TGBogdan wrote:Mutule, de ce ai dat reply ?

radu.andrei wrote:Toleranta si obiectivitatea sunt la pamanat in seara asta :) Ultimele postari mi-au adus aminte de un filmulet din rusia in care un tip se arunca in fara unei masini pentru a se sinucide. Soferul franeaza la timp, se da jos din masina, ii da o bataie si pleaca mai departe. Frumoasa incurajarea, nu?

@ radu.andrei. gandeste-te si la sofer. se alegea cu un dosar penal de toata frumusetea si avand in vedere ca s-a intamplat in rusia ( aia fiind cu justitia la pamant) poate facea si puscarie nevinovat, ca sa nu mai vorbim de faptul ca il avea pe constiinta pe viata, si traia cu intrebarea ca poate ar fi putut face ceva ca sa il salveze. eu nu zic ca a facut bine ce a facut, deoarece nu avem voie sa ne facem singuri dreptate, dar si cel care a incercat sa se sinucida ar trebui sa fie tras la raspundere.radu.andrei wrote:Toleranta si obiectivitatea sunt la pamanat in seara asta :) Ultimele postari mi-au adus aminte de un filmulet din rusia in care un tip se arunca in fara unei masini pentru a se sinucide. Soferul franeaza la timp, se da jos din masina, ii da o bataie si pleaca mai departe. Frumoasa incurajarea, nu?
Bogdan, poti incerca si pe gumtree.com, dar nu stiu cat de mult o sa te ajute. Mai sunt cateva site-uri romanesti in care gasesti multe anunturi legate de chirii, dar nu stiu daca am voie sa le postez. Si mergand pe ideea ca mai bine cauti decat sa te lasi cautat...un search pe google si ...credit pe telefon sa ai, ca anunturi sunt ;)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest