instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
3126 posts • Page 98 of 1051 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 105

Re: Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Postby adelaide_ » May 27th, '12, 16:02

rosalinda wrote:multumesc pt raspunsuri,
dar ... problema mea nu era asta! stiu ca e valabil ink 4 luni de la terminare (in ultima instanta voi trim actele prin posta!), dar eu nu am studiat in toata perioada cat e valabil yc: de pe 15 la 29 eu nu am mai studiat. si cineva mi-a spus ca legea e sa fiu studenta pe toata perioada yc si celelate 4 luni se adauga incepand cu prima zi de dupa "expirarea" anului de la data eliberarii yc. nu stiu daca m-am facut mai bn inteleasa.... parca nu mai stiu nici romana -nu-nu- !
multumesc din nou,

Incerc sa-ti raspund eu, cu rugamintea de a lua raspunsul meu ca pe o parere. Calea cea mai sigura e sa trimiti un email la UKBa pentru a obtine un raspuns oficial.

Deci, eu nu cred ca tu ai o prolema doar datorita acelor 2 saptamani in care nu erai student.
Din cate stiu eu, durata YC tine de durata cursului + 4 luni, deci in principiu si daca tu esti student doar 8 luni, in principiu cu cele 4 luni de la final poti face anul util pentru obtinerea BC.
Tu ti-ai mentinut statutul de student pe perioada mentionata la aplicare (15 martie-15 martie) .Acuma, eu zic ca ar fi absurd sa ceara ca si in cele 4 luni ulterioare sa fii student; mai ales ca (cred) ca logica celor 4 luni ulterioare de validitate vine tocmai din durata mare de timp necesara pentru procesarea actelor+/ sau timpul lung necesar obtinerii unei programari.

succes!!!
adelaide_
Senior
Senior

Postby rosalinda » May 27th, '12, 17:07

multumesc,... da, ceva de genul... acel yc fiind valabil de pe 29 a unui an pana pe 29 a anului urmator, ar insemna ca acel curs tb sa tina pt tot acel an, inclusiv acea zi de 29. adik sa termin cursul cel devreme pe 29 sau dupa acea perioada de 12 luni de la "expirarea" yc calculata de 1 an dupa data eliberarii yc si nu inainte de acea data!!! ... deja iar ma pierd in exprimare ..

multumesc si de ideea de a trim un email dar asta ar insemna sa mai stau cateva saptamni...

dar, daca nu imi ramane alta varianta tb sa o fac si pe asta ... pe lg faptul k nu reus sa obtin o programare la croydon -nu-stiu- .

dar chiar nu a trecut nimeni practic prin aceasta situatie?!....... nu ca as dori cuiva -nuuu- !
rosalinda
Discipol
Discipol

Postby adelaide_ » May 27th, '12, 17:13

mai mult decat atat inseamna ca tu trebuie sa te prezinti la UKba in prima zi a cursului si sa incepi munca tot in prima zi a cursului(care e data obtinerii YC- asta considerand ca totul decurge fara probleme la UKBa).
Sau sa te inscrii la un alt curs, care sa completeze datele lipsa, e o situatie absurda, nu crezi? :)

PS, Daca ai noroc la mail iti raspund imediat. (mie in decembrie mi-au raspuns mereu in urmatoarea zi lucratoare, dar cineva imi spunea recent ca a trimis un mail de o saptamana si inca nu i s-a raspuns.Cred ca depinde si de situatie, daca ceri informatii generale, sau verificarea unei situatii personale-care poate cere mai mult timp).
Succes!!!
adelaide_
Senior
Senior

Postby Adi PC » May 27th, '12, 18:37

rosalinda wrote:multumesc,... da, ceva de genul... acel yc fiind valabil de pe 29 a unui an pana pe 29 a anului urmator, ar insemna ca acel curs tb sa tina pt tot acel an, inclusiv acea zi de 29. adik sa termin cursul cel devreme pe 29 sau dupa acea perioada de 12 luni de la "expirarea" yc calculata de 1 an dupa data eliberarii yc si nu inainte de acea data!!! ... deja iar ma pierd in exprimare ..

multumesc si de ideea de a trim un email dar asta ar insemna sa mai stau cateva saptamni...

dar, daca nu imi ramane alta varianta tb sa o fac si pe asta ... pe lg faptul k nu reus sa obtin o programare la croydon -nu-stiu- .

dar chiar nu a trecut nimeni practic prin aceasta situatie?!....... nu ca as dori cuiva -nuuu- !

Ce sa mai scriu, daca tie cineva "ti-a spus"....atunci stii si nu mai ai nevoie de alte raspunsuri.
Tu fie nu stii engleza fie nu mai stii romaneste, cum ziceai.
Tot vorbiti de lege, dar dati naibii citat.
Ce nu ti-e clar. Cat esti student plus 4 luni. Au trecut 4 luni de cand ai terminat cursul? Nu? Atunci ITI ESTE VALABIL YELLOW CARDUL!!!
UNDE saracie scrie ca e valabil un an calendaristic ca si o asigurare sau contract de telefon?...din 29/03-2011 ---28/03/2012??#%%
Dar ce ziceam cu 4 luni ...scrie clar. (sunt pe mobil si nu ma chinui sa-ti dau link la regulament).
Puteai fi student doar 2 luni, dar Yellow sa iti mai fie valabil inca 4 luni dupa (CHIAR DACA AI TERMINAT CURSUL).
E ABERANT SA AFIRME CINEVA ca sa te mai inscrii la alt curs pt doua saptamani.
Nu cumva, cand mergi la CRoydon prima data pt Yellow, conditia e sa fii deja inscris la curs??? Ba da. Ei, cum sa te inscrii la curs cu 1 zi inainte de programare???
Nu e nimeni in cauza zici????!
TOATA LUMEA STUDENTEASCA CU YELLOW CARD E IN ACEEASI SITUATIE.
CAND E VORBA DE TERMEN UN AN, e vorba de munca continua, legala; un an ....si nu altceva.
Tu poti sa jonglezi cum vrei cu cursurile sa acoperi maxim 8 luni, caci ultimele 4 iti sunt acoperite standard.
Daca nici asa nu ti-e clar, nu te trimit pe tine ci ma arunc eu in Tamisa....

Adica scris cu Tapatalk din Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby rosalinda » May 27th, '12, 19:13

-ras2- scuze... dar chiar apreciez promtitudinea si in acelasi fel felul abordarii ...

cn mi-a zis nu e cineva documentat, dar asa se arata el sigur k stie k aproape m-a pus pe "chituci" . si, dupa ce am framantat problema in mintea mea m-am dus cu totul de rapa. Stii tu cum e cu romanii la un schimb de informatii: toti stiu de toate. Dar eu de pe acest forum am cules multe informatii care s-au dovedit a fi adevarate, si tocmai de asta k sa nu alerg mai stiu eu pe unde, am baza tot pe ceea ce gasesc aci. Bineinteles k sunt anumite situatii specifice care tb cautate la sursa!!!

multumesc mult pt implicare si va voi mai tine la curent:))
rosalinda
Discipol
Discipol

Postby rosalinda » May 27th, '12, 19:21

si in nici un caz nu te arunca in Tamisa ... inca sunt multi pe langa Tamisa care au nevoie de ajutorul tau!!! -da-da-

all the best,
rosalinda
Discipol
Discipol

Postby ady_azzuro » May 29th, '12, 04:34

Adi PC wrote:Ei, cum sa te inscrii la curs cu 1 zi inainte de programare???

eu m-am inscris la curs cu o zi inainte de programare si am luat yellow cardul. duminica m-am inscris la curs, iar luni aveam programarea. -ras2-
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby deceneu » May 29th, '12, 06:12

@lovely smile ,

ce legatura are iesirea din zona EURO cu imigratia? Iesirea din spatiul EURO este o decizie economica. UKBA ca orice alta institutie de acest gen din orice tzara membra UE este legata de maini si de picioare de catre legea EUROPEANA. Ei nu pot face ceea ce vor. Legea europeana este foarte foarte clara in ceea ce priveste libera circuatie in UE si in ceea ce priveste dreptul de munca a membrilor noi intrati. In aceasta privintza tzarile UE sunt obligate sa lase membrii tzarilor noi intrate sa lucreze self-employed si au dreptul sa impuna restrictii pe piata muncii pe o perioada de numai mult de 7 ani de la intrarea acelor tari in UE. Tradus pe romanes:) la 1 ianuarie 2014 trebuie sa scoata restrictiile pentru romani si bulgari pe piata muncii. Multi dintre voi a-ti luat de buna ceea ce tzipa opozitia din anglia ca vezi doamne ies englezii din UE.
Aceasta este o afirmatie normala pentru opozitie dar este o utopie. Iesirea angliei din UE este imposibila din pct. de vedere financiar. Anglia nu-si poate permite sa piarda piete precum germania , franta , spania etc...
deceneu
Erudit
Erudit

Postby traffic_76 » May 29th, '12, 07:59

rosalinda wrote:

cn mi-a zis nu e cineva documentat, dar asa se arata el sigur k stie k aproape m-a pus pe "chituci" . si, dupa ce am framantat problema in mintea mea m-am dus cu totul de rapa. Stii tu cum e cu romanii la un schimb de informatii: toti stiu de toate. Dar eu de pe acest forum am cules multe informatii care s-au dovedit a fi adevarate, si tocmai de asta k sa nu alerg mai stiu eu pe unde, am baza tot pe ceea ce gasesc aci. Bineinteles k sunt anumite situatii specifice care tb cautate la sursa!!!

multumesc mult pt implicare si va voi mai tine la curent:))

Imi cer scuze ca este off topic....dar nu ma pot abtine in a va povesti legat de ''altcineva care este sigur ca stie legea''. O cunostinta , colega de munca si scoala cu sotia mea anul trecut in august, facea un an de zile muncit legal. Cand am intrbat-o de ce nu aplica pentru Blue card imi raspunde ca nu poate aplica decat cand sotul ei care era dependent de ea o sa aiba un an lucrat si abia atunci poate aplica ea dependenta de dependentul ei -nu-zic-
.Cand am auzit asa aberatie si prostie nu mi-a venit sa cred cat de tantalai pot fi uni, cand i-am arata legea de pe sietul UKBA mi-a raspuns :'' ei ce daca in lege scrie asa, ca daca ai un an muncit legal poti ai drept de munca fara restrictii si poti cere Blue card, vara mea stie mai bine ca e in Anglia de 3 ani'' . -plans2-
Si a asteptat ''tanti'' pana anul acesta in februarie sa aplice ,cand sotul ei a facut un an.
Ei asa stau lucrurile cu informatiile de la prieteni si neamuri ,in loc sa citim legea.
O zi buna tuturor!!!
traffic_76
Caligraf
Caligraf

Postby rosi » May 29th, '12, 08:19

Mii de multumiri! Era o problema in privinta careia eu m-am contrazis cu mai multe persoane ,ceea ce spuneti imi intareste convingerile, ba mai mult se potriveste ca turnat planurilor ''B" pe care le am
O veste grozava pt mine(exista in cazul meu niste circumstante particulare ,o sa vad cum le aranjez pe "calendar"
Intrebare :se repeta aplicatia initiala BR1 cu aceeasi documentatie?sau e cumva altfel?
rosi
Caligraf
Caligraf

Postby traffic_76 » May 29th, '12, 08:48

rosi wrote:Mii de multumiri! Era o problema in privinta careia eu m-am contrazis cu mai multe persoane ,ceea ce spuneti imi intareste convingerile, ba mai mult se potriveste ca turnat planurilor ''B" pe care le am
O veste grozava pt mine(exista in cazul meu niste circumstante particulare ,o sa vad cum le aranjez pe "calendar"
Intrebare :se repeta aplicatia initiala BR1 cu aceeasi documentatie?sau e cumva altfel?

Pentru a aplica ptr Blue te referi, dupa yellow de student?
traffic_76
Caligraf
Caligraf

Postby rosi » May 29th, '12, 09:29

De fapt ma refer la doua situatii distincte:
1.blue dupa blue-dependent(dependentul initial:yellow-self si detinatorul de blue provizoriu nu are inca 12 luni lucrate)
2.blue definitiv-cel de care a depins si-a pastrat statutul de self 12 luni si si-l pastreaza in continuare pt ca la 5 ani aplica pt ILR(momentan avand 4)
dar care detinator de blue nu a lucrat de loc in aceste 12 luni de la acordare
Deci?
rosi
Caligraf
Caligraf

Postby traffic_76 » May 29th, '12, 09:58

rosi wrote:De fapt ma refer la doua situatii distincte:
1.blue dupa blue-dependent(dependentul initial:yellow-self si detinatorul de blue provizoriu nu are inca 12 luni lucrate)
2.blue definitiv-cel de care a depins si-a pastrat statutul de self 12 luni si si-l pastreaza in continuare pt ca la 5 ani aplica pt ILR(momentan avand 4)
dar care detinator de blue nu a lucrat de loc in aceste 12 luni de la acordare
Deci?

Sincer nu inteleg la punctul 1,probabil neuronul meu a intrat in ceata.
La 2 daca detinatorul de Blue ( era dependent de un yellow de self , inteleg) si nu a lucrat de loc nu poate aplica pentru Blue independent , pentru ca nu se incadreaza in lege de a fi muncit legal 12 luni.
Ideea este ca poti aplica si independent si dependent, conditia este ca aplicantul principal sa aiba 12 luni muncite legal.
Referitor la ce am scris eu mai sus, am vrut sa aduc in evidenta ca nu tre sa astepti ca dependentul de tine sa aiba 1 an muncit ca sa poti aplica ptr Blue , eventual faci acest lucru daca ai fost student si nu ai muncit 12 luni, sau self ca sa nu astepti 5 ani ptr a putea aplica ptr Bleu.
traffic_76
Caligraf
Caligraf

Postby rosi » May 29th, '12, 10:18

Hmm..ciudat
Deci detinatorul de yellow-self nu poate aplica pt blue daca cel care a primit blue ca dependent de el nu a lucrat deloc(sau doar cateva luni)asta intrebam la pct.1,culmea e ca o d-na contabila(uk)a sustinut contrariul-sau poate nu am inteles eu bine-cand nu ma bazez ma dau la o parte-
Ma apuc de documentare serioasa si revin Multumesc pt raspuns
rosi
Caligraf
Caligraf

Postby traffic_76 » May 29th, '12, 12:50

rosi wrote:Hmm..ciudat
Deci detinatorul de yellow-self nu poate aplica pt blue daca cel care a primit blue ca dependent de el nu a lucrat deloc(sau doar cateva luni)asta intrebam la pct.1,culmea e ca o d-na contabila(uk)a sustinut contrariul-sau poate nu am inteles eu bine-cand nu ma bazez ma dau la o parte-
Ma apuc de documentare serioasa si revin Multumesc pt raspuns

Ori am inteles eu gresit ori nu ai spus tu clar, cand vrei sa aplici ptr blue, dupa 5 ani de self , sau dupa un an de cand dependentul a primit blue ?
Daca dupa 5 ani de self poti aplica, indiferent daca dependentul de tine a muncit sau nu.
In a doua situatie aplici dependenta dar cu conditia ca aplicantul principal(in acest caz dependentul de tine ) sa fi muncit 12 luni.
traffic_76
Caligraf
Caligraf

Postby Maciupiciu » May 30th, '12, 14:48

Buna ziua !
In primul rand trebuie sa va multumesc ca existati, pentru sfaturile afisate.
Am nevoie de un mare ajutor. De 2 luni incerc zi de zi telefonic si online sa prind o programare la Croydon. Deja imi pierd speranta ca ma mai asteapta angajatorul. Am urmat pas cu pas, ora cu ora , minut, secunda ,prind ,intru in legatura cu operatorii, draguti , amabili cand e vorba sa comunice ca nu au nimik de oferit.
Maciupiciu
Calfa
Calfa

Postby IoanaS » May 30th, '12, 19:20

Buna!

Stie cineva daca se mai pot gasi persoane care se ocupa cu efectuarea de programari online Croydon? Am trimis actele pentru YC prin posta in ianuarie si inca nu am primit niciun raspuns - am toate actele necesare dar am inteles ca acum dureaza aproximativ 6 luni procesul de eliberare al unui YC. Trebuie sa incep sa lucrez la sfarsitul lunii iunie si ma gandesc ca singurul mod in care pot reusi este sa am programare la Croydon.

As fi foarte recunoscatoare daca m-ar ajuta cineva cu niste sfaturi...cat de mici! -hipno-

O zi buna tuturor!
IoanaS
Cetitor
Cetitor

Postby Ale » May 30th, '12, 21:11

costoboc wrote:@deceneu a dat un raspuns corect de prima data.

@ale ce are coada vacii cu stampila primariei?
noi vorbim de durata cursului care iti da statutul de student, nu de ce faci sa fii student un an. Pentru cultura ta generala, s-au mai vazut cazuri cand s-au combinat mai multe cursuri pentru a face un an, dar de inceput poti incepe cu ce vrei/gasesti

Ideea din spatele actiunii este ca esti student pe teritoriul tari lor (deci necesita prezenta ta in UK - indiferent de numarul de ore de curs) si trebuie sa-ti permita sa muncesti ca sa te intretii (restrictionat bineinteles, ca sa si inveti). Oricum nu se aplica in aceasi circumstante si cetatenilor din afara EU asa ca profitati cat mai puteti sau pana devenim si noi egali in drepturi.

Textul pus de tine e corect, traducerea la fel ..... interpretarea ... VARZA!

I. sa fi student la o institutie de pe lista DIUS(cauta la search sa o gasesti) indiferent daca cursul este de 1 luna iar fregventa lui este de 2-3 ore / saptamana.. nu exista nicaieri specificat nimic despre fregventa sau durata =

ori eu m am tampit, ori de aici lipsesc ceva informatii sau cuvinte.....

Unde am mentionat eu in postul meu cuvantul curs? Am facut strict referire la ideea de a fi student, pentru ca trebuie sa FII student timp de un an de zile (la 1000 de cursuri daca ti permiti) ca sa poti lucra ! Ce e incorect in asta??

E halucinant cum isi poate permite cineva sa faca uz de cuvantul *prosti* pe un forum, mai ales ca ...*prosti, da multi*!

Multumesc de aprecierile legate de traducere si text costoboc, ....INSA ce as vrea sa ti reamintesc este ca :
1. Nu ai habar de cultura mea generala, drept urmare te rog nu face aprecieri legate de subiect
2. Forumul este un loc public, sunt destui oameni care il citesc, si sunt sigura ca vor gasi utila postarea mea, ce ar fi sa lasi agresivitatea de o parte sau sa o reversi in alte directii?

Multumesc de timpul pe care l ai pierdut raspunzand la postarea mea :)
Last edited by Ale on May 30th, '12, 21:42, edited 1 time in total.
Numai bine! :)
Ale
Erudit
Erudit

Postby bogdancauc » May 30th, '12, 21:39

eu am mancat un mar -ras4-
bogdancauc
Gramatic
Gramatic

Postby Ale » May 30th, '12, 21:48

:)))) sa ti fie de bine
Numai bine! :)
Ale
Erudit
Erudit

Postby IoanaS » May 31st, '12, 09:24

Si-a mai facut cineva programare in ultimul timp? Pe unde s-a ajuns cu programarile? Merci!
IoanaS
Cetitor
Cetitor

Postby IULIAN.B » May 31st, '12, 10:04

s-a ajuns pe 12 iulie
IULIAN.B
Calfa
Calfa

Postby deceneu » May 31st, '12, 10:11

@ale

Eu te respect in primul rand pentru ca esti femeie... iar eu respect femeile pentru ca mi-a dat nastere o femeie...
dar doresc sa-ti zic ceva... daca iei un text in engleza si-l traduci CUVANT CU CUVANT in multe cazuri se schimba sensul. Interpretarea ta a fost lamentabila , sunt de acord cu costoboc. Costoboc este CLAR cel mai activ si mai bine informat membru de pe forum(in opinia mea)
Ce mai irita pe mine este ca vin persoane care nici macar nu au auzit de Home Office , expun pareri total aberante si baga lumea in ceatza.

Dragii mei , va puteti inscrie la 54 de cursuri a cate 1 saptamana fiecare(adica continuu un an). Atat timp cat sunteti studenti in ZIUA in care va duceti la CROYDON sau in ziua in care va proceseaza actele in cazul in care le-ai trimes prin posta. Nu exista absolut nicaieri mentionata vreo conditie cu privire la fregventa sau durata cursurilor. Trebuie sa fi student. Esti student si daca faci un curs de 3 zile.

P.S. daca tot nu intelegeti promit ca va desenez poate asa o sa fie mai clar!
deceneu
Erudit
Erudit

Postby deceneu » May 31st, '12, 10:15

ale wrote:

ori eu m am tampit, ori de aici lipsesc ceva informatii sau cuvinte.....

Unde am mentionat eu in postul meu cuvantul curs? Am facut strict referire la ideea de a fi student, pentru ca trebuie sa FII student timp de un an de zile (la 1000 de cursuri daca ti permiti) ca sa poti lucra ! Ce e incorect in asta??

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te-ai tampit , nu fii atat de dura cu tine... tu confunzi marfa cu ambalajul. Noi vorbeam de Yellow Card mai fetito. Pentru a avea yellow card de student te poti inscrie si la un curs de 1 luna. L-ai obtinut(YC-ul) ... si acum trebuie sa-ti mentii statutul de student ca sa-l pastrezi... noi vorbeam de obtinerea lui distinsa domnisoara..... Tu vorbesti de obtinerea BLUE CARD dupa ce ai avut timp de 1 an un YELLOW CARD....

aici ai greshit prea dulce dsoara:)

Te sarut pe capusorul acela inteligent!
deceneu
Erudit
Erudit

Postby traffic_76 » May 31st, '12, 12:59

deceneu wrote:@ale

Dragii mei , va puteti inscrie la [b]54 de cursuri a cate 1 saptamana fiecare(adica continuu un an[/b]). !

Un an are 52 saptamani :))
traffic_76
Caligraf
Caligraf

Postby klauscip » May 31st, '12, 23:56

@deceneu

ma omori cu cuvantul asta al tau "fregventa"...tu nu vezi cum suna? Incearca "frecventa"...poate o fi mai corect asa. In rest tot respectul ca incerci sa ajuti lumea pe aici.

Numai bine!
Don't tell me: "the sky is the limit", when there are footprints on the moon!!!
klauscip
Caligraf
Caligraf

Postby deceneu » Jun 1st, '12, 07:45

corect...se scrie frecventa si anul are 52 saptamani. Nu pot insa sa nu remarc caracterul libidinos al romanului care mereu vaneaza greseli.
Nu v-am vazut pe acest forum sa ajutati lumea in vrun fel , doar sa criticati.. repet..critici intemeiate!

Va urez e zi excelenta!
deceneu
Erudit
Erudit

Postby traffic_76 » Jun 1st, '12, 13:40

deceneu wrote:corect...se scrie frecventa si anul are 52 saptamani. Nu pot insa sa nu remarc caracterul libidinos al romanului care mereu vaneaza greseli.
Nu v-am vazut pe acest forum sa ajutati lumea in vrun fel , doar sa criticati.. repet..critici intemeiate!

Va urez e zi excelenta!

Nu inteleg ce te superi asa de tare , ptr ca am scris ca un an are 52 de saptamani , cat despre ajutat sa sti ca nu esti singurul care o face, cu atat cat am putut si am stiut am facut-o.
Inainte sa acuzi citeste postarile mele si ai sa vezi ca nu am vanat mereu greseli...
O zi buna sa ai si tu!
traffic_76
Caligraf
Caligraf

Postby klauscip » Jun 2nd, '12, 12:24

@deceneu...deja suntem offtopic rau de tot...nu mai are nicio legatura cu subiectul topicului. Dar ca idee sa stii ca nu ti-am vanat greselile...chiar ti-am recunoscut meritul pe care il ai prin faptul ca incerci sa ajuti lumea pe aici...repet: tot respectul pt asta.
Don't tell me: "the sky is the limit", when there are footprints on the moon!!!
klauscip
Caligraf
Caligraf

Postby sorinacio » Jun 4th, '12, 15:19

Acest topic nu mai are nicio legatura cu titlul sau. Imi este destul de greu sa mai gasesc cate un post ajutator. Pagini si pagini offtopic.
sorinacio
Caligraf
Caligraf

PreviousNext

3126 posts • Page 98 of 1051 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 105

Return to EMIGRARE