instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
3126 posts • Page 88 of 1051 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 105

Re: Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Postby stefan8 » Apr 2nd, '12, 10:15

deci in momentul acesta mi-a raspuns dupa 14:21 min o doamna ce parea draguta si mi-a spus sa astept sa caute in sistem...dupa cateva secunde mi-a spus ca nu mai au nici o programare pana pe 14 mai...si eu am zis ca nu conteaza pe ce data ..poate sa imi faca programare si dupa 14 mai dar cica nu pot...treb sa sun maine pentru alta programare...ciudat rau...cred ca maine fac programari de pe 14 pana pe 18 mai...nu inteleg nimic ...o fi bataie de joc?!
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby cryky » Apr 2nd, '12, 10:39

cand suni la ei este o doamna dupa accent pare indianca care de fiecare data cauta in sistem pe cand ceilalti iti raspund direct ..nu sunt programari, cauta on-line sau mai bine trimite prin posta...am mai citit si forumuri din alte tari si care au facut un fel de petitie catre UKBA luand in considerare Dreptul la Informatie care in cazul nostru "romani" iar in cazul de fata este acelasi lucru ..nu stie nimeni nimic apar/dispar....
cryky
Scrib
Scrib

Postby rakira » Apr 2nd, '12, 10:48

cryky wrote:rakira ...cand ai sunat a verificat in calculator s-au ti-au zis direct ca au programari ?...de ce intreb pentru ca si eu am sunat la 8.55 si mi-a raspuns direct ca nu mai are programari dupa care am sunat din nou si la fel nu mai avem programari...alta data cand am sunat au cautat in sistem si apoi mi-au spus ca nu mai au programari

Am intrebat-o din prima daca au locuri libere pt BR1 si mi-a zis sa astept ca se uita, si dupa 20 de secunde a zis ca au pe 14. Cred ca era vrajeala, ca a mai patit cineva ca mine, pana i-am dat numele si data nasterii cica nu mai sunt. Dar cate locuri au pe zi de s-au ocupat toate de la 8.55 pana la 8.58 ? si in timpul asta stateam si pe net si nu era nimic liber !!! Plus ca acum trebuie sa fac 2 programari, si pt sotul, care e dependent !!! -plans-
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby stefan8 » Apr 2nd, '12, 10:50

nush ce sa zic...dar daca dati peste un barbat mai ciufut care va ia asa mai tare ..mai bine ii inchideti telefonul in nas..pentru ca mie acuma mi-a raspuns un barbat...m-a intrebat daca am cautat online programari..i-am zis ca in ultimele 4 saptamani tot caut online si nimic...si el ma ia cu vorbe de genul `"daca vezi ca nu e nimic online atunci de ce mai suni ,cauta online programari si daca nu gasesti online nu suna...ca sigur nu gasesti nimic la noi..daca online nu sunt" ...asa atitudine ?!!iti ia tot cheful...asta merita sa-i inchizi telefonul in nas...
eu tot il intrebam unde sunt programarile alea online de care vorbeste ..ca nu am gasit nimic de o luna...
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby rakira » Apr 2nd, '12, 10:58

intreaba-l cum il cheama, aminteste-i ca toate apelurile sunt inregistrate si zi-i "I want to speak with your manager" ;) sa vezi ca ii tai macaroana. Eu mai incerc saptamana asta si daca nu reusesc, trimit prin posta, ca deja am pierdut o gramada de timp, nu imi permit sa dau zilnic telefoane de 20 de minute fara succes.
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby stefan8 » Apr 2nd, '12, 11:05

rakira wrote:intreaba-l cum il cheama, aminteste-i ca toate apelurile sunt inregistrate si zi-i "I want to speak with your manager" ;) sa vezi ca ii tai macaroana. Eu mai incerc saptamana asta si daca nu reusesc, trimit prin posta, ca deja am pierdut o gramada de timp, nu imi permit sa dau zilnic telefoane de 20 de minute fara succes.

tu ai cautat pentru BR 1 ?
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby rakira » Apr 2nd, '12, 11:11

da. tu?
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby stefan8 » Apr 2nd, '12, 11:15

rakira wrote:da. tu?

la fel...dar acum sun sa intreb daca au ptr br3 ..sper sa nu mai dau peste barbatul ala ...
auzi..dar online ai cautat zilele astea?
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby rakira » Apr 2nd, '12, 11:21

da. eu nu lucrez si stau destul de mult acasa si site-ul ukba e tot timpul deschis la mine. noaptea ma culc pe la 2-3 si ma trezesc la 8. si in tot acest timp nu am vazut de o luna de zile niciodata un loc liber.
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby stefan8 » Apr 2nd, '12, 11:27

rakira wrote:da. eu nu lucrez si stau destul de mult acasa si site-ul ukba e tot timpul deschis la mine. noaptea ma culc pe la 2-3 si ma trezesc la 8. si in tot acest timp nu am vazut de o luna de zile niciodata un loc liber.

atunci eu nu inteleg unde sunt programarile online ?? cum dispar?unde dispar.? ei spun ca dau drumul la un nr de ... programari pe zi..dar unde sunt? ca nimeni nu gaseste online nimic ?!?!!!!
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby rakira » Apr 2nd, '12, 12:02

pai asta ma intrebam si eu. totusi cred ca programarile online le-au blocat de cand cu firmele de intermedieri care cereau bani pe programri, dar ei la telefon ne zic totusi sa incercam, pentru ca alta scuza nu au. si cred ca operatorii astia nu au prins un roman nervos care sa le zica de mama mai multe, poate din cauza ca nici nu se gaseste cineva care sa vorbeasca bine engleza, si care sa ii ia la rost. eu am incercat sa le zic ca am o luna de cand stau online si nu gasesc nimic, dar ea s-a scuzat foarte frumos si a dat vina pe departamentul tehnic, ca ei se ocupa cu pusul locurilor libere, si nu ma poate ajuta cu nimic, si nici nu-mi poate spune cand e mai bine sa sun sau sa intru pe site, pentru ca ea nu stie cand vor mai fi alte locuri. e bataie de joc. si probabil daca as vorbi la departamentul tehnic, ei imi vor spune ca sistemul e programat sa puna un anumit numar de locuri automat si bla bla. f**k the system :))
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby andpopescu » Apr 3rd, '12, 08:57

SUNATI ACUM!!!
andpopescu
Gramatic
Gramatic

Postby andpopescu » Apr 3rd, '12, 08:58

Sunati acum! Mi-am facut programare pe 15 mai la 08.00 cred ca a fost prima .
Cu siguranta mai sunt cateva
andpopescu
Gramatic
Gramatic

Postby stefan8 » Apr 3rd, '12, 09:08

felicitari...si eu am reusit tot pe 15 mai..dar la ora 10-15 ...
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby stefan8 » Apr 3rd, '12, 09:13

eu am impresia ca daca nu suni in alea 5-6 min inainte sa se deschida office-ul nu mai gasesti nici o programare dupa 9 !!!
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby rakira » Apr 3rd, '12, 09:14

eu nu am reusit sa prind loc. am sunat la 8.54 si a inceput sa-mi cante, am stat asa vreo 5-6 minute si cand mi-a raspuns mi-a zis ca nu mai sunt locuri :(
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby andpopescu » Apr 3rd, '12, 09:31

Felicitari si tie Stefan. Da si eu cred tot la fel ca in alea 5-6 min inainte de 9 se dau toate programarile.
andpopescu
Gramatic
Gramatic

Postby stefan8 » Apr 3rd, '12, 09:34

auzi, acuma treb sa asteptam un sms ptr confirmare ?..
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby andpopescu » Apr 3rd, '12, 09:38

stefan8 wrote:auzi, acuma treb sa asteptam un sms ptr confirmare ?..
rakira wrote:eu nu am reusit sa prind loc. am sunat la 8.54 si a inceput sa-mi cante, am stat asa vreo 5-6 minute si cand mi-a raspuns mi-a zis ca nu mai sunt locuri :(

Si eu tot la fel la 08.54 am sunat si mi-a raspuns direct. A raspuns o doamna si primul lucru care m-a intrebat a fost daca sun pt mine si daca mai am alta programare cumva. Apoi mi-a cerut numele de familie si data nasterii si m-a si gasit in sitem probabil cu aplicatiile dinainte sau cine stie.

Ce este important este ca insfarsit dupa o luna si ceva de cautat non-stop am reusit. Mult succes tuturor. Eu o sa mai caut online non-stop daca vad ceva o sa scriu aici pe forum poate are careva o sansa sa prinda.

Da mie mi-a dat ref. nr deja si mi-a spus ca voi primi si un sms.

Dar nu cred ca este important sms-ul ci reference number ala care ti-la spus la tel.
andpopescu
Gramatic
Gramatic

Postby stefan8 » Apr 3rd, '12, 09:42

eu am auzit aici pe forum ca treb sa iti trimita si un sms de confirmare ...oricum cum ai spus si tu cred ca mai mult conteaza ref. nr care ti l-au dat ei ...
mersi ,,,
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby miki_sas » Apr 3rd, '12, 09:44

Nu e o regula sa 'prinzi o programare inainte de ora 9. SMS primiti numai daca dati un numar de UK.
miki_sas
Caligraf
Caligraf

Postby 13alina » Apr 3rd, '12, 09:46

Si eu am obtinut azi programare pentru 15 mai, am sunat la ora 8.56.
Bafta tuturor!
Last edited by 13alina on Apr 3rd, '12, 09:57, edited 1 time in total.
13alina
Scrib
Scrib

Postby stefan8 » Apr 3rd, '12, 09:51

miki_sas wrote:Nu e o regula sa 'prinzi o programare inainte de ora 9. SMS primiti numai daca dati un numar de UK.

e foarte greu sa obtii o programare dupa ora 9 ...am sunat la ei de aproape 5-6 ori pe zi de vreo 2 sapt...si asteptam in jur de 20 min..(nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa vina telu`)..
dupa parerea mea daca nu suni intre "54",55 si fix ...e foarte greu sa mai gasesti ceva...
stefan8
Gramatic
Gramatic

Postby laura.2308 » Apr 3rd, '12, 12:18

buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva?mi-am facut programare pe data de 14 may si mi-au dat ora si un numar de referintza .mi-au spus ca am sa primesc confirmarea pe tel.dar nu am primit nimik.poate cineva sa-mi spuna cum pot sa aflu daca aceasta programare e valabila si unde ar trebui sa sun ca sa ma interesez.va multumes
laura.2308
Cetitor
Cetitor

Postby rakira » Apr 3rd, '12, 14:07

laura.2308 wrote:buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva?mi-am facut programare pe data de 14 may si mi-au dat ora si un numar de referintza .mi-au spus ca am sa primesc confirmarea pe tel.dar nu am primit nimik.poate cineva sa-mi spuna cum pot sa aflu daca aceasta programare e valabila si unde ar trebui sa sun ca sa ma interesez.va multumes

Pai tot la numarul ala suna si cere sa-ti confirme ca exista programarea. Sms primesti doar daca ai dat un nr de tel din UK.
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby laura.2308 » Apr 3rd, '12, 14:44

rakira wrote:
laura.2308 wrote:buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva?mi-am facut programare pe data de 14 may si mi-au dat ora si un numar de referintza .mi-au spus ca am sa primesc confirmarea pe tel.dar nu am primit nimik.poate cineva sa-mi spuna cum pot sa aflu daca aceasta programare e valabila si unde ar trebui sa sun ca sa ma interesez.va multumes

Pai tot la numarul ala suna si cere sa-ti confirme ca exista programarea. Sms primesti doar daca ai dat un nr de tel din UK.

multumesc mult rakira pt raspuns.eu am dat un nr de tel de anglia dar nu am primit sms.am sa incerc sa sun la ei de dimineatza.
laura.2308
Cetitor
Cetitor

Postby rakira » Apr 3rd, '12, 15:12

pai citeste si paginile anterioare ale topicului sa vezi ca multi se chinuie. trebuie sa suni mult, cam in 20 de minute iti face legatura. suna, apoi vorbeste un nene apoi iti baga niste melodii si trebuie sa stai in jur de 15-20 de minute pana intrii in legatura cu o operatoare.
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby pituca » Apr 3rd, '12, 21:28

rakira wrote:Am sunat astazi la 8.57, aveau locuri pe 14 mai, si pana am dat datele mele s-au ocupat locurile. Dar vreau sa va intreb ceva: cand i-am zis tipei ca vreau sa-l trec si pe sotul meu pe formular a zis ca trebuie sa sun din nou sa-i fac si lui programare chiar daca e in alta zi. Daca eu il trec pe formular ca dependent? Eu stiam ca trebuie sa ne prezentam amandoi pe aceeasi programare, sa avem toate actele si dupa 2 ore ne dau cardurile. Nu e asa?

Exact in aceeasi situatie suntem si noi (noi am facut doua programari pe 31.03). Mi-a spus ca trebuie sa fac programare pentru fiecare in parte. I-a
Rakira da-mi un pm poate ne mai sfatuim cu actele daca suntem in aceeasi situatie (yellow card si blue card de dependent)
pituca
Caligraf
Caligraf

Postby rakira » Apr 4th, '12, 09:11

In sfarsit am reusit sa fac si eu o programare, pe 16 mai ora 8. -dans-
Doar ca nu stiu cum sa procedez, ca eu vreau sa-l trec pe sot in formularul BR1 pt blue card de dependent, si tipa de la programari a zis ca nu mai are alt loc liber pe 16 si a zis sa sun maine pentru sot, dar o sa-i dea pe 17 mai. Cum vom face? Pe 16 cand am eu programare vin doar eu? si pe 17 sau cand o sa-l programeze pe sot, sa venim amandoi? El mai completeaza un formular? Tot BR1? Cine stie, poate ne ajutati ca parca am cazut din luna!
rakira
Caligraf
Caligraf

Postby miki_sas » Apr 4th, '12, 10:05

:))..cum adica sa suni maine pentru sot?..trebuia sa inchizi si sa suni din nou, imediat , tinand cont ca atunci erau programari...II faceau si lui tot pe 16 dupa-amiaza sau pe 17.
Ei te plimba cu zaharelul, maine daca suni o sa-i prinzi programare dupa 20 mai . Oricum, parerea mea e sa completezi pentru tine BR1 iar pe el il treci in acelasi formular ca dependent. Separat sa mai ai un formular BR1 completat doar pt tine. Intrati amandoi, si le spui ca el e dependent de tine(scrie si in formular). In caz ca nu merge, poate s-a mai schimbat ceva intre timp, intrii doar tu si pe el il trimiti pe 20-25 cand o s-o prindeti pe urmatoarea.
miki_sas
Caligraf
Caligraf

PreviousNext

3126 posts • Page 88 of 1051 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 105

Return to EMIGRARE