rosalinda wrote:multumesc pt raspunsuri,
dar ... problema mea nu era asta! stiu ca e valabil ink 4 luni de la terminare (in ultima instanta voi trim actele prin posta!), dar eu nu am studiat in toata perioada cat e valabil yc: de pe 15 la 29 eu nu am mai studiat. si cineva mi-a spus ca legea e sa fiu studenta pe toata perioada yc si celelate 4 luni se adauga incepand cu prima zi de dupa "expirarea" anului de la data eliberarii yc. nu stiu daca m-am facut mai bn inteleasa.... parca nu mai stiu nici romana!
multumesc din nou,

.
!

rosalinda wrote:multumesc,... da, ceva de genul... acel yc fiind valabil de pe 29 a unui an pana pe 29 a anului urmator, ar insemna ca acel curs tb sa tina pt tot acel an, inclusiv acea zi de 29. adik sa termin cursul cel devreme pe 29 sau dupa acea perioada de 12 luni de la "expirarea" yc calculata de 1 an dupa data eliberarii yc si nu inainte de acea data!!! ... deja iar ma pierd in exprimare ..
multumesc si de ideea de a trim un email dar asta ar insemna sa mai stau cateva saptamni...
dar, daca nu imi ramane alta varianta tb sa o fac si pe asta ... pe lg faptul k nu reus sa obtin o programare la croydon.
dar chiar nu a trecut nimeni practic prin aceasta situatie?!....... nu ca as dori cuiva!

scuze... dar chiar apreciez promtitudinea si in acelasi fel felul abordarii ... 

Adi PC wrote:Ei, cum sa te inscrii la curs cu 1 zi inainte de programare???

rosalinda wrote:
cn mi-a zis nu e cineva documentat, dar asa se arata el sigur k stie k aproape m-a pus pe "chituci" . si, dupa ce am framantat problema in mintea mea m-am dus cu totul de rapa. Stii tu cum e cu romanii la un schimb de informatii: toti stiu de toate. Dar eu de pe acest forum am cules multe informatii care s-au dovedit a fi adevarate, si tocmai de asta k sa nu alerg mai stiu eu pe unde, am baza tot pe ceea ce gasesc aci. Bineinteles k sunt anumite situatii specifice care tb cautate la sursa!!!
multumesc mult pt implicare si va voi mai tine la curent:))

rosi wrote:Mii de multumiri! Era o problema in privinta careia eu m-am contrazis cu mai multe persoane ,ceea ce spuneti imi intareste convingerile, ba mai mult se potriveste ca turnat planurilor ''B" pe care le am
O veste grozava pt mine(exista in cazul meu niste circumstante particulare ,o sa vad cum le aranjez pe "calendar"
Intrebare :se repeta aplicatia initiala BR1 cu aceeasi documentatie?sau e cumva altfel?

rosi wrote:De fapt ma refer la doua situatii distincte:
1.blue dupa blue-dependent(dependentul initial:yellow-self si detinatorul de blue provizoriu nu are inca 12 luni lucrate)
2.blue definitiv-cel de care a depins si-a pastrat statutul de self 12 luni si si-l pastreaza in continuare pt ca la 5 ani aplica pt ILR(momentan avand 4)
dar care detinator de blue nu a lucrat de loc in aceste 12 luni de la acordare
Deci?

rosi wrote:Hmm..ciudat
Deci detinatorul de yellow-self nu poate aplica pt blue daca cel care a primit blue ca dependent de el nu a lucrat deloc(sau doar cateva luni)asta intrebam la pct.1,culmea e ca o d-na contabila(uk)a sustinut contrariul-sau poate nu am inteles eu bine-cand nu ma bazez ma dau la o parte-
Ma apuc de documentare serioasa si revin Multumesc pt raspuns

costoboc wrote:@deceneu a dat un raspuns corect de prima data.
@ale ce are coada vacii cu stampila primariei?
noi vorbim de durata cursului care iti da statutul de student, nu de ce faci sa fii student un an. Pentru cultura ta generala, s-au mai vazut cazuri cand s-au combinat mai multe cursuri pentru a face un an, dar de inceput poti incepe cu ce vrei/gasesti
Ideea din spatele actiunii este ca esti student pe teritoriul tari lor (deci necesita prezenta ta in UK - indiferent de numarul de ore de curs) si trebuie sa-ti permita sa muncesti ca sa te intretii (restrictionat bineinteles, ca sa si inveti). Oricum nu se aplica in aceasi circumstante si cetatenilor din afara EU asa ca profitati cat mai puteti sau pana devenim si noi egali in drepturi.
Textul pus de tine e corect, traducerea la fel ..... interpretarea ... VARZA!

deceneu wrote:@ale
Dragii mei , va puteti inscrie la [b]54 de cursuri a cate 1 saptamana fiecare(adica continuu un an[/b]). !

deceneu wrote:corect...se scrie frecventa si anul are 52 saptamani. Nu pot insa sa nu remarc caracterul libidinos al romanului care mereu vaneaza greseli.
Nu v-am vazut pe acest forum sa ajutati lumea in vrun fel , doar sa criticati.. repet..critici intemeiate!
Va urez e zi excelenta!

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests