instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Pasaport esential!?

Sa facem prezentarile!
7 posts • Page 1 of 1

Pasaport esential!?

Postby catalinbaneasa » Apr 30th, '12, 21:07

Buna-seara,
Imi trebuie neaparat pasaportul in uk?
ma pot lovi de anumite probleme neavand pasaportul la mine?
imi pot face pasaportul provizoriu(cel valabil 1 an)
catalinbaneasa
Erudit
Erudit

Re: Pasaport esential!?

Postby alyyn2045 » Apr 30th, '12, 21:51

Poti intra doar cu buletinul, la aeroport iti accepta si acest doc, passaport iti trebuie daca vrei doar sa schimbi permisul de conducere rom in britanic dar lucru asta se face dupa ce esti rezident adica ai minim 6 luni de stat in uk legal ,....

iar daca vrei pas fati pe 5 ani si ti ai luat de o grija......sugestia mea...
alyyn2045
Erudit
Erudit

Postby JustAgrl » Apr 30th, '12, 21:53

Salut, pasaportul nu este imperios necesar dar ar fii bine sa il ai, mai ales daca vrei sa aplici aici pentru acte prin posta va dura ceva pana iti vor veni actele inapoi, la fel daca te duci in Croydon si vor considera ca aplicatia ta trebuie analizata mai amanuntit, iti vor trimite actele in Sheffield vei avea din nou de astepatat ( nu strica sa iei in calcul toate posibilitatile), daca vrei sa iti deschizi un cont la banca, sunt anumite banci care cer 2 acte de identitate deci daca nu ai permis de conducere pasaportul te ajuta. In cazul in care esti fumator poti fii refuzat la magazine daca arati buletinul, pentru ca pe buletin nu este scrisa data de nastere, este intradevar inclusa in CNP dar ei nu prea sunt obisnuiti cu asa ceva ( eu am fost refuzata o data). Din experienta mea te-as sfatuii sa iti faci pasaport de preferat cel biometric valabil 5 ani.
P.S Valabil doar in cazul in care ai de gand sa ramai in U.K daca vii doar intr-o excursie presupun ca te poti descurca foarte bine si fara pasaport.
JustAgrl
Cronicar
Cronicar

Postby Adi PC » Apr 30th, '12, 21:53

1.Pt astia, tot ce e strain iti cere pasaportul. Nu peste tot stiu cu ce se mananca ID European. Asa ca e mai bine sa il ai.
2. Daca ai merge pe siteul agentiei judetene care iti emite pasaportul si ai verifica taxele, ai observa ca si mine ca cu extrem de mica diferenta de pret iti faci ala normal nu cel de urgenta (ala e de 1 an) ...oricum in max 10 zile il ai in mana.

Adica scris cu Tapatalk din Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby GeoGrig » Apr 30th, '12, 23:13

passaport iti trebuie daca vrei doar sa schimbi permisul de conducere rom in britanic dar lucru asta se face dupa ce esti rezident adica ai minim 6 luni de stat in uk legal ,....

la permis nu e necesar pasaport si nu iti cer minim 6 luni legal, eu dupa 2 luni de UK am aplicat si mi-a venit dupa 17 zile, acu astept sa vina si cartela tahograf , deci nu e necesar pasaport dar e bine sa il ai
Voinţa şi puterea nu ajung. Omul trebuie să ştie ce vrea şi ce poate.
GeoGrig
Librar
Librar

Pasaport esential!?

Postby albea » May 1st, '12, 02:17

Fara pasaport vii doar daca esti turist. Daca vrei sa-ti faci acte, fara pasaport esti mancat.
albea
Contributor
Contributor

Postby Marin » May 1st, '12, 09:22

Ce acte nu poti fara pasaport? Eu m-am descurcat cu CI fara probleme. La permis cred ca se poate aplica si cu o carte de identitate tradusa legalizat. Dar in principiu si eu recomand pasaportul ca si masura de siguranta.
Marin
Carturar
Carturar

7 posts • Page 1 of 1

Return to BINE ATI VENIT!