Brixtonaddict wrote:asigurare RCA(240 pounds).

nissian wrote:Daca cumparam o casuta postala si daca nu mai dam nici un ban la chirie si ne cazam in masina inchiriata are ceva ?

Adi PC wrote:Brixtonaddict wrote:asigurare RCA(240 pounds).
Cateva intrebari, daca esti bun sa raspunzi:
Masina e inchiriata de la ei sau e separat de la "rent a car"?
Asigurarea 240 pe saptamana??????? Cum asa de scumpa? De care e: personala comprehensive, sau Private Hire and Reward Comprehensive? E prin tine asigurata sau prin firma de rent sau prin firma de minicab?
Mersi frumos.
Tapatalk / Galaxy S2

amarianfim wrote:Daca ti-ai spus experienta, acum inevitabil apar multe intrebari ...
-De cat timp cochetezi cu taximetreia?
-Pt inceput, recomanzi o anumita firma?

Brixtonaddict wrote:Daca va ma intereseaza o experienta o pot posta si eu si sper in final sa va fie utila:
................La mine concluzia este ca NU ESTE O AFACERE.

claudiu m wrote:Cunosc multe cazuri nefericite de taximetristi care dorm in masina ,nu au unde sa locuiasca .Faci parte dintre ei ? Incetati cu romanismele astea ..

Brixtonaddict wrote:Daca va ma intereseaza o experienta o pot posta si eu si sper in final sa va fie utila:
-De emiterea licentei s-a ocupat Razvan Pata de la MyLondonJob care a fost foarte amabil (la acel moment)
-Atentie Razvan lucra cu foarte multi asa zisi intermediari care-i faceau lui treaba (emiterea counterpart-ului,emiterea permsiului) ceea ce nu va va fi benefica mai tarziu pentru ca va trebui sa va schimbati adresa.
-Ca orice nou licentiat am ajuns bineinteles la Riverside Cabs care parea a fi o pista de lansare catre marea meserie a taximetriei in Londra.
-Plusuri si minusuri la aceasta firma:
+ costul dispeceratului relativ ieftin
+te pot ajuta cu anumite info necesare sederii
-dispeceri corupti
-administratorul firmei dl Betianu este inconjurat de rude si in acest caz ei trebuie sa manance primii
-proasta administrare a comenzilor
-contractul cu cele 2 spitale ST Thomas Hospital si Guy`s Hospital foarte paguboase pentru soferiu avand in vedere ca ai joburi de account in cuantum de 80% si cash de 20% (accounturile foarte prsot platite)
In fine dupa 2 luni de munca am realizat ca mai destept decat ei sunt eu fapt ceea ce a dus la predarea xda-ului si stransului de mana ca orice gentleman,desi sincer sa va spun nu merita respect nici cat negrul de sub unghie.
-Am plecat la alt dispecerat unde lucrez si acum si sunt cat de cat multumit.
-Costuri saptamanale:masina inchiriata (100 pounds),dispecerat(150 pounds),cazare(150 pounds toate billurile incluse),asigurare RCA(240 pounds),motorina si mancarea sunt costuri variabile si nu le pot exprima
-Clientii fac parte majoritatea din clasa de mijloc in jos ceea ce duce cateodata la aparitia conflictelor pentru care esti nevoit sa apleci capul indiferent daca ai dreptate sau nu,ceea ce insemana ca nu este o meserie pentru toata lumea.
-Ca sa poti iesi la "liman" trebuie sa muncesti cam minim 10-12 ore pe zi si cam 7 din 7 asta fiind in functie de cheltuielile pe care le ai aici fac o paranteza(din cauza calitatii anumitor romani am ales sa stau mai scump si mai sigur)
-In mod normal, dupa o luna de munca de acest gen trebuie sa-ti ramana ceva bani in buzunar.
-In toate dispeceratele exista coruptie asa ca nu va asteptati la marea dreptate occidentala.
-Important e sa muncesti cat mai mult ca in fond si la urma urmei nu suntem decat niste imigranti cu vise frante
Cam atat despre experienta mea ca taximetrist la Londra.scuze daca nu am fost prea bine inteles si sper sa cerntei ceea ce este mai bine pentru voi.La mine concluzia este ca NU ESTE O AFACERE.

theman73 wrote:Albea
Cred ca totul se reduce pana la urma la bani
Poti sa ramai cu 300 pe saptamana ? Daca da , la cate ore lucrate?
Poti sa ramai cu 400 pe saptamana ? Daca da , la cate ore lucrate ?
Ar fi frumos daca cei care lucreaza in taximetrie ar raspunde la aceste intrebari , multa lume asteapta aceste raspunsuri
La Adi Lee nu te ia fara 3 ani vechime si cred ca este destul de greu sa ajungi sofer la ei

Brixtonaddict wrote:Dupa toate calculele mele cu masina ta iesi cel mai bine,dar nu Zafira ci cu o masina mai de clasa spre lux,VW,Volvo,Mercedes,asa vin comenzile bune.

Adi PC wrote:Cum spuneti voi ca daca ai masina ta, faci economie de 400 - 300 pe saptamana?? Cum ati calculat asta?
Eu vad ca doar chiria la masina ti se scade cca.100.
Dar taxa de dispecerat si xda si asigurare tot ai! Aceste taxe te rupe. Plus ca orice probleme ai cu masina ta, te descurci cu cheltuielile si cu timpul de asteptat, in care nu lucrezi nimic.
Si ce ziceti, daca esti cu masina ta, stai doar cu asigurarea standard pe tine doar? Nu bagati asigurarea aia de Private Hire and Reward.?
Tapatalk / Galaxy S2

Brixtonaddict wrote:albea are dreptate
treaba cu cat ramai e variabila de la un dispecerat la altul.
mie pe saptamana (7/7 lucrate cate 12 ore minim) imi ramaneau cam o medie de 320-380.

nissian wrote:Brixtonaddict wrote:Dupa toate calculele mele cu masina ta iesi cel mai bine,dar nu Zafira ci cu o masina mai de clasa spre lux,VW,Volvo,Mercedes,asa vin comenzile bune.
De ce spui asta, te tine minte dispecerul ca ai masina tare si iti acorda tie prioritate mai mare la comenzi sa isi faca publicitate pozitiva?
,logic ca o masina buna iti face si bani buni
theman73 wrote:Brixtonaddict wrote:albea are dreptate
mie pe saptamana (7/7 lucrate cate 12 ore minim) imi ramaneau cam o medie de 320-380.
Raspunsuri ca si acesta daca ar fi mai multe ne-am putea da seama mai bine de ce inseamna taximetrie in Londra .
Da , este adevarat difera de la o firma la alta dar macar stii in ce te bagi , mie personal mi se pare mult sa lucrezi 7/7 12ore pe zi si daca mai si imparti numarul de ore la bani imi da cu eroare
Inca mai cochetez cu ideea de taximetrist s-ar putea sa-mi fac si eu licenta dar nu mai sant asa de entuziasmat ca anul trecut

babanu5 wrote:Eu cred că fiecare se descurcă cum poate, gen cum a zis albea, dacă vezi că dispecerul este mânjit, îl manjesti şi tu şi probabil mai sunt altele. Părerea mea
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Brixtonaddict wrote:albea are dreptate

Registered users: Bing [Bot], ciobanuldinoras, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Ionut27, Radooo