stefanpop wrote:Am si eu programare la croydon luna viitoare ca si dependent.Chestia e ca ii expira contractul sotiei in iunie,avand 9 luni lucrate.Nu stiu daca voi primi acest blue card de dependent.Angajatorii sotiei i-au promis un contract pe o perioada de un an,fractionat in 4 contracte de 3 luni,iar acum nu mai sunt siguri ca ultimul va mai veni. nu stiu ce sa fac,imi vine sa nu mai merg la interviu si sa las balta tot.

Medic sa nu gasesti de munca cand e deficit pe tot globul..Sa mori de ras si alta nu! Eu unul cred ca sunt la misto posturile lui stefanpop.
rosalinda wrote:va rog ... chiar daca o mai fi postat raspunsul pe forum dar nu il pot cauta ca sunt destule pagini ... luna viitoare se implinesc 16 luni de lucru cu yc-student nu stiu daca are rost sa ma programez pt blue, intrucat am o intrerupere de o luna intre contracte desi scoala am facut-o pt 1 an. stiu ca ar putea fi 4 luni peste cele 12, dar nu mai e sigur daca se accepta intrerupere in aceasta perioada. este vorba de 1 luna ... a trebuit sa las un part-time si sa imi gasesc altul la care sunt in prezent!!! ca dak s-a schimbat probabil ca va trebui acum sa ma reinscriu la cursuri ... pt ink cateva luni:(((.
multumesc ,

stefanpop wrote:@leonard george Nu am zis ca nu gaseste de munca in calitate de medic.Am zis doar ca a plecat de acasa sotia initial pentru un contract pe 3 luni.Dupa i-au mai prelungit pe inca 3,apoi i-au promis ca o sa-i mai faca un contract pe 6 luni,exact de cat avea nevoie pt blue card.Eu impreuna cu fetita noastra am venit in Anglia,am inchiriat casa,ne-am cumparat masina,am inscris-o la gradinita,cheltuieli destul de mari.Saptamana trecuta au anuntat-o ca are de fapt contract doar pe 3 luni,dupa care e libera sa-si caute de lucru.Nu zic ca nu o sa gaseasca,da tre sa o faca in max 40 de zile cu tot cu aprobare de la HO.Ceea ce incerc eu sa spun e ca a pierdut 9 luni,o gramada de bani,si fara sa obtina blue card-ul.Oia iar de la zero.Si nu cred ca are rost.

Adi PC wrote: Student tre sa fii neaparat 1 an academic.

Registered users: albea, babanu5, Bing [Bot], Dani33, Filip C, Google [Bot], Google Adsense [Bot], John_Nutt, Radooo, theman73