vio1989 wrote:o scurta intrebare,scuze ca este in afara topicului...yellow card=BR1 sau BR3?

gavroche wrote:Dragi concetateni,
cred ca nu ne iubesc cei de la Homa Office.Am crezut ca am prins programare ,imi ia toate datele si cand a auzit ca sunt din RO,imi cere adresa de UK.Intreb de ce imi trebuie adresa de UK si zice ca asa trebuie si ca nu pot face programare daca nu locuiesc in UK.
Mai e careva caruia i s-a cerut la programare asa ceva sau am devenit eu paranoica ?![]()
Cred ca imi cedeaza si ultima farama de nervi .Ajutor !!!!!!!

Mihai925 wrote:gavroche wrote:Dragi concetateni,
cred ca nu ne iubesc cei de la Homa Office.Am crezut ca am prins programare ,imi ia toate datele si cand a auzit ca sunt din RO,imi cere adresa de UK.Intreb de ce imi trebuie adresa de UK si zice ca asa trebuie si ca nu pot face programare daca nu locuiesc in UK.
Mai e careva caruia i s-a cerut la programare asa ceva sau am devenit eu paranoica ?![]()
Cred ca imi cedeaza si ultima farama de nervi .Ajutor !!!!!!!
Dacă cereai programare pt. work permit era logic că nu erai din UK! Trebuia doar să dai o adresă de UK a cuiva care era acolo și se rezolva! Sau chiar adresa personală! E foarte rar să prinzi o programare și e păcat că ai pierdut-o!

Ok now... sun de trei zile dar aparent nu reusesc sa dau de nimeni...macar sa stiu ca pot da de un operator sa imi spuna "there are no appointments available"...dar nici macar atat pt ca raspunde robotul, apas tasta 1, iar apoi imi baga ba mesajul cu tutorialul cum sa aplici pe net, ba mozart and so on ... are idee cineva de ce?

babanu5 wrote:Am si eu o intrebare, de ce se fereste lumea de varianta online? Care este diferenta sau mai bine zis, avantaje vs dezavantaje?
Multumesc
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

babanu5 wrote:Am si eu o intrebare, de ce se fereste lumea de varianta online? Care este diferenta sau mai bine zis, avantaje vs dezavantaje?
Multumesc
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest