Brixtonaddict wrote:Perfect adevarat cele de mai sus!

theman73 wrote:Prius ? te rog sa-mi spui cat consuma

babanu5 wrote:@adi pc
Tu ai inceput munca?
@all
Cum rămâne cu săptămână viitoare, ieşiţi la bere?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Adi PC wrote:Site-urile alea cu comparatii intre companii de asigurari, nu iti dau decat pe masina proprie in folos personal.
Dar pt minicab stiu ca trebuie asigurarea Private Hire and Reward, care nu e la orice asigurator....da, din PHmagazin am anumite firme la care am aplicat ......
Tapatalk / Galaxy S2

babanu5 wrote:Încearcă să te uiţi pe revista online http://www.phcmag.co.uk

babanu5 wrote:O întrebare pentru cei care au aplicat de curând, la verificarea identităţii pentru crb, ce acte aţi aratat? Eu am pasaport, buletin si counterpartul. E ok asa?

babanu5 wrote:O întrebare pentru cei care au aplicat de curând, la verificarea identităţii pentru crb, ce acte aţi aratat? Eu am pasaport, buletin si counterpartul. E ok asa?

gnr wrote:babanu5 wrote:O întrebare pentru cei care au aplicat de curând, la verificarea identităţii pentru crb, ce acte aţi aratat? Eu am pasaport, buletin si counterpartul. E ok asa?
PS :
Daca faci asta online , va trebui sa printezi ultima pagina , o sa iti arate acolo care , este o pagina cu niste coduri de bara cu care mergi la posta impreuna cu actele alese de tine care sunt trecute si pe pagina aia.
Stai linistit ca e simplu , sunt vreo 5-6 pasi , dar dureaza max 10 min , doar sa fii atent cand completezi sa nu te grabesti.

babanu5 wrote:Păi permis de uk nu am şi scria acolo că trebuie să ai cel puţin în document cu adresa de uk, counterpartul este singurul care-l am cu adresă, în rest am numai documente de romania.
Mulţumesc pentru răspuns

nissian wrote:Pot sa solicit sa imi fie trimis pachetul de aplicare la cineva in Bognor Regis(eu nu am fost niciodata in UK si nici nu intentionez sa o fac pana nu imi vin prin posta counterpartul si permisul ro, ca apoi sa merg pentru medical si testul topografic).

vladut murariu wrote:pt black cab ce fel de licenta trebuie?

albea wrote:Da, dar mai bine download-ezi pachetul de aplicare decat sa-l astepti de la ei. Unde ziceai ca faci medicalul?

nissian wrote:albea wrote:Da, dar mai bine download-ezi pachetul de aplicare decat sa-l astepti de la ei. Unde ziceai ca faci medicalul?
Pai vreau sa-l fac in Londra undeva,ca acolo vreau sa sofez, pentru medical tu unde imi recomanzi, un loc ieftin si bun.Nu e mai bine sa astept plicul cu pachetul ca sa primesc si plicul auto destinat cu adresa lor deja pusa pe el?

Return to EXPERIENTA LA SERVICIU
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest