Mr.Jarndyce wrote:Nu vreau sa calc in picioare eforturile nimanui.
Nu asta a fost intentia mea atunci cand am scris aici.
Insa ma intristeaza eforturile inutile si eterna dorinta de a transforma Romania intr-o tara de calitate.
@Grimm
Sigur ca "ei este multi"insa toti acestia pastreaza in strafundurile inimii lor putrede de speranta si o luciditate amara care vorbeste de inutilitatea eforturilor lor .

Mr.Jarndyce wrote:Eu cred ca trebuie sa incetam a mai spera.
Speranta aduce suferinta si deznadejde.
Asta este bineinteles valabil pentru Romania.
Intr-o societate normala este in regula sa speram si sa avem asteptari insa nu in Romania.
De aceea este nevoie a lucra cu ceea ce avem la indemana si a inceta a mai spera si a creea asteptari nerealiste.
Daca dorim o viata mai buna sa ne indreptam intracolo unde aceasta exista.

AndreeaAtu wrote:Hey,
Vreau sa particip si eu la protestul de duminica, dar din pacate nu locuiesc in Londra. Imi puteti da mai multe detalii (ne intalnim in fata ambasadei Romaniei? daca da, la ce ora?), va rog? Deasemenea, daca mai este cineva care locuieste in zona Coventry - Birmingham si vrea sa mergem impreuna in Londra, ar fi minunat.
Mersi mult.

Dio wrote:http://tinyurl.com/7mfwvoj

theman73 wrote:http://m.hotnews.ro/stire/12331141
Si acum cireasa de pe tort , ca sa inteleaga tot romanul de ce trebuia schimbat guvernul

dromaderu wrote:Durerea mea pleaca de la scoaterea ca erou, a celui mai mare criminal al Romaniei post decembriste,
ion iliescu!

dromaderu wrote:Ca o curioazitate, Ioana mea are de facut o tema la alegere despre un lider (orice fel de) care a influentat in bine sau rau vietile oamenilor,
dansa , fara sa-i dam noi nici o idee, l-a ales pe Ceausescu,
si, tot "sapa" pe internet dupa info, i-am zis sa termine ce are dansa de scris si apoi sa-mi dea sa citesc si eu/revizui daca e cazul.
Va tin la curent!

dromaderu wrote:
Am vrut sa raspund de cand a scris Dio, apoi am zis ca nu se merita, dar, vad ca se continua,
adica,
pan la coada, ce-i nou?
Da, desigur, niste hoti au dat jos alti hoti! Care-i problema?
...

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests