aniutza21 wrote:Am trimis actele pe 3feb sunt curioasa dak a mai primit cineva actele prin posta multumesc frumos

aniutza21 wrote:Asda ai primit ceva prin posta ? ca pe site ul lor scrie 22 noiembrie si nu inteleg o chestie k dureaza intre 3 si 6 luni pai pe 22 mai s au facut 6 luni la cei kre au trimis pe 22 noiembrie nu ar tb sa mai schimbe?

Melisa85 wrote:Am aplicat pe 22 Noiembrie pentru blue card! Luna trecuta când i am sunat mi au spus ca se lucrează pentru începutul lui Noiembrie si ca m i am de așteptat 3 saptamâni! A trecut o luna si.....nimic!

georgi27 wrote:Pt asda:
Buna asda, poti sa-mi spui te rog daca ai vre-o veste in legatura cu BC? Eu mi-am trimis actele pe 30 dec si sunt curioasa daca tu ai primit vre-un raspuns pana acum pentru ca am vazut ca si tu le-ai trimis in decembrie.
Mersi!
si nimic. cum primesc scriu aici, neaparat. promit.

aniutza21 wrote:Sincer eu am sunat la ei joi si mi a zis tipa ca nu dureaza mai mult de 6 luni ci ca doar au fff multe aplicatii si incearca sa le faca si am intrebato dc nu schimba data d p site k acolo e mai mult d 6 luni si a zis k e blokt site acu sper sa nu fie mai mult de 6 luni k inebunesc

Matusch wrote:aniutza21 wrote:Sincer eu am sunat la ei joi si mi a zis tipa ca nu dureaza mai mult de 6 luni ci ca doar au fff multe aplicatii si incearca sa le faca si am intrebato dc nu schimba data d p site k acolo e mai mult d 6 luni si a zis k e blokt site acu sper sa nu fie mai mult de 6 luni k inebunesc
Buna,
Tu chiar crezi ca blocat situl de aproape 2 luni de zile,atunci cum de le deschizi situl si citesti stiri despre ei si cum poti face aplicatii online s.a.m.d.Un site blocat nu il poti deschide sub nici o forma.Eu una asa am patit cand am dat pe net de cate un site blocat,nu am putu citi nimic pe acel site ca nu l-am putut deschide.![]()
![]()
![]()

aniutza21 wrote:Mai nu stiu mie asa mi au zis si ca n au voie sa spuna la ce data au ajuns ci doar ca au multe aplicatii dar data de pe site nu e buna si mai multe informatii nu pot sa imi dea. Am alta intrebare eu am trimis cu special delivery da nu am pus plic ca sa imi poata trimite si inapoi si am o frica pentru asta c ma sfatuiti?

carpediem32 wrote:Buna tuturor,
Incerc de mult timp sa fac o programare la Croydon sa aplic pt. BC dar mi se spune de fiecare data sa aplic prin posta, ceea ce cred ca o sa fac. Abia la sfarsitul lui iulie o sa am 12 payslipuri de la angajator. Am facut un curs NVQ si l-am terminat in 8 luni iar acum sunt in perioada de 4 luni "de gratie" (care expira in iulie) timp in care lucrez full-time la acelasi angajator.
Intrebarea mea este, am drept de munca in perioada de asteptare pana imi vine BC?
Va multumesc!

iryna wrote:Buna.am si eu o intrebare :p 26 ianuarie am trimis actele prin posta eu si sotul meu(in cazul nostru partener) el pt yelow eu ca si dependent pt blue card ca si parteneri.in iulie vrem sa plecam akasa sa ne casatorim si am nevoie d cartea de identitate pt k pasaportul meu e expirat.ce ar trebui sa fac sa mi trimita actele sau sa mi grabeasca procesarea? sa i sun sau sa mai adt pana p la inceputul lunii iulie ?poate imi trimit ei un radpuns?multumesc mult o zi buna

Salut. Ma numesc Claudia si locuiesc in Scotia de aprox 2 ani. Am terminat colegiul anul trecut avand calificarea SVQ Multiskilled Cookery. Imediat dupa ce am terminat colegiul mi-am gasit de munca ca chef intr-un lant hotelier numit Premier Inn.Am obtinut yellow card si national insurance pe parcursul anului scolar nestiind ca pentru a continua sa lucrez trebuia sa continui inca un an de colegiu vocational sau non.Asadar in luna decembrie am fost suspendata de la locul de munca pt 2 saptamani,timp in care trebuia sa aduc scrisoare dovedind ca inca sunt studenta.Am facut-o si pe asta si m-am inscris, fapt pentru care m-au primit inapoi la munca schimbandu-mi contractul in part time deoarece am ales colegiu non-vocational.Acum am facut un an consecutiv la acelasi angajator si ma gandesc sa aplic pt blue card..dar am anumite temeri ca ma vor refuza.Tin sa spun ca m-am inscris iar in colegiu vocational urmand sa incep din septembrie. Am sanse sa primesc blue card sau nu? Am lucrat ilegal vreo 4 luni(pt ca nu eram studenta)..lucru care l-am reglementat ulterior. Am tot ce trebuie..payslipuri(unele din perioada full-time)..scrisori ..etc. Astept cu nerabdare...un raspuns ,o parere orice m-ar putea ajuta. Multumesc frumos. 

Registered users: Ady08, Bing [Bot], Google [Bot], John_Nutt