritoriul UK :P In Daventry mai exact.. Daca mai este cineva pe aproape sa dea de stire :)

.
.

Sticky wrote:Salut :)
Andrei here , am 23 de ani , sunt din Jud Neamt ( mai exact orasul Bicaz )si e pentru prima data cand intru pe acest site .
Cum de am dat peste siteul asta ? Foarte usor , deoarece sunt in cautarea unui job in UK .
Tin sa mentionez ca nu am mai lucrat in UK , nu stiu engleza la perfectie , dar ma descurc cu ea :D
Deci , in concluzie , cine ma poate ajuta si sfatui in legatura cu chestia asta , va astept cu drag !

sapanta wrote:in functie de zona unde vrei sa deschizi vei gasi mai multi sau mai putinti romani.
sincer nu cred sa fie asa o problema sa gasesti oameni, sunt destul de multi cu permis de munca si tot ce trebuie. evident daca vor fi atrasi de oferta de angajare![]()
![]()
iar daca vei accepta si selfemployed probabil ca va creste nr celor care ar putea fi interesati.

motanik wrote:Bine ati venit pe forumul nostru, aici facem cunostinta!

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest