Adi PC wrote:Da Doamne putere de munca politistilor sa prinda cat mai multi. Dar da-le Doamne si minte sa nu-i asocieze generalizat cu imaginea ROmaniei si romanului.
Asa ca eu zic. Ei sunt cei care fac discriminare. Discriminare a legii, caci fac ce vor, pretind doar legea lor, care defapt nu este compatibila cu nici o tara....poate undeva printre triburi amazoniene sau africane.

sapanta wrote:Adi PC wrote:Da Doamne putere de munca politistilor sa prinda cat mai multi. Dar da-le Doamne si minte sa nu-i asocieze generalizat cu imaginea ROmaniei si romanului.
Asa ca eu zic. Ei sunt cei care fac discriminare. Discriminare a legii, caci fac ce vor, pretind doar legea lor, care defapt nu este compatibila cu nici o tara....poate undeva printre triburi amazoniene sau africane.
dar oare cu ce e mai mai prejos asa ceva decat chestia asta? http://www.independent.co.uk/news/busin ... 93782.html
Investigators from the US and the UK discovered that Barclays traders routinely manipulated one of the world's most important interest rates, affecting everything from mortgage rates to the value of complex financial derivatives, all in the hope of increasing their trading profits and their own yearly bonuses.
adica sunt afectati putin mai multi oameni de pe intreg globul, nu doar cei care trec pe pod...

crash- wrote:Daca ar face anchete calumea si ar pune sechestre pe proprietatile lor din Romania samd

crash- wrote:
Eu am asistat la un caz in tribunal si pot spune ca nici procurorul nu prea stia exact cum se produce inselatoria si judecatorul era f. plictisit si ii se parea ciudat ca rromul nostru era in boxa aia de sticla cu privirea in pamant si familia care il plangea teatral in sala pt simplul fapt ca se juca cu niste dopuri pe vreun pod :)
Daca politia ar fi politie in tara asta (sunt de departe cei mai inapti din europa) - noroc cu cctv'ul si cu mia reward de la crime stoppers ca altfel in afara de flagranturi nu stiu pe cine erau in stare sa aresteze :)
Daca ar face anchete calumea si ar pune sechestre pe proprietatile lor din Romania samd - e si crima organizata si trafic de persoane acolo... totul e interconectat... Metu' nu stie cum sa isi faca datoria in primul rand... sunt de ras la capitolul asta... deaia si urmeaza sa vedem prezenta armatei britanice la olimpiade ceea ce mie personal mi se pare ciudat, to say the least :) - va imaginati ca in US ati vedea elicoptere de la armata la un eveniment sportiv si nu fbi, cia, nsa, homeland etc ? Ei vor sa para puternici si in ritmul asta vor parea speriati...

Dio wrote:
Jocul de-a alba/neagra nu reprezinta un pericol ptr societate…. Nu te oblige nimeni sa joci la pacanele, la loterie, la cazinou sau la alba/neagra… problema majora care deranjeaza e ca alba/neagra nu se desfasoara intr-un cadru legal specific jocurilor de noroc care sa genereze taxe de rigoare la bugetul HMG.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests