Dio wrote:In opinia mea, Ponta isi va incheia scurta cariera politica in maximum doua saptamani.
La PSD, intrevad in ecuatie pe A Nastase (daca va scapa astazi de condamnare), daca nu probabil Corlatean… USL-ul fara Ponta va disparea fara probleme.
NB - Vorbind de Ponta, citesc ca tocmai si-a modificat CV-ul, renuntand la un master de trei luni (???) in Catania in anul 2000.

theman73 wrote:O zi mare pentru Romania , o zi mare pentru romani

Dan wrote:@theman73 - fix asa cum simti tu fata de PSD, asa simt eu fata de Basescu.
Informatiile noastre sunt din surse diferite, evident.
La fel spun si eu (si nu numai eu) ca pe vremea lui Basescu orice se poate rezolva cu bani, dar mai mult, s-a ajuns la santaje, manevre politice si indoctrinarea cetatenilor. In ultimii ani am vazut atatea rele incat mi-e groaza si ma intreb de ce mai vorbesc romaneste, cand as putea sa vorbesc linistit engleza cu toti prietenii mei. :|
Bun, punand cap la cap toate relele din mesajul tau si din mesajul meu, crezi ca exista vreo solutie?

Dio wrote:bagatorii in traista dinainte de ’89 au disparut.

theman73 wrote:Nu pot sa-mi exprim in cuvinte ura care o am fata de psd
Niciodata nu am zis nimanui sa fure , asta e , daca atata te duce capul ..... dar sa furi pana arunci in saracie milioane de oameni .... este prea mult pentru mine
Si pdl ma pierdut in 2009 cand sa aliat cu psd , dar totusi pdl a mai facut ceva pentru amarata asta de Romanie pe cand psd doar a furat
Eu mai tin minte perioada 2000-2004 cand puteam sa rezolv orice , absolut orice si asta doar din cauza ca era psd la putere
10% avea porecla nastase in Bucuresti (oare deceneu stie asta sau se invartea in altfel de lume) pentru ca tot ce sa vandut si sa cumparat in tara 10% mergea la nastase
Basescu a spus ca a fost un prim-ministru eficient , era eficient prin mana de fier cu care conducea oamenii din guvern si prin sangele rece cu care se scapa de toti cei care erau in calea imbogatirii lui fara limite
Mafia , cosa nostra , piovra sau cine mai vreti voi erau mici copii fata de eficienta cu care a muls nastase tara , a reusit sa extinda mafia lui personala la nivel de tara unde toti furau si toti erau multumiti fara sa existe un singur condamnat
Da , in opinia mea personala psd ar trebui sa dispara , reprezinta tot ce e mai rau pentru Romania si Ponta in doar o luna de guvernare a aratat ca Basescu a avut dreptate
O sa i se deschida lui Ponta dosar pentru favorizarea infractorului ? Stim toti bine prima decizie luata cand a fost instalat
Da recunosc a fost si un joc politic din partea lui Basescu , la pus prim ministru ca sa-l distruga incet incet , Basescu stia ca o sa se implice in salvarea lui nastase , Basescu stia si de plagiatul lui ..... incet incet tara vede adevarata fata a celor care sant in guvern acuma si crede-ma ca Basescu nu se va opri aici , cred ca urmeaza vesnicul adormit Antonescu

Users browsing this forum: catad and 1 guest