nica_florin wrote:Buna seara, am o viza pe care au luat-o parinti mei in sep 2005, in 2006 am plecat in Ro si am venit acu 3 zile in uk la munca, vreau sa stiu daca pot sa obtin blue card cu aceasta viza si daca pot munci legal, si daca viza mai este valabila. La data valabilitati zice: indifinite.
Va multumesc

razvan80 wrote:tehnic vorbind asa este dar in realitate e altfel e foarte important sa nu iti treci viza pe noul pasaport pt ca mai mult decat sigur sa iti ceara dovezi ca ai fost in ultimii 2 ani in UK foloseste-te de Indefinite cand cauti de munca te folosesti de vechiul pasaport si nimeni nu stie cand si cum ai fost in UK pt ca nu ai stampile pepasaport din 2007 incoace si cand o sa stai 2 ani aplici de cetatenie

Dio wrote:razvan80 wrote:tehnic vorbind asa este dar in realitate e altfel e foarte important sa nu iti treci viza pe noul pasaport pt ca mai mult decat sigur sa iti ceara dovezi ca ai fost in ultimii 2 ani in UK foloseste-te de Indefinite cand cauti de munca te folosesti de vechiul pasaport si nimeni nu stie cand si cum ai fost in UK pt ca nu ai stampile pepasaport din 2007 incoace si cand o sa stai 2 ani aplici de cetatenie
Ar fi oportun daca un moderator ar putea sterge cele doua postari ale lui razvan80 si cea de fata, referitoare la obtinerea cetateniei britanice in mod fraudulos.
@ nica_florin, nu vei putea obtine cetatenie britanica prin EEA Regulations 2006 decat dupa alti sase ani. Nici nu te gandi sa folosesti ILR-ul ptr cetatenie, acesta fiind invalidat de absenta din UK de peste 2 ani.

razvan80 wrote:Dio wrote:razvan80 wrote:tehnic vorbind asa este dar in realitate e altfel e foarte important sa nu iti treci viza pe noul pasaport pt ca mai mult decat sigur sa iti ceara dovezi ca ai fost in ultimii 2 ani in UK foloseste-te de Indefinite cand cauti de munca te folosesti de vechiul pasaport si nimeni nu stie cand si cum ai fost in UK pt ca nu ai stampile pepasaport din 2007 incoace si cand o sa stai 2 ani aplici de cetatenie
Ar fi oportun daca un moderator ar putea sterge cele doua postari ale lui razvan80 si cea de fata, referitoare la obtinerea cetateniei britanice in mod fraudulos.
@ nica_florin, nu vei putea obtine cetatenie britanica prin EEA Regulations 2006 decat dupa alti sase ani. Nici nu te gandi sa folosesti ILR-ul ptr cetatenie, acesta fiind invalidat de absenta din UK de peste 2 ani.
ar fi si mai oportun daca ai citi cu atentie inainte sa faci comentarii fara nici o baza. Cine a folosit cuvantul frauda sau fraudulos? Anularea unei vize nu se face automat iar statutul lor e mai complicat pentru ca ai dreptul sa fii rezident in UK si pe baza legii EU. viza este indefinite si cum am spus in viitor va trebui sa fii rezident sa poti demonstra ca ai un job in UK si ca ai fost rezident de drept in UK in ultimii 5 ani. Asa ca stergerea comentariilor mele nu are nici un sens pentru ca nu e nimic ilegal sau fraudulos

nica_florin wrote:o sa sun astazi la imigration si o sa intreb daca mai am dreptul la ilr, daca nu mai am dreptul la ilr pot sa fac in felul urmator, sa zicem ca ma angajez undeva, ei imi cer acte iar eu le arat pasaportul vechi, le zic ca am venit cu buletinul ca nu am alt pasaport.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests