silvia44 wrote:buna ziua, astazi am reusit dupa o luna si o saptamana sa-mi fac programare telefonic la Croydon. Pe 20 iulie este ziua mult asteptata:)))). Am stat pe net noapte de noapte ( am inteles ca se posteaza locurile pe la ora 1, 2, 3 dimineata) si nu am vazut nici macar o data o zi libera, ceva. Cred ca programul este facut ca sa mai descongestioneze linia telefonica. Nu mai spun ca sunt "consemnata" in casa ca sa mai dau din cand in cand un clic sa vad, poate prind ceva. Si dupa cum se spune ca perseverand reusesti, am reusit. Zi de zi la ora 10.53.58 sec ora Ro. am sunat la Croydon pentru programare. Ca sa mai scutiti din factura telefonica si ca sa fiti mai exacti cu ora (secundele) la care sunati va recomand Voipding, un program pe calculator cu care puteti vorbi foarte convenabil in Anglia. 0.03 centi/ min. Nu va descurajati! se poate. Daca imi spunea cineva asta ieri, nu credeam. Eu am sunat astazi in virtutea obisnuintei, sa nu zic ca a trecut o zi fara sa sun. Si surpriza, cand ma asteptam cel mai putin, am reusit. Ca sa fiu sigura ca nu face cineva glume cu mine, am sunat dupa 4 ore si mi s-a confirmat programarea. In sfarsit, pot sa zambesc! Va doresc succes si nu renuntati, o data si o data trebuie sa prindeti o zi libera.

deceneu wrote:@albea
Tu te numeri printre romanii libidinosi ...

Mirela00 wrote:Scuze ca va deranjez,dar cred ca titlul topicului este: Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Imi cer scuze daca te-am jignit... sunt suparat ca m-a inselat femeia si sunt f. iritat... eu nu doresc sa mai intru in polemica cu nimeni.
. Stii ca elvetienii au mai multe drepturi decat romanii in Anglia fara ca sa fie in UE? Asa ar putea proceda si Anglia...exact ca Norvegia si Elvetia...sa nu fie in UE dar sa beneficieze de piata UE. UE nu se poate lipsi de Anglia..iesirea Angliei ar fi un dezastru pt UE...parerea mea ca ar cam fi cam inceputul sfarsitului pt UE daca Anglia ar decide sa paraseasca UE.
deceneu wrote: Iesirea Angliei din spatiu Shenghen este o utopie caci Anglia fara piata uriasa UE este moarta.

Imi cer scuze daca te-am jignit... sunt suparat ca m-a inselat femeia si sunt f. iritat... eu nu doresc sa mai intru in polemica cu nimeni.

albea wrote:Lasa artificiile si strecuratul pe langa lege, ca din cauza asta s-au saturat de noi. Ca aplicam smechereste pentru NINO pentru a profita de naivitatea unor angajatori care te angajeaza in baza lui.

Inca o mai numesti 'prietena'?!

Users browsing this forum: hellokitty and 3 guests