instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Hai sa ne cunoastem! #3

Sa facem prezentarile!
754 posts • Page 17 of 261 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26

Re: Hai sa ne cunoastem! #3

Postby lil_aky » Jul 8th, '12, 23:29

Hei...ma bucur sa va cunosc! Sunt Anca, am 23 de ani..si de aproape 3 saptamani sunt pe teritoriul UK :P In Daventry mai exact.. Daca mai este cineva pe aproape sa dea de stire :)
lil_aky
Cetitor
Cetitor

Postby Elena Ana Maria » Jul 11th, '12, 20:24

Salutare tuturor,

Ma bucur ca existati, va multumesc pentru informatiile pretioase postate aici si regret ca nu v-am cunoscut cand ma aflam pe teritoriul Marii Britanii, m-ar fi ajutat foarte mult toate cele mentionate de voi.

Mult succes romanilor din diaspora si celor din tara!
Elena Ana Maria
Haiduc
Haiduc

Postby infamous » Jul 11th, '12, 20:29

Salut sunt Edi si sper ca in viitorul apropiat sa prind scoarta in Anglia. Va salut pe toti si in special pe cei care contribuie cu informatii utile din UK, motiv pt care mi-am facut cont. -nas-
We cannot control the things life does to us. They are done before you know it, and once they are done, they make you do other things. Until at last everything comes between you and the man you wanted to be.
infamous
Haiduc
Haiduc

Postby andrei2j » Jul 12th, '12, 02:07

andromeda12 wrote:salutare, sunt Andrei, de 2 luni in Londra , nu am inca de munca, la varsta mea nu m-a adus entuziasmul aici, ci problemele financiare din tara. ca acasa nu e mai bine nicaieri, stiu ce spun, am in spate inca 8 ani in alta tara europeana! -dans- ,,felicitari'' tuturor guvernelor de dupa ,,marea ingramadeala'' din '89 ca le-a iesit planul de a ne izgoni din tara, sa fim bataia de joc a altora pentru ceva bani in plus. -nervos-
rog pe cei care stiu ceva concret de munca sa ma sune la 07547366028. am experienta lunga in constructii, van delivery, cscs card, carnet auto uk prof., engleza acceptabil, fac si alte munci. de studii superioare nu zic, nu au contat pe nicaieri in cazul meu! am aplicat la sumedenie de anunturi, sunt inscris la agentii, nimic !!!!! un sfat pentru cei foarte entuziasti sa parasiti romania: daca aveti situatii si slujbe bune , nu veniti , nu sunt cainii cu colaci in coada!!!! -nuuu-

scuza-ma daca intervin...
Poate ca schimband orasul sansele ar fi mult mai mari ? -da-da-

p.s. De ce romanii ,se duc toti in Londra la cautat de munca ??? -nu-nu-
andrei2j
Gramatic
Gramatic

Postby Muki » Jul 16th, '12, 00:15

Buna!
Numele meu este Cristi. Sunt inca in Romania dar sper sa ajung in 2-3 luni acolo.

De meserie sunt regizor TV dar sincer nu prea vad un viitor in aceasta tara.
Ma bucur ca am descoperit acest site, pe care il consider foarte bun si util.

Sanatate si numai bine!
Muki
Haiduc
Haiduc

Postby lenuska » Jul 16th, '12, 21:30

lil_aky wrote:Hei...ma bucur sa va cunosc! Sunt Anca, am 23 de ani..si de aproape 3 saptamani sunt pe teritoriul UK :P In Daventry mai exact.. Daca mai este cineva pe aproape sa dea de stire :)

hey, sunt Elena, si eu locuiesc in Daventry de aproape un an, mi-ar placea sa ne cunoastem, doar suntem asa aproape:)
lenuska
Haiduc
Haiduc

Postby silviurughinis » Jul 18th, '12, 10:53

Buna ! sunt Silviu si locuiesc de doi ani in Sutton Couldfield . Ma intereseaza sa stiu daca mai locuieste cineva in zona pt ca inca nu am dat de nici un roman
silviurughinis
Cetitor
Cetitor

Postby cristi79 » Jul 19th, '12, 08:28

Salutari!

Numele meu este Cristi. Sunt inca in RO (IS) dar intentionez sa ajung in Londra langa sotia mea la sfarsitul lunii septembrie .
Multumesc pentru acest site si celor care vin in sprijinul sau cu sfaturi, informatii si idei utile.

Numai de bine sa auzim.
cristi79
Discipol
Discipol

Postby silviurughinis » Jul 19th, '12, 14:02

buna! este careva in Sutton Couldfield?
silviurughinis
Cetitor
Cetitor

Postby darcey » Jul 19th, '12, 17:17

buna ! sunt din godalming ...cineva din imprejurimi?
darcey
Scrib
Scrib

Postby eugendragos » Jul 19th, '12, 18:10

salutare tuturor!!!Numele este Dragos,sunt nou pe forum, dar sunt in anglia de 2 ani,mai precis in Portsmouth.Suntem o gramada de romani aici.mi-ar face placere sa-mi fac prieteni noi.Daca sunteti interesati adresa mea de mail : eugendragos@yahoo.com.Numai bine si sper sa ne auzim curand
eugendragos
Cetitor
Cetitor

Postby andreeamunteanu » Jul 20th, '12, 13:05

Salutare tuturor! Sunt Andreea si am descoperit acest site abia acum desi sunt un UK de 3 ani. Sunt medic intrat in training in UK. Momentan sunt in Swansea, Wales.
Daca mai e cineva stabilit in Wales dati de stire pt ca am avut o discutie cu consulul roman din Cardiff si ar vrea sa ajunga sa cunoasca comunitatea romaneasca din Wales si sa implementeze ceva proiecte UE la care a lucrat.

Cu bine
Andreea
andreeamunteanu
Cetitor
Cetitor

Postby andreeamunteanu » Jul 23rd, '12, 15:14

In Cardiff se va putea vota la urmatorul sediu:

The Greek Cypriot Community Centre,
Church Street,
Off Bute Street ,
Cardiff
CF10 5HA
andreeamunteanu
Cetitor
Cetitor

Postby metalman90 » Jul 24th, '12, 02:06

Salutare tuturor!

Imi pare bine sa fac si eu parte din comunitate -da-da- .
Ma numesc Alin, am 22 de ani si sunt momentan in Oradea. In ceea ce ma priveste, eu sunt hotarat de multa vreme, 2 ani, poate chiar mai mult, sa plec in Scotia. Cand spun asta ma refer in primul rand la mutare si stabilire definitiva -asa-asa- .
Inca de cand am vazut filmul intitulat "Braveheart", in care e prezentata viata lui William Wallace, evenimente istorice mai mult sau mai putin modificate din Scotia acelor vremuri, Scotia a fost pentru mine "alegerea perfecta". Lasand asta la o parte, mereu mi-am dorit sa ies din spatiul acesta Est-European si sa plec inspre Vest, sau Nord, cat mai departe, si sa ma integrez in culturi total diferite fata de cele de prin sud-estul Europei. Interesul deosebit m-a determinat sa vreau sa cunosc istoria Scotiei, culturile ei etc. si sa ma informez cat am putut eu de bine pana la momentul actual. In primul rand imi doresc sa ma lucrez acolo, dar ce imi doresc cu adevarat e sa ma simt in Scotia ca si "acasa".
In ceea ce ma priveste pe mine, anul acesta am absolvit Facultatea de Stiinte Socio - Umane, Specializarea - Asistenta Sociala, si imi doresc sa ma angajez in Scotia in acest domeniu, respectiv "Social Work", sau la inceput undeva in "Social Care". Am incredere totala in mine fiindca am fost implicat activ in timpul acestor 3 ani de studiu, fiind o profesie care chiar imi prezinta interes si cu putina adaptare la legislatia din UK, cred ca m-as descurca cel putin bine. Am trimis mail-uri catre SSSC, catre reprezentanti EURES, si am de gand sa incerc si cu UK Border Agency, pentru a vedea ce sfaturi imi pot oferi.
Asa ca, motivul principal pentru care, am cautat si mai apoi m-am alaturat acestei comunitati, este sa aflu cat mai multe opinii si pareri, realitati, de la romani care se afla in Scotia, daca ar exista si asistenti sociali plecati din Romania si fac parte din aceasta comunitate ar fi super, fiindca imi doresc sa ma pot angaja legal cat mai repede cu putinta in Scotia (mi-ar place foarte mult sa fie in Edinburgh sau Dundee) si din momentul in care ma voi afla si eu acolo, sa pot spune ca sunt si eu un "Roman Online (Din Scotia)" -dans-

Numai bine, Alin.
metalman90
Cetitor
Cetitor

Postby Sticky » Jul 27th, '12, 02:22

Salut :)
Andrei here , am 23 de ani , sunt din Jud Neamt ( mai exact orasul Bicaz )si e pentru prima data cand intru pe acest site .
Cum de am dat peste siteul asta ? Foarte usor , deoarece sunt in cautarea unui job in UK .
Tin sa mentionez ca nu am mai lucrat in UK , nu stiu engleza la perfectie , dar ma descurc cu ea :D
Deci , in concluzie , cine ma poate ajuta si sfatui in legatura cu chestia asta , va astept cu drag !
Sticky
Cetitor
Cetitor

Postby xxxraresxxx » Jul 27th, '12, 12:47

Salutari tuturor innoratilor! :)) unde o fi mai cald prin uk?
xxxraresxxx
Cetitor
Cetitor

Postby xxxraresxxx » Jul 27th, '12, 12:52

Cineva supravietuieste prin Irl de Nord? Un fel de UK - Irlanda.
xxxraresxxx
Cetitor
Cetitor

Postby sapanta » Jul 27th, '12, 15:30

Sticky wrote:Salut :)
Andrei here , am 23 de ani , sunt din Jud Neamt ( mai exact orasul Bicaz )si e pentru prima data cand intru pe acest site .
Cum de am dat peste siteul asta ? Foarte usor , deoarece sunt in cautarea unui job in UK .
Tin sa mentionez ca nu am mai lucrat in UK , nu stiu engleza la perfectie , dar ma descurc cu ea :D
Deci , in concluzie , cine ma poate ajuta si sfatui in legatura cu chestia asta , va astept cu drag !

sectiunea Utile e de cel mai mare ajutor!
doar putin mai sus!
sapanta
Lord
Lord

Postby em1 » Jul 29th, '12, 10:06

Buna ziua tuturor, numele meu este Emil, detin o companie de import-export si distributie in Romania.

Am intrat pe forum, deoarece in lunile urmatoare intentionez sa deschid o companie de profil similar in UK, care va crea si locuri de munca (sales, si warehouse workers/logistics).

Pe forum gasesc informatii diverse, foarte utile despre specificul UK/legislatie/etc, dar ma intereseaza in special problema dificila a angajarilor, de data asta din punct de vedere al angajatorului. Doresc sa angajez mai mult compatrioti pe cat posibil, dar cred ca va fi destul de greu - evident din binecunoscutele chestiuni de drept de munca.
em1
Discipol
Discipol

Postby sapanta » Jul 29th, '12, 10:34

in functie de zona unde vrei sa deschizi vei gasi mai multi sau mai putinti romani.
sincer nu cred sa fie asa o problema sa gasesti oameni, sunt destul de multi cu permis de munca si tot ce trebuie. evident daca vor fi atrasi de oferta de angajare -ras4- -ras4-
iar daca vei accepta si selfemployed probabil ca va creste nr celor care ar putea fi interesati.
sapanta
Lord
Lord

Postby em1 » Jul 29th, '12, 11:08

sapanta wrote:in functie de zona unde vrei sa deschizi vei gasi mai multi sau mai putinti romani.
sincer nu cred sa fie asa o problema sa gasesti oameni, sunt destul de multi cu permis de munca si tot ce trebuie. evident daca vor fi atrasi de oferta de angajare -ras4- -ras4-
iar daca vei accepta si selfemployed probabil ca va creste nr celor care ar putea fi interesati.

Multumesc, informatie utila. Da, o parte din locurile de munca se preteaza si la self employed. O sa postez probabil un anunt dupa ce se contureaza mai bine profilul joburilor. Despre oferta de angajare, ramane de vazut la momentul respectiv cat de atractiva va fi, dar eu unul sper/cred ca va fi ok.

Referitor la zona, inca oscilez intre Birmingham si Londra. Fiecare din ele are avantaje si dezavantaje pentru modelul de business folosit. Oricum studiez de ceva timp situatia privind inchirierile de office/warehouse etc. Sper ca intr-o luna de acum, max o luna jumatate, daca planurile vor fi finalizate, sediul sa fie deja pregatit de lucru.
em1
Discipol
Discipol

Postby florentaelena » Jul 30th, '12, 16:08

motanik wrote:Bine ati venit pe forumul nostru, aici facem cunostinta!

Image

Buna ziua,
Numele meu este Florenta si sunt invatatoare. Locuiesc in Bucuresti, am o familie frumoasa si un baiat de 14 ani. M-am gandit ca pentru a-i oferi un viitor trebuie sa parasim aceasta tara, Romania, deoarece nu mai este o tara. Suntem puternic dezamagiti a doua oara. Dupa acest referendum ne-am dat seama ca am fost suspendati din calitatea de cetateni ai patriei, intrucat aici votul nu conteaza. Noi vrem altceva. Asa ca am luat o decizie: sa cautam un loc mai bun. De aceea, incercam sa ne informam pentru a pasi cu dreptul mai departe. Multumim!
florentaelena
Cetitor
Cetitor

Postby Dianna.N. » Aug 2nd, '12, 12:04

Buna tuturor,
Eu sunt Diana din Timisoara. De cateva saptamani citesc pe ici pe colo site si in sfarsit postez ceva :)) .
De cand eram prin liceu am vrut sa studiez in Anglia, dar n-am reusit sa mai aplic si-am ramas aici. Acum sunt hotarata sa plec, sa incerc sa-mi fac un viitor mai bun; aici nu se poate.
Tot ce pot sa fac acum e sa astept examenul IELTS si pe urma sa aplic la universitati; intre timp citesc postarile de pe forum sa invat cum sta treaba cu viata in Anglia, job-ul, chiria...
Va multumesc, ca va faceti timp sa postati informatii utile pt. nou veniti :)
Dianna.N.
Calfa
Calfa

Postby f.rastafan » Aug 3rd, '12, 04:30

Salutare români,

Tocmai ce mi-am făcut cont și m-am gândit să vă salut.Felicit majoritatea dintre românii plecați și curajul lor. Nu știu câți dintre voi(cei plecați) încă mai vedeți cu ochi buni situația din România, politică, economică și cea socială, de ce nu ? Aici, printre noi, sau cel puțin printre cei ca mine, se întărește vorba că nu mai poți face nimic aici.Așa, că, sper să n-aveți rețineri când cineva de 'acasă' vă cere un sfat sau o îndrumare.

Vă mulțumesc.
f.rastafan
Haiduc
Haiduc

Postby Istvan_aylesbury » Aug 4th, '12, 14:51

Buna.Sunt Istvan si locuiesc in Aylesbury cu sotia si cele doua fete ale noastre.
Istvan_aylesbury
Cetitor
Cetitor

Postby Alex22 » Aug 5th, '12, 08:59

Salut !

Numele meu este Alex. Locuiesc momentan in Romania, urmand ca in toamna sa ma alatur parintilor in UK :).
Alex22
Scrib
Scrib

Postby catalinbaneasa » Aug 8th, '12, 10:03

Sunt singurul roman din Sheffield.........super tare .
Mai munceste omul dar nu-mi vine sa cred ca nu iese nici unul la o cafea...o vorba dulce romaneasca.
Hai sa iesim la un fotbal ceva...la o 21-una ....la pase-pase
catalinbaneasa
Erudit
Erudit

Postby silu » Aug 13th, '12, 00:36

Salutare tuturor!
Aventura mea si a sotiei mele a inceput in Barcelona.
Dar am reusit prea putin aici. Criza e in toi in Spania.
Ma ocup de design si proiectare. Mai am si un site unde public caricatura.
Dorim sa ne mutam in UK, unde as vrea sa lucrez ca Self Employed.
Problema e ca, deocamdata, ne lipsesc clientii... :)
Pentru orice informatii pe aceasta tema va multumesc anticipat.
silu
Scrib
Scrib

Postby VMarian » Aug 13th, '12, 14:20

Salut
Locuiesc(mai bine zis stau cu cortul in portsmouth:) ) de o saptamana si incerc din greu sa-mi gasesc o slujba aici
VMarian
Cetitor
Cetitor

Postby TFB » Aug 19th, '12, 21:35

salut tuturor,
ma indrept spre SW UK,sper sa ajung cit mai curind...va fi o noua experienta pt mine.
ps:f bun site-ul.

TFB-SB
Cind ma analizez, ma detest. Cind ma compar, ma declar multumit.
TFB
Caligraf
Caligraf

PreviousNext

754 posts • Page 17 of 261 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26

Return to BINE ATI VENIT!