deceneu wrote:Repet:
1. nu conteaza cat de lung este cursul
2. cursul TREBUIE sa fie pe lista DIUS
3. in momentul in care te duci la UKBA trebuie sa fi student...

ady_azzuro wrote:deceneu wrote:Repet:
1. nu conteaza cat de lung este cursul
2. cursul TREBUIE sa fie pe lista DIUS
3. in momentul in care te duci la UKBA trebuie sa fi student...
nu mai dezinforma lumea cand habar n-ai.
faci pe desteptul pe aici, dar aduci niste afirmatii care induc lumea in eroare.
conteaza foarte mult cat de lung este cursul. nu-ti da nimeni yellow card daca faci un curs de o luna sau 2, trebuie sa fie de o durata rezonabila, asta inseamna de la 4, 5 luni in sus.

deceneu wrote:adi , esti o rusine pentru olteni. dupa ce ca esti prost te mai si contrazici aiurea!

Dan wrote:Va rog sa apasati pe "report" la posturile care contin atacuri si injurii si le sterg repejor.
Multumesc.

marianaionita wrote:Sal Catalin,
Eu am fost in aceeasi situatie. Nu are rost sa suni pentru ca te vor indruma catre site-ul lor oricum. Trimite mail la adresa asta BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk si specifica in Subject ca le vrei pana pe 14 iunie. Eu asa am facut si am primit rsapuns in vreo 2-3 zile.
In mail scrie-ti numele, nationalitatea, data de nastere si motivul pt care vrei returnarea documentelor. De obicei sunt f eficienti, crezi sau nu :))

... o alta "descoperire" si tot incerc sa imi clarific si asta! Tocmai ce am aflat ca daca am obtinut yc pe data de 29.03, dar cursul pe 15.03 l-am inceput, asta ar insemna ca pe 29.03.2012 cand fac un an de yc, trebuia inca sa fiu student activ!? Eu m-am inscris pentru un an si asta inseamna ca pe 14.03.2012 am terminat cursul. Pentru aceasta diferenta din 14 la 29 a lunii, nemaifiind student am pierdut dreptul sa primesc blu-ul? Nu trebuie sa se compenseze faptul ca am inceput cursul cu ceva zile mai devreme de la eliberarea yc. Daca e f importanta perioada de 1 an in care e valabil yc 29.03.11-29.03.12 si nu cursurile ...
... . 

capone0 wrote:Buna.
In luna august sotia mea a abtinut blue card ca dependent de mine. Eu pe atunci aveam yellow card iar saptamina trecuta am reusit sa obtin blue cardul. Intrebarea mea este daca blue cardul ei mai este valabil sau trebuie sa anunt la HO despre schimbare?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

!
Users browsing this forum: alextarnovscki and 5 guests