instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Hotel Receptionist

Fosti, actuali si viitori studenti ai universitatilor britanice
56 posts • Page 1 of 21, 2

Hotel Receptionist

Postby miki2012 » May 10th, '12, 02:38

Buna tuturor, celor care doresc sa ma indrume.
Doresc sa fac cariera in domeniul hotelier,tara cea mai ok ar fi UK.
(Diplomele sunt recunoscute international si se poate face practica-experienta la locul de munca).
Acest topic se indreapta in atentia celor care deja lucreaza in domeniu,fie ca au plecat pe cont propriu sau prin agentie.
Astept din partea dvs, daca aveti placerea,mai multe informatii in legatura cu :
- pasii care trebuie sa ii urmez in caz ca ajung pe cont propriu
- ce AGENTIE SERIOASA se ocupa de HORECA
Va multumesc pentru atentia oferita.
miki2012
Caligraf
Caligraf

Re: Hotel Receptionist

Postby albea » May 10th, '12, 08:57

Nu stiu ce diplome ai, dar cu siguranta nu le recunoaste nimeni. Pentru a deveni receptioner trebuie sa faci un curs special in UK, despre care s-a vorbit mult pe forum (foloseste functia "search"). Dupa asta trebuie sa ai drept de munca ca sa cauti un post in domeniu. Pentru drept de munca gasesti tot ce trebuie la "UTILE". Cu agentiile gasesti, deasemenea, pe forum o gramada de informatii. Subiectul tau este super-discutat, un nou topic nu-si are rostul.
albea
Contributor
Contributor

Postby miki2012 » May 10th, '12, 14:03

Multumesc frumos,dar doresc sa intru in contact cu persoanele care lucreaza in domeniu.
In legatura cu asa mult discutatul topic depsre horeca,eu una nu am gasit nimic,care sa ma lamureasca,totul vag.
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby spot » May 10th, '12, 15:33

Sfatul meu cat se poate de simplu este urmatorul: gaseste-ti de munca intr-un hotel, indiferent de pozitie(poate fi si housekeeper) si asteapta oportunitatile care inevitabil apar. Iti spun asta din proprie experienta. In general cand se pune problema ocuparii unui loc vacant, se vor uita mai intai in propria ograda sa vada daca au ce le trebuie sau nu. Mai ales daca iti si manifesti din timp intentiile.
spot
Discipol
Discipol

Postby miki2012 » May 10th, '12, 17:52

Multumesc frumos pentru sfat,sunt constienta ca pentru a ajunge la un nivel inalt trebuie sa pleci de la cel de jos.
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby nica_florin » May 10th, '12, 18:21

Am vazut pe net ca faci niste cursuri de receptioner iar pe situl respectiv zicea ca te ajuta sa iti gasesti si un job, oare cat de adevarat o fi?
nica_florin
Librar
Librar

Postby miki2012 » May 10th, '12, 20:02

Este vorba de receptionacademy.com ?
Daca nu,te rog posteaza site ul unde ai vazut acele cursuri,merci frumos.
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby ady_azzuro » May 13th, '12, 00:21

eu am facut cursul de receptioner la reception academy, si mi-am gasit foarte usor job, in mai putin de o luna dupa terminarea cursului.

nu mai indemnati lumea aiurea sa inceapa ca housekeeper, waiter, sau altceva, ca nu e deloc usor sa te transferi dintr-un departament in altul...
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby miki2012 » May 13th, '12, 01:59

Multumesc frumos,apreciez mult informatia ta.
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby Mirela00 » May 13th, '12, 07:59

Daca te poate ajuta cu ceva......

http://www.receptionacademy.com/
Traieste in asa fel incat, facand bilantul la sfarsitul fiecarei zile, sa constati ca ai realizat ceva pentru care se merita sa traiesti si a doua zi.
Mirela00
Erudit
Erudit

Postby albea » May 13th, '12, 08:03

ady_azzuro wrote:eu am facut cursul de receptioner la reception academy, si mi-am gasit foarte usor job ...

Ai blue card, nu-i asa?
albea
Contributor
Contributor

Postby ady_azzuro » May 13th, '12, 18:50

albea wrote:
ady_azzuro wrote:eu am facut cursul de receptioner la reception academy, si mi-am gasit foarte usor job ...

Ai blue card, nu-i asa?

nu, yellow card. cand am scris ca mi-am gasit foarte usor job, m-am referit la contributia cursului de la reception academy, nu la drepturile noastre de a lucra in UK.
Am fost la vreo 10 interviuri, la vreo 7 m-au respins in mare masura datorita faptului ca am yellow card si ca scrie 20 de ore drept la munca pe yellow card, fara ca incompetentii de HR sa inteleaga ca pe spatele yellow cardului e specificat ca putem lucra full time cu nvq.

intai m-am inscris la un curs de engleza ca sa obtin yellow card, cu drept de munca 20 de ore pe saptamana, iar apoi m-am dus la interviuri cu yellow cardul in mana si cu legile de la home office la dosar si le-am spus ca daca ma accepta si imi dau o scrisoare cu un job offer, ma pot inscrie la un nvq si pot lucra full time. Putini au inteles, multi au fost batuti in cap. Am nimerit totusi intr-un hotel unde HR-ul a mai angajat romani cu yellow card care fac nvq, cei drept la housekeeping si food and beverage, dar i-am demonstrat tipei ca nvq-ul care vreau sa-l fac se incadreaza la munca de receptioner, asa ca a fost OK.

Pentru cei care au nevoie, am ales cursul de nvq hospitality services diploma level 2. Siteul este http://www.qtraining.net/ iar scoala este in Norwich, dar nu trebuie sa ajungeti acolo, pentru ca un assessor va fi trimis la locul de munca. Eu am platit 6 rate de 168 de lire, deci 1008 in total. Bine, ca m-au costat si cursul de engleza, cursul de la reception academy, asigurarea medicala, etc, etc. dar la final totul a iesit cu bine si am deja 5 payslip-uri cu yellow card.

p.s.
albea, ai mare dreptate ca orice diplome ai avea, in afara de hospitality, nu te ia nimeni in considerare, am simtit-o pe pielea mea, am aplicat la multe joburi in hoteluri inainte sa ma inscriu la reception academy si am primit numai raspunsuri negative, dupa ce am terminat cursul, primeam raspuns pozitiv in fiecare zi. Cheia este ca reception academy are legaturi cu multi manageri de front desk si HR de la marile hoteluri din Londra, si poti intra foarte usor pe lista lor de potentiali angajati. Ca sa dau si nume, 2 dintre profesori: Martin si Daniel sunt 2 fosti manageri de la Hilton, deci calitatea cursului este superioara.
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby miki2012 » May 13th, '12, 22:34

Informatiile tale imi sunt foarte utile,multumesc mult.
Eu am contactat Cornwall College care au un curs de Front Of House Reception NVQ level 2 cu durata de 8 luni urmand a face dupa NVQ level 3.
Astept raspuns din partea lor in legatura cu costurile si modul de aplicare.
Nu sunt in UK iar inainte de a pleca la drum vreau sa ma documentez foarte bine cu pasii care trebuie sa ii urmez si sa am un credit card destul de plin :)) pentru orice eventualitate.
Nu doresc sa platesc agentii,deoarece cu 700gbp imi platesc cred jumate din curs.
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby nica_florin » May 14th, '12, 08:27

cand primesti raspuns te rog sa postezi aici costurile si modul de aplicare. Multumesc
nica_florin
Librar
Librar

Postby miki2012 » May 14th, '12, 15:07

Momentan nu am primit nici un raspuns de la Cornwall College,insa am primt de la un alt colegiu urmatorul mai

Thank you for your email.

Majestic College offers QCF/NVQ vocational courses in Customer Service, which covers the all-round areas in a range of jobs related to servicing customers. We also offer Health and Social Care vocational courses which are work based assessment (for instance, in a care home) type course designed to give hands on experience in care.

Course fees are listed on our website. We can accept a minimum registration fee, with the balance payable by monthly instalments. If you are going to spread your payments over a few months, we will set up a standing order with your bank as we do not have a cash desk at the office. However, if you pay your fee in full on registration, we offer a 20% discount.

You are welcome to register immediately as we have classes starting every month. When you register, we will need to see your original documents including:

1. CV

2. Passport

3. Birth Certificate

4. Diploma or Certificates of training

5. Job Description and Employment Contract ( if already working in the UK)

6. Police Clearance

7. 2 Photos for your ID and file

If you do not have all the documents listed above with you right now, please see Joanna at the college as she tends to organise your file and note down any documents to follow.

Please read below important information for you:

Paragraph 2 of the ‘Guidance for Nationals of Bulgaria and Romania on Obtaining Permission to Work in the United Kingdom’ states:

As a Romanian or Bulgarian national you are able to move and live freely in any Member State of the European Union (EU). You do not need permission under our immigration rules to reside legally in the United Kingdom. You will have a right of residence in any EU Member State for the first 3 months of residence on an unrestricted basis and you can remain legally resident in that state as long as you wish, providing you are exercising a Treaty right as a student, a self-employed person, or if you are self-sufficient (and not economically active). You will not have an automatic right to reside as a worker in the United Kingdom (unless you are exempt from work authorisation requirements – see paragraph 6 below).

In line with the above guidance, you can travel freely to the UK but cannot work without permission. Therefore, to do the practical part of the course, you need to apply for yellow card. Students on vocational courses may be allowed to work full time if the work placement is related to your course.

Please note that EU students do not come under the Tier 4 immigration rules.

The college is on the appropriate DIUS list which is recognised by the UK Border Agency.

See also:

Immigration Rules for Bulgarian and Romanian nationals Free Movement of EU nationals explained Employment restrictions for Bulgarians and Romanians extended until end of 2013

7 tips for completing a Yellow Card BR1 application to work and study in the UK You are free to come and look around the college and ask questions or call us on the number below.

If you need further information, please do not hesitate to contact me on the number provided below.

We look forward to meeting you.

Costul cursului Customer Service este de 2695GBP
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby ady_azzuro » May 14th, '12, 18:40

te sfatuiesc sa nu apelezi la majestic college datorita costului foarte ridicat. majestic college si cactus au avut probleme in trecut si nu sunt de incredere.
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby miki2012 » May 16th, '12, 14:26

Hello,

Thank you for your enquiry.

The NVQ in Front of House is a vocational qualification gained through assessment of tasks you are performing in the work environment therefore you will need an employer who is willing to take you on and provide you with this. The training is fully funded if it is your first L2 qualification.

The NVQ is also delivered as part of the Apprenticeship programme which takes approximately 12 months to complete. Apprenticeship is a mixture of on the job and off the job training and you will be employed and paid a wage whilst attending college on a day release model.There is no upper age limit for apprenticeships.

If you don’t have an employer you might want to wish to have a look at the list of apprenticeship vacancies and apply on line at www.apprenticeships.org.uk

Please see some general information attached about Apprenticeship programs we run at Doncaster College.

I hope this helps,

Kind regards

Un alt mail de la alt colegiu,daca esti norocos si ai oferta de munca NVQ course este gratuit ,daca este primul tau curs.
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby miki2012 » May 16th, '12, 14:30

Am contactat si o agentie si acesta este raspunsul:

Posturile vacante sunt in functie de nivelul de engleza, de la hoteluri, restaurante, curatenie, ingrijire batrani, magazine. In toate aceste domenii, joburile sunt in Londra, dar pentru a accesa un job trebuie sa studiati un curs NVQ pentru a dobandii dreptul de munca in Uk.

Noi ne ocupam de toate formalitatile aici si veniti doar cu 10 zile inainte de a incepe munca pentru a pregatii documentele necesare dreptului de munca. De la inscriere in program dureaza aproape 2 luni pana veti veni in Uk din pricina obtinerii permisului de munca. Veti dobandi un yellow card student care va va permite sa lucrati full time in domeniul in care studiati.

Salarizarea este de minim 6.08£ pe ora, si difera de angajator si pozitia ocupata.

Unii angajatori ofera si cazare dar cei din Londra nu prea.In aceste 10 zile puteti locui in casele noastre unde stau doar clientii nostrii la pretul de 10£ pe zi.

Preturile sunt urmatoarele:

Trebuie sa aveti 1000£ care sunt pentru job: avans scoala si drept de munca ( acesti bani trebuie sa ii aveti nu sa ii dati inainte ).Adica:

-400 permis munca din care: 200 la inscriere in program, deoarece noi incepem formalitatiile pentru dvs, si restul 200 se platesc la primirea lui in UK;

-350 avans scoala (curs NVQ) se plateste la inscriere in UK si restul 1250 in 12 rate lunare din salariu.Total cost scoala - curs NVQ 1600/an.;

-250 aranjamente job, se platesc in Uk dupa semnarea contractului de munca.

La terminarea scolii veti primi o diploma recunoscuta international, si puteti aplica pentru blue card care va permite drept neconditionat de munca in Uk.

EAmigrationconsultancy - England

email: contact@eamigrationconsultancy.com

website: www.eamigrationconsultancy.com

FIX: (0044) 01213660702

MOB: (0044) 07574754711

Cine a mai apelat la aceasta agentie?Si ce parere aveti?
miki2012
Caligraf
Caligraf

Postby spot » May 18th, '12, 16:14

ady_azzuro wrote:eu am facut cursul de receptioner la reception academy, si mi-am gasit foarte usor job, in mai putin de o luna dupa terminarea cursului.

nu mai indemnati lumea aiurea sa inceapa ca housekeeper, waiter, sau altceva, ca nu e deloc usor sa te transferi dintr-un departament in altul...

Eu am dat un sfat bazat pe un caz concret si anume hotelul de 4 stele in care lucrez. Nimeni din cei ce lucreaza la receptie, nu au facut vreun curs in domeniu, chiar au zambit cand m-au auzit ca as intentiona sa fac un asemenea curs. Totul a venit de la sine sau printr-o imprejurare fericita. Celui ales i se face un training simplu de cateva zile si cam asta e tot. Evident depinde de companie, si de norocul fiecaruia.
Gasirea unui loc de munca nu este deloc usoara, din pricina societatii care pune pret numai pe studiile facute aici. Din prisma acestui fapt, obtinerea unor diplome este obligatorie la un anumit punct, daca vrei sa ai acces la anumite domenii. In schimb pt joburi gen housekeeper, waiter, etc, accesul e relativ simplu, evident cu doza de noroc de rigoare. Mai departe, nu ramane decat sa te faci remarcat, prin ceea ce esti de fapt si in timp ar trebui sa avansezi spre joburi ce nu sunt deloc complicate, cum este si cel de receptioner, care se pot invata din mers, fara a mai face cursuri de calificare.
Oricum felicitari pentru calea aleasa. Din punctul meu de vedere ai riscat mult financiar pentru un nou venit in UK, dar iata ca inca o data se dovedeste ca daca nu risti uneori nu are de unde sa apara castigul.
spot
Discipol
Discipol

Postby mira81 » May 18th, '12, 21:04

Buna tuturor!
Foarte interesant topicul si de mare ajutor imi sunt si mie informatiile voastre.
Tocmai ce m-am inscris si eu la reception academy astept raspuns de la ei.
Sper sa fie bine si sa pot sa-mi obtin si actele repede ca sa pot incepe si munca pentru ca ma tot chinui de cateva luni.
Pe http://www.qtraining.net/ pe care l-a dat ady nu pot deschide sectiunea de hospitality services diploma level2 , as fi vrut sa vad daca scriu ceva costurica nu am gasit pe site.
mira81
Scrib
Scrib

Postby ady_azzuro » May 19th, '12, 12:08

spot wrote:Eu am dat un sfat bazat pe un caz concret si anume hotelul de 4 stele in care lucrez. Nimeni din cei ce lucreaza la receptie, nu au facut vreun curs in domeniu, chiar au zambit cand m-au auzit ca as intentiona sa fac un asemenea curs. Totul a venit de la sine sau printr-o imprejurare fericita. Celui ales i se face un training simplu de cateva zile si cam asta e tot. Evident depinde de companie, si de norocul fiecaruia.
Gasirea unui loc de munca nu este deloc usoara, din pricina societatii care pune pret numai pe studiile facute aici. Din prisma acestui fapt, obtinerea unor diplome este obligatorie la un anumit punct, daca vrei sa ai acces la anumite domenii. In schimb pt joburi gen housekeeper, waiter, etc, accesul e relativ simplu, evident cu doza de noroc de rigoare. Mai departe, nu ramane decat sa te faci remarcat, prin ceea ce esti de fapt si in timp ar trebui sa avansezi spre joburi ce nu sunt deloc complicate, cum este si cel de receptioner, care se pot invata din mers, fara a mai face cursuri de calificare.
Oricum felicitari pentru calea aleasa. Din punctul meu de vedere ai riscat mult financiar pentru un nou venit in UK, dar iata ca inca o data se dovedeste ca daca nu risti uneori nu are de unde sa apara castigul.

Probabil ca cei care lucreaza la receptie la tine sunt majoritate fete si care arata bine, acestea fiind 2 avantaje esentiale pentru a fi angajat pe un post de receptioner. La baieti e mai greu, trebuie sa faci cursuri, trebuie sa te faci remarcat. E adevarat ca poti sa te muti de la housekeeping la receptie, dar asta poate sa ia timp si multi nu reusesc. Eu am terminat o facultate destul de buna in afara uk, dar cum eram restrictionat sa lucrez doar in customer services datorita nvq-ului care il fac, am ales sa lucrez in hotel pe o pozitie de receptioner care in mod normal, nu cere mai mult de o diploma de liceu si experienta in domeniu.
Job marketul mi-a demonstrat ca daca n-ai un curs, o experienta in spate care sa te sprijine in domeniul in care aplici, ai putine sanse sa te cheme la un interviu, pentru ca cei de la HR vor sa gaseasca exact de ce au nevoie, folosind cat mai putin training posibil...
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby mira81 » May 20th, '12, 14:19

Buna tuturor!
Ady, tu garantezi pentru reception academy ca sunt seriosi? intreb pentru ca vreau si eu sa ma inscriu la ei si sunt curioasa daca te-ar ajuta si cu actele pentru ca fiind de 3 luni aici mi-e foarte greu sa le obtin. Daca m-as inscrie la un asfel de curs si sa-mi aplic ca student pentru yellow card ar fi ok?
Merci
mira81
Scrib
Scrib

Postby mira81 » May 21st, '12, 02:15

ady_azzuro wrote:
albea wrote:

Ai blue card, nu-i asa?

nu, yellow card. cand am scris ca mi-am gasit foarte usor job, m-am referit la contributia cursului de la reception academy, nu la drepturile noastre de a lucra in UK.
Am fost la vreo 10 interviuri, la vreo 7 m-au respins in mare masura datorita faptului ca am yellow card si ca scrie 20 de ore drept la munca pe yellow card, fara ca incompetentii de HR sa inteleaga ca pe spatele yellow cardului e specificat ca putem lucra full time cu nvq.

intai m-am inscris la un curs de engleza ca sa obtin yellow card, cu drept de munca 20 de ore pe saptamana, iar apoi m-am dus la interviuri cu yellow cardul in mana si cu legile de la home office la dosar si le-am spus ca daca ma accepta si imi dau o scrisoare cu un job offer, ma pot inscrie la un nvq si pot lucra full time. Putini au inteles, multi au fost batuti in cap. Am nimerit totusi intr-un hotel unde HR-ul a mai angajat romani cu yellow card care fac nvq, cei drept la housekeeping si food and beverage, dar i-am demonstrat tipei ca nvq-ul care vreau sa-l fac se incadreaza la munca de receptioner, asa ca a fost OK.

Pentru cei care au nevoie, am ales cursul de nvq hospitality services diploma level 2. Siteul este http://www.qtraining.net/ iar scoala este in Norwich, dar nu trebuie sa ajungeti acolo, pentru ca un assessor va fi trimis la locul de munca. Eu am platit 6 rate de 168 de lire, deci 1008 in total. Bine, ca m-au costat si cursul de engleza, cursul de la reception academy, asigurarea medicala, etc, etc. dar la final totul a iesit cu bine si am deja 5 payslip-uri cu yellow card.

p.s.
albea, ai mare dreptate ca orice diplome ai avea, in afara de hospitality, nu te ia nimeni in considerare, am simtit-o pe pielea mea, am aplicat la multe joburi in hoteluri inainte sa ma inscriu la reception academy si am primit numai raspunsuri negative, dupa ce am terminat cursul, primeam raspuns pozitiv in fiecare zi. Cheia este ca reception academy are legaturi cu multi manageri de front desk si HR de la marile hoteluri din Londra, si poti intra foarte usor pe lista lor de potentiali angajati. Ca sa dau si nume, 2 dintre profesori: Martin si Daniel sunt 2 fosti manageri de la Hilton, deci calitatea cursului este superioara.

Ady,Imi poti spune te rog unde ai facut cursul de engleza si cat te=a costat? merci mult
mira81
Scrib
Scrib

Postby ady_azzuro » May 22nd, '12, 11:15

mira81 wrote:Ady,Imi poti spune te rog unde ai facut cursul de engleza si cat te=a costat? merci mult

http://bsgs.org.uk/English m-a costat in jur de 400 de lire dupa ce am negociat cu ei. Avantajul e ca te poti inscrie la ei cand vrei.

mira81 wrote:Buna tuturor!
Ady, tu garantezi pentru reception academy ca sunt seriosi? intreb pentru ca vreau si eu sa ma inscriu la ei si sunt curioasa daca te-ar ajuta si cu actele pentru ca fiind de 3 luni aici mi-e foarte greu sa le obtin. Daca m-as inscrie la un asfel de curs si sa-mi aplic ca student pentru yellow card ar fi ok?
Merci

http://www.facebook.com/receptionacademy
daca citesti pagina lor de facebook, vei vedea ca au reviewuri bune, nu garantez pentru ei ca nu e firma mea, dar pot sa-ti spun ca mie mi-a fost de folos. Bineinteles, depinde de tine daca vei putea sa obti un job dupa ce termini cursul, ei nu-ti garanteaza un loc de munca, tot trebuie sa te lupti pentru el. Nu poti obtine yellow card daca te inscri la cursul asta de la reception academy, si nici nu te ajuta cu actele.
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby mira81 » May 28th, '12, 01:28

Merci, Adi! Am gasit pagina lor, am fost am vorbit cu ei la Academie si voi incepe cursul asta.Din ce spun si ceilalti colegi sunt chiar seriosi si profesorii de la training te recomanda la hoteluri, daca te vad implicat la cursuri :)
MErci mult!
mira81
Scrib
Scrib

Postby nica_florin » May 28th, '12, 10:52

Am si eu cateva intrebari, probabil s-au mai discutat dar calculatorul meu s-a stricat si acum scriu de pe telefonul unui amic,

Am vazut ca un curs la reception academy costa 649 de lire, care dureaza 4 saptmani iar la cazare am vazut ca au ei niste moteluri cu 10 lire pe noapte (probabil stai cu mai multi in camera)daca fac acest curs la reception academy dupa cum pot sa imi gasesc un job? ce trebuie sa fac sa iau yellow card s-au pot sa lucrez ca self employed? Va multumesc si imi cer scuze pentru ca am pus intrebarile acestea care s-au mai discutat dar imi este foarte greu sa scriu de pe telefon.

Tocmai ce am sunat la reception academy si am intrebat cum pot sa lucrez daca nu am blue card s-au yellow card si au zis ca este foarte greu sa iti gaseasca daca nu ai blue card, au zis ca si cu yellow card este greu.
nica_florin
Librar
Librar

Postby Alin.C » May 29th, '12, 10:26

Salutare,

Impreuna cu viitoarea sotie lucrez in Danemarca printr-o agentie de munca in housekeeping de aproape un an.
In Octombrie anul acesta ne vom casatorii.

Dupa nunta avem de gand sa mergem in Anglia(cred ca Londra) pentru a lucra tot in domeniul hotelier.
Pengtru ca vom fi veniti pentru prima oara in Anglia, vom incerca sa ne inscriem la un NVQ pe profil, am prefera receptionist.
Am citit cu atentie topicul, dar va rog sa-mi spuneti..

1. Cate sanse credeti ca avem sa gasim de munca in housekeeping in perioada octombrie-noiembrie ?
2. Cum ne recomandati sa facem sa ne inscriem online cu cateva luni/saptamani inainte de a ajunge la un NVQ, sau sa mergem si in acelasi timp sa ne si inscriem si sa cautam de munca(part time) in domeniu.
3. Este posibil sa putem gasii colegii in domeniu care in schimbul unei sume mai mari sa ne poate inscrie si la NVQ anticipat si sa ne si ofere un loc de munca full time?

Le-am trimis e-mail celor de la Recepetion Academy:

"Dear Alin

Thank you for contacting Reception Academy, We do not have NVQ courses that offer on the job training. As our courses are designed to lead to employment, they are practical and our students get to use a replica reception desk to carry out all Hotel procedures whilst observed by an experience trainer. 90 to 95% of our students find work in Hotels when they finish the course and this is not as a result of a name on a certificate; such as NVQ; it is as a result of Hotels working with us who accept what we do. We even have students from Universities who come to us and do the course just to get practical training from us.

In the meantime please full details (start times, costs, payment methods as well as registration details) of all the courses that we offer at Reception Academy’s Training Hotel. Please click on the link below:

Student Brochure ß click here to find out more !

You will see that Reception Academy offer Practical Training Courses specifically designed for individuals with no Hotel experience.

The 1 week Hotel Procedures Course including Opera PMS V5

A “fast track” course covering the basics of standard procedures used in Hotels. The syllabus includes learning to operate the market leading reservation system used by majority of Hotels, known as Opera PMS. Upon completion students not only gain a firm understanding of how to use a Property Management System, they benefit from adding a valuable admission onto their CVs. This entry increases their chances of finding employment within major Hotels, anywhere in the world.

The 4 week Hotel Receptionist Course including Opera PMS V5

This practical 4 week entry level Hotel Receptionist course is designed for people with no experience in Hotels. Besides gaining knowledge of Front of House operations & learning to use Opera PMS, students are taught 5* brand standards used in Hotels and have access to a replica reception desk to practice their new gained skills.

The Entry Level Management 1 & 2 courses are specifically designed for people who want to develop their supervisory skills and gain a firm understanding of Managerial responsibilities. These practical training courses cover real life scenarios faced by Hotel Managers, and will prepare students who are ready to push their careers to the next level.

Do please read through the brochure and let me know if you have any further questions, or if you would like to arrange to come in for a visit. You can also book for our courses online.

Booking a course is very simple, just click on the link below:

http://www.receptionacademy.com/course

· Choose the course you want to do
· Choose the time you want to do it in (AM, Noon, PM)
· Choose if you want to pay the full discounted rate or the instalment rate
· Register your details and pay by credit or debit card.

Once this is completed, you will receive an automatic confirmation by email with copy of your receipt.

To start the course please bring the documents attached to your receipt and we will provide you with everything else, including a note book and pen.

If you are not from UK and require accommodation, there are a number of different organisations that can potentially help you with short term accommodation. They range from Hostels/student accommodation to host families, give them a try and see if you can find something. It may not be close but you can travel from any zone to here as we are near Liverpool Street station in London which is a very good station with lots of lines coming into it:

http://www.accommodationlondon.net/en/a ... n/hostels/

http://www.freshstudentliving.co.uk/contact

http://www.wheretosleep.co.uk

http://www.hostelbookers.com

www.hfslondon.com

We look forward to seeing you soon and are certain that we will change the path to your future by helping you find a job in a Hotel.

Kindest regards

Jade Fayaz
Sales & Marketing Director
Reception Academy

Phone: +44 020 7953 7796
Mobile: +44 7572 4666 49 "

Multumesc !
Alin.C
Cetitor
Cetitor

Postby nica_florin » Jun 17th, '12, 21:56

Se inscrie cineva la acest curs pe luna iulie?
nica_florin
Librar
Librar

Postby gin » Jun 17th, '12, 22:45

nica_florin wrote:Se inscrie cineva la acest curs pe luna iulie?

M-AS INSCRIE EU, INSA NU M -AM DEIS INCA :)
TU TE AI MAI INSCRIS PANA LA URMA?
gin
Discipol
Discipol

Postby nica_florin » Jun 18th, '12, 15:34

Da am fost astazi si m-am inscris, m-am inscris la cursul de la 4:30 pe data de 9 iulie, vezi ca daca te duci acolo o sa cauti ceva, eu am stat 2 ore pana am gasit locatia. Ai blue card?
nica_florin
Librar
Librar

Next

56 posts • Page 1 of 21, 2

Return to STUDENT IN UK