instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Protest in fata Ambasadei Romaniei la Londra

Intalniri, proteste, seminarii, conferinte
170 posts • Page 6 of 61, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Protest in fata Ambasadei Romaniei la Londra

Postby Mr.Jarndyce » Jan 21st, '12, 00:05

Nu vreau sa calc in picioare eforturile nimanui.
Nu asta a fost intentia mea atunci cand am scris aici.

Insa ma intristeaza eforturile inutile si eterna dorinta de a transforma Romania intr-o tara de calitate.

@Grimm
Sigur ca "ei este multi"insa toti acestia pastreaza in strafundurile inimii lor putrede de speranta si o luciditate amara care vorbeste de inutilitatea eforturilor lor .
Mr.Jarndyce
Caligraf
Caligraf

Postby grimm16 » Jan 21st, '12, 02:58

Mr.Jarndyce wrote:Nu vreau sa calc in picioare eforturile nimanui.
Nu asta a fost intentia mea atunci cand am scris aici.

Insa ma intristeaza eforturile inutile si eterna dorinta de a transforma Romania intr-o tara de calitate.

@Grimm
Sigur ca "ei este multi"insa toti acestia pastreaza in strafundurile inimii lor putrede de speranta si o luciditate amara care vorbeste de inutilitatea eforturilor lor .

Atunci, poate vrei sa sustii sau sa incurajezi eforturile respective? -nu-stiu-

Nu te intreb(sac!!!) care a fost intentia ta atunci cand ai ales sa scrii aici.
Poti considera, insa, ca ti-ai facut "datoria": ai vrut sa ne deschizi ochii, sa ne inveti de bine, sa ne arati calea cea dreapta.Mai mult decat atat, ce-ai fi putut face? Ca NU ti-ai atins scopul, asta este alta poveste...nu intotdeauna lucrurile ne ies asa cum dorim noi!

Fraza cu intristarile-ti, m-a emotionat pana la lacrimi -plans2-

Constat ca mana ta NU poate scrie "voi sunteti multi"...De ce oare? -sssst-

In rest, nu mai comentez pentru ca, se vede treaba ca ai obosit, te grabesti, faci rabat la calitate si te repeti...Pai, adica, dupa ce mi-ai smuls lacrimi cu "eforturile inutile", in fraza imediat urmatoare imi servesti "inutilitatea eforturilor" si te astepti sa mai tresar in vreun fel??? Zau, asa! Ma asteptam la un discurs mult mai spumos!!! Si la o imaginatie mult mai bogata!Marturisesc ca m-ai dezamagit! -thumbsdown-

grimm16

P.S. Am mentinut, desigur, acelasi ton ironic.Singurul adecvat, dupa parerea mea, din moment ce, de luat in serios, nici nu putea fi vorba!De altfel, este si ultima data cand iti voi mai adresa vreun cuvant.

Nadajduiesc, insa, sa fi inteles ca, incercarea ta de a ne preda "lectia nesperantei", in aceste zile si in acest loc, a esuat lamentabil.Si sa.. act accordingly...if you know what I mean -nu-ma-uit-
grimm16
Scrib
Scrib

Postby dromaderu » Jan 21st, '12, 03:47

Mr.Jarndyce wrote:Eu cred ca trebuie sa incetam a mai spera.
Speranta aduce suferinta si deznadejde.
Asta este bineinteles valabil pentru Romania.

Intr-o societate normala este in regula sa speram si sa avem asteptari insa nu in Romania.

De aceea este nevoie a lucra cu ceea ce avem la indemana si a inceta a mai spera si a creea asteptari nerealiste.

Daca dorim o viata mai buna sa ne indreptam intracolo unde aceasta exista.

Cum poti da ceva gen

"non thank you "?
sau ... unlike, nu stiu.

Sa nu-ti mai pese de tara unde te-ai nascut...?

Incerc sa o fac, realistic,
so far, nu pot.

Cum adica sa nu mai speri?

Dureros!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby istratebogdan » Jan 21st, '12, 07:11

WTF is wrong with you people !!??
(some of you. si din fericire putini. cred).
Uneori tind sa cred ca unii sunt dusi de tot, fara scapare... dar nu mi pierd speranta de a crede ca sunt salvabili chiar si ei :))
istratebogdan
Gazetar
Gazetar

Postby AndreeaAtu » Jan 21st, '12, 09:06

Hey,

Vreau sa particip si eu la protestul de duminica, dar din pacate nu locuiesc in Londra. Imi puteti da mai multe detalii (ne intalnim in fata ambasadei Romaniei? daca da, la ce ora?), va rog? Deasemenea, daca mai este cineva care locuieste in zona Coventry - Birmingham si vrea sa mergem impreuna in Londra, ar fi minunat.

Mersi mult.
AndreeaAtu
Caligraf
Caligraf

Postby catymiky » Jan 21st, '12, 14:46

AndreeaAtu wrote:Hey,

Vreau sa particip si eu la protestul de duminica, dar din pacate nu locuiesc in Londra. Imi puteti da mai multe detalii (ne intalnim in fata ambasadei Romaniei? daca da, la ce ora?), va rog? Deasemenea, daca mai este cineva care locuieste in zona Coventry - Birmingham si vrea sa mergem impreuna in Londra, ar fi minunat.

Mersi mult.

quote="administrator" post=105413]Protestele continua la Londra:

http://www.facebook.com/events/226732620742132/

ATENTIE: DIN MOTIVE ORGANIZATORICE VA RUGAM SA CONFIRMATI PARTICIPAREA DOAR DACA SUNTETI SIGURI CA VETI VENI! VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE, PARTICIPARE SI COLABORARE!

ASTEPTAM CA LA ACEST MITING SA NI SE ALATURE ROMANI CARE LOCUIESC IN ALTE ORASE ALE MARII BRITANII.

ACEST EVENIMENT COLABOREAZA MAI MULTE PERSOANE SI ORGANIZATII, VOM REVENI CU AMANANUTE.

NU UITATI, MANIFESTEREA ESTE APOLITICA, NE-AM DORI SA RAMANA ASA, FARA IMPLICAREA PARTIDELOR POLITICE CARE AU SAU NU FILIALE IN MAREA BRITANIE!

Cand: Duminica 22 ianuarie 2012 intre orele 13:30 si 18:00
Unde: Ambasada Romaniei la Londra, portile dinspre High Street Kensington spre Palace Garden Road
Adresa ambasada: 4 Palace Green, London W8 4QD
ATENTIE: NU VENITI LA ICR IN BELGRAVE SQUARE, NU LA CONSULAT, ci la SEDIUL AMBASADEI!
Autorizatie: KENSINGTON POLICE STATION, Operations Officer Matt Hunt, Tel: 020 7321 8264
Metrou: High Street Kensington, dreapta spre Kensington Gardens

Update in progress![/quote]
catymiky
Librar
Librar

Postby adrian » Jan 24th, '12, 04:55

Fotografiile de la protestul de duminica pot fi vazute aici:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 543&type=1

Video aici:

Adrian C.

Fondator

ROMANi ONLiNE
www.romani-online.co.uk
adrian
Site Admin

Postby Dio » May 22nd, '12, 02:48

Dio
Scriitor
Scriitor

Postby theman73 » May 22nd, '12, 12:08

Dio wrote:http://tinyurl.com/7mfwvoj

pai da , dar putini o sa inteleaga
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby theman73 » May 23rd, '12, 17:27

http://m.hotnews.ro/stire/12331141

Si acum cireasa de pe tort , ca sa inteleaga tot romanul de ce trebuia schimbat guvernul
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby dromaderu » May 23rd, '12, 18:08

theman73 wrote:http://m.hotnews.ro/stire/12331141

Si acum cireasa de pe tort , ca sa inteleaga tot romanul de ce trebuia schimbat guvernul

Am vrut sa raspund de cand a scris Dio, apoi am zis ca nu se merita, dar, vad ca se continua,

adica,
pan la coada, ce-i nou?

Da, desigur, niste hoti au dat jos alti hoti! Care-i problema?

A vazut careva v'un om politic arestat?
Feripriva pe la incheieturi au simtit-o astia de erau in pericol de a aduna ceva popularitate bizoneasca, Becali si DD., ca sa poata fi manipulati cum trebuie cand va fi nevoie!Bine, si pe astia doi, tre sa fii ambitios tare sa-i numesti oameni politici!

Lehamitea vine de peste tot, USL/PDL/PCR, sau ce mai vreti voi!

Dosarul lui 4 Case treneaza de ani buni, citeam pe undeva ca-n Iunie s-ar prescrie, deci ...adio ba!!!
Si, recent, la una din infatisari, nush care avocat era in spital,
la alta precedenta doamna de la masina de scris isi rupsese unghia, si asa mai departe....

Asta e Romania fratilor,

un SICTIR total la adresa cetateanului roman!

BTW,
pe unde mai e abramburici ala de conducea vamile?

A intrebat CINEVA pe v'un vames BUGETAR!!!!! de unde are casa de milioane de Euro???

Hai sa fim seriosi...si sa ne dorim sa renastem in a n'spea viata buruieni la gard,
macar atunci isi lasa unii dejectiile pe noi fiind doar plante!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby theman73 » May 23rd, '12, 18:56

Toti fura , este adevarat , dar unii nu chiar asa pe fata

Ma doare cand vad ca lumea a uitat cum era pe vremea faraonului nastase , ma doare cand vad ca au reusit sa manipuleze poporul si il vor scapa pe acelasi faraon de mana justitiei , ma doare ca fac asta pe fata fara macar sa se mai ascunda , ma doare cand vad ca mai exista oameni care inca mai cred in bunacredinta a actualului guvern

Poate ar trebui sa vizitez in medic , ca prea ma dor toate

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby Dan » May 23rd, '12, 19:14

Ce e mai grava e atitudinea "in your face" pe care o au astia de au scapat ca prin minune.
Puteti citi pe blogul omului... nastase.wordpress.com

Uneori am impresia ca sunt cei mai buni prieteni si ca totul este o joaca de-a "hai sa ii prostim pe astia". E un fel de show TV pe banii nostri. O telenovela :|
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby dromaderu » May 23rd, '12, 19:30

Durerea mea pleaca de la scoaterea ca erou, a celui mai mare criminal al Romaniei post decembriste,
ion iliescu!

Fara el, fara mineri in piata universitatii,
cu mentinerea punctului 8 de la Timisoara,
Romanaia, astazi,
ar fi avut toate sansele sa arate altfel!

Bombonel si shletca nu sunt decat produse firesti ale unei democratii scapate in mainile unor sarlatani!

UNUIA nu i-a pasat de popor, ci doar de interesul personal!

Nu ma pot avangarda in a gandi ce vor face acesti politicieni tineri dar, sper sa aibe totusi un pic de coloana.
Ma refer la Ponta, si la cei din PDL care mai cutezau sa cracneasca din cand in cand.

Alde Hrebenciuc, Blaga, sunt ...pff, doar uitate la dansii/asculta-i....te doare capul!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby adelaide_ » May 24th, '12, 01:34

dromaderu wrote:Durerea mea pleaca de la scoaterea ca erou, a celui mai mare criminal al Romaniei post decembriste,
ion iliescu!

as adauga ca multi nostalgici il "plang" pe Iliescu si retragerea lui din viata politica...iar unii dintre ei sunt persoane cu scoala multa si o cultura(inclusiv politica) peste medie!!!

Iorga spunea ca "fiecare popor are conducatorii pe care-i merita"!!!...si de fapt intr-o tara a indiferentei si a coruptiei generalizate corelata cu nenumarate probleme sociale, chiar ne mai miram ca Iliescu e un erou???
adelaide_
Senior
Senior

Postby dromaderu » May 24th, '12, 05:56

@ adelaide

bun, asa multi l-au regretat si pe Stalin, multi il plang si pe nea Ceasca....

desigur, nici unul din milioanele care au fost striviti sub cizma rusa a lui Stalin!

Din pacate, istoria nu prea mai este ceea ce traim ci ceea ce citim, adica spusa de altii,
unde, realitatea este usor de a fi deformata!

Ca o curioazitate, Ioana mea are de facut o tema la alegere despre un lider (orice fel de) care a influentat in bine sau rau vietile oamenilor,
dansa , fara sa-i dam noi nici o idee, l-a ales pe Ceausescu,
si, tot "sapa" pe internet dupa info, i-am zis sa termine ce are dansa de scris si apoi sa-mi dea sa citesc si eu/revizui daca e cazul.

Va tin la curent!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby splash » May 24th, '12, 22:29

" sa-mi dea sa citesc si eu/revizui daca e cazul.

Va tin la curent!" LIKE! -ras4-
splash
Mentor
Mentor

Postby adelaide_ » May 24th, '12, 22:42

dromaderu wrote:Ca o curioazitate, Ioana mea are de facut o tema la alegere despre un lider (orice fel de) care a influentat in bine sau rau vietile oamenilor,
dansa , fara sa-i dam noi nici o idee, l-a ales pe Ceausescu,
si, tot "sapa" pe internet dupa info, i-am zis sa termine ce are dansa de scris si apoi sa-mi dea sa citesc si eu/revizui daca e cazul.
Va tin la curent!

Si eu sunt foarte nerabdatoare sa vad cum il va vedea ea pe Ceausescu.
Din 2 motive: unu ca e foarte tanara, nu a trait deloc in regimul comunist si 2. pt ca educatia ei e "occidentala", deci foarte putin "alterata" (in bine sau in rau) de Romania si de situatia de acolo.
Neaparat sa ne tii la curent :)
adelaide_
Senior
Senior

Postby Dio » May 24th, '12, 23:31

dromaderu wrote:
Am vrut sa raspund de cand a scris Dio, apoi am zis ca nu se merita, dar, vad ca se continua,

adica,
pan la coada, ce-i nou?

Da, desigur, niste hoti au dat jos alti hoti! Care-i problema?

...

Dromaderu, merita sa discutam…

Vorbim de principii, impartialitate… public toti sunt niste hoti, dar stai putin ba nene, am si eu preferinte ca tot omul, ai mei sunt mai speciali, asa ca, jos X jos Y!!!

Tare as vrea sa-mi ofere cineva argumente plauzibile sa ma convinga sa ies la demonstratie ptr ca ultima data cand am participat (iunie 1990) mi-a cam pierit cheful.
Dio
Scriitor
Scriitor

Postby dromaderu » May 25th, '12, 08:47

Asa e.

"Nu se merita " acela al meu avea cumva alta conotatie,

zilele acelea nu stiam daca sa raspund aici sau pe ccelalalt forum.

Ce sa mai zic???

Prin '90 parca transpiram cu baietii de la bloc, inghesuiti pe salile liceului Emil Racovita din Iasi...

sa votam democratic deci!
Macar unuia dintre acestia , faptul ca a avut buletin de Iasi i-a salvat viata in Piata Universitatii, mai tarziu.

Apoi, pt cine cunoaste Iasiul, pe strada dintre Tudor si Bucsinescu, cate oua ne-am luat in cap si rosii si alte alea, noi, tinerii demonstranti contra lui Iliescu...

Spirit de turma?

Asa o fi.

Dar, pan la urma, nu pot sa nu ma intreb,

avem de unde? de unde alege adica.
Cand exista atata manipulare, cand puterea oferita unora le imbata toate simturile....uitand complet de ce au vrut puterea in primul rand.

Nu mai urmaresc canale romanesti de cca doua luni de zile dar, ce mai spicuiesc de ex prin media online,
nu pot sa nu observ un caz concret...

unde acum cateva luni Crin era pe val...

mai peste tot acum este usor ironizat, luat la bascalie asa...seminaiva., si asta inca nu a ajuns presedinte deci.

Nu, nu sunt liberal, nu sunt nimic, sau mai bine zis, nu stiu ce sunt>>> -ras2-

Vreau numai sa fiu tratat corect (doar un exemplu) , cand trec granita tarii mele de bastina!
dromaderu
Contributor
Contributor

Previous

170 posts • Page 6 of 61, 2, 3, 4, 5, 6

Return to EVENIMENTE