instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Chirie

Ce servicii ti-ar putea face viata mai usoara in UK
15 posts • Page 1 of 1

Chirie

Postby TGBogdan » May 9th, '12, 07:36

Salut tuturor,
Am ajuns unde gasisem eo chirie, iar cand am vazut era o casa cu 2 cupluri si camera mea e undeva la 1.5m/1m, am baie/bucatarie comuna si platesc 250-300£ / luna in zona south harrow.
Mar interesa daca este cineva sau cunoaste pe cineva din aceasta zona care da spre inchiriere o camera pentru mine mai buna ca aceasta unde stau tot la acesti bani 250-300£/luna sau totusi in condinti mult mai decente.
As dori spatiu unde as putea sa ma instalez, sa am loc de un pat masuta si un dulap sa am unde sa imi pun hainele si toate cele ce am nevoie pentru rutina de zi cu zi.
P.S: stiu ca aici sunt chiriile foarte scumpe dar cand am gasit aceasta oferta nu mi sa zis cat de mare este spatiu, eo am crezut ca e un fel de minigarsoniera sau ceva de genul asta, daca stie careva sa posteze aici chiar daca pretul pe luna la chirie este +- suma care am precizato eo.

Multumesc
TGBogdan
Discipol
Discipol

Chirie

Postby Mutu » May 11th, '12, 00:17

Bogdane, tu esti de alta natie? Doar gugălu' traduce din bulgara sau maghiara ceva asemanator postului tau.

trimis de pe mobil
Image
Mutu
Contributor
Contributor

Re: Chirie

Postby TGBogdan » May 11th, '12, 21:49

Mutule, de ce ai dat reply ?
TGBogdan
Discipol
Discipol

Postby theman73 » May 11th, '12, 22:47

TGBogdan wrote:Mutule, de ce ai dat reply ?

Din pacate avem asta in sange , vrem neaparat sa batjocorim pe oricine cu orice pret si romanii nu pierd niciodata aceasta ocazie , de aia ti-a dat reply

Scria cineva pe forum astazi ca cica avem sarcasm , nu , nu avem nici un sarcasm ci pur si simplu ne place sa batjocorim

Santem o natie ciudata si ne miram ca lumea nu ne intelege
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby sapanta » May 11th, '12, 23:01

aici cred ca in primul rand e batjocorita limba romana... cu totii facem greseli, dar parca putin efort pt a ne exprima cat mai corect este necesar. si alte natii au spirit de gluma, la englezi e chiar foarte intens, nu stiu de ce se atribuie numai romanilor acest lucru.
e posibil ca unii sa se descurce mai greu cu scrisul si atunci le-ar fi mai usor daca ar scrie cat mai scurt si la obiect. parerea mea.

revenind la topic, cel mai bine ar fi sa incerci pe spareroom.co.uk si vezi cam ce e prin zona in care esti sau vrei sa fii. bafta!
sapanta
Lord
Lord

Postby TGBogdan » May 11th, '12, 23:11

va multumsc ca ati raspuns.
cum zice si theman asa e natia noastra ,dar ca sa ii raspun si lui mutu prin aceasta propozitie, da sunt diferit de natia ta mutule... mai bine ai amuti, lucrez 12 ore pe zi dintre care fac 1 ora jumate dus 1 ora jumate intors abea mai am timp sa fac dus zilnic si nu cred ca mai intelege...
merci spanta pentru site ...
poate intre timp cineva de prin zona mea vede tpicul, va pwp o noapte usoara ...
TGBogdan
Discipol
Discipol

Chirie

Postby albea » May 11th, '12, 23:50

Bogdane, incearca sa citesti ce ai scris si o sa vezi ca viata noastra este muuuult mai chinuita decat a ta. Poate cu engleza stai mai bine ...
albea
Contributor
Contributor

Chirie

Postby Mutu » May 12th, '12, 00:26

Māi Bogdane,
Faptul ca muncesti 12 ore pe zi, nu este o scuza acceptabila. Gaseste o alta modalitate de a-ti recunoaste ignoranta si poate mai stam de vorba.

@theman73
"Man-e", cred ca te-ai trezit cu fata la cearsaf.

trimis de pe mobil
Image
Mutu
Contributor
Contributor

Postby radu.andrei » May 12th, '12, 00:43

Toleranta si obiectivitatea sunt la pamanat in seara asta :) Ultimele postari mi-au adus aminte de un filmulet din rusia in care un tip se arunca in fara unei masini pentru a se sinucide. Soferul franeaza la timp, se da jos din masina, ii da o bataie si pleaca mai departe. Frumoasa incurajarea, nu?
Bogdan, poti incerca si pe gumtree.com, dar nu stiu cat de mult o sa te ajute. Mai sunt cateva site-uri romanesti in care gasesti multe anunturi legate de chirii, dar nu stiu daca am voie sa le postez. Si mergand pe ideea ca mai bine cauti decat sa te lasi cautat...un search pe google si ...credit pe telefon sa ai, ca anunturi sunt ;) -da-da-
radu.andrei
Caligraf
Caligraf

Postby catad » May 12th, '12, 19:18

bogdane nu te mai victimiza atat pt programul de munca si timpul de commuting zilnic. este vina ta ca faci chestiile astea. nu te opreste nimeni sa te muti mai aproape de job sau sa-ti cauti altceva mai aproape de unde locuiesti.
catad
Mentor
Mentor

Postby sapanta » May 12th, '12, 19:48

radu.andrei wrote:Toleranta si obiectivitatea sunt la pamanat in seara asta :) Ultimele postari mi-au adus aminte de un filmulet din rusia in care un tip se arunca in fara unei masini pentru a se sinucide. Soferul franeaza la timp, se da jos din masina, ii da o bataie si pleaca mai departe. Frumoasa incurajarea, nu?

dar la sofer nu te gandesti? daca operatiunea reusea, se alegea cu un dosar de toata frumusetea pt ucidere din culpa, fara sa aiba vreo vina ca ala era damblagit....
sapanta
Lord
Lord

Postby TGBogdan » May 12th, '12, 23:13

ok, thx, burn this topic please...

p.s: Bunul simt e o floare rara pe cale de disparitie , uneori daca ai aceasta floare esti considerat "prost ",pentru ca cei fara "te calca in picioare "trec peste orice si ajung sus, sus de tot de unde te privesc deja cu un aer de superioritate .Tu stai jos umil iti mangai floarea ta de "bun simt"si ramai cu ea .
TGBogdan
Discipol
Discipol

Postby John_Nutt » May 12th, '12, 23:23

Bogdane, ai mare dreptate , daca ai bun simt esti considerat prost , de aceea, cei care au avut bun simt sa-ti sugereze ceva sunt considerati prosti de catre tine , cel care a venit in UK precum sau dus bascii la Budapesta sa vada finala.
Nu esti nici primul nici ultimul gascan pe care l-au vazut baietii astia. Au muncit mult ca sa puna informatii pe acest forum , informatii gratuite pe care un "bun simtitor"ca tine ar fi trebuit sa le citeasca pana a veni sa lucreze 12(+transport) ore pe zi si sa nu aiba bani de o camaruta.
Ati asuma greseala e un lucru mare, bunul simt e cu totul altceva decat iti inchipui tu....
John_Nutt
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby TGBogdan » May 13th, '12, 07:58

una e sa dai un reply cand ai ceva de zis nu sa postezi doar pentru a aduna Posts pe forum.
le-am multumit celor care sau chinuit sa inteleaga cat de cat ce am scris eo.
Si nu e o gresala am venit in uk, am avut toate necesare pentru a locui undeva, dar cum am zis doream sa gasesc ceva mai bun.
O zi buna !
TGBogdan
Discipol
Discipol

Postby adiadiadi » Aug 11th, '12, 23:26

radu.andrei wrote:Toleranta si obiectivitatea sunt la pamanat in seara asta :) Ultimele postari mi-au adus aminte de un filmulet din rusia in care un tip se arunca in fara unei masini pentru a se sinucide. Soferul franeaza la timp, se da jos din masina, ii da o bataie si pleaca mai departe. Frumoasa incurajarea, nu?
Bogdan, poti incerca si pe gumtree.com, dar nu stiu cat de mult o sa te ajute. Mai sunt cateva site-uri romanesti in care gasesti multe anunturi legate de chirii, dar nu stiu daca am voie sa le postez. Si mergand pe ideea ca mai bine cauti decat sa te lasi cautat...un search pe google si ...credit pe telefon sa ai, ca anunturi sunt ;) -da-da-
@ radu.andrei. gandeste-te si la sofer. se alegea cu un dosar penal de toata frumusetea si avand in vedere ca s-a intamplat in rusia ( aia fiind cu justitia la pamant) poate facea si puscarie nevinovat, ca sa nu mai vorbim de faptul ca il avea pe constiinta pe viata, si traia cu intrebarea ca poate ar fi putut face ceva ca sa il salveze. eu nu zic ca a facut bine ce a facut, deoarece nu avem voie sa ne facem singuri dreptate, dar si cel care a incercat sa se sinucida ar trebui sa fie tras la raspundere.
adiadiadi
Discipol
Discipol

15 posts • Page 1 of 1

Return to INFORMATII UTILE