Bogdany wrote:da ..eu am raspuns la intrebarea:de ce atata drama...ptr ca ne trebuie permis de munca..ms de reply

dromaderu wrote:Dar, nu inteleg care este deci vina mea????
In afara de ce am scris/dezbatut aici, eu nu m-am bagat in seama pe nicaieri!!!!
Postare trimisa de pe AiFon folosind Tapatalk

Mutu wrote:PS. Nu v-am scris cele de mai sus pentru a continua subiectul, ci din dorinta de a-l inchide odata si pentru totdeauna! Sper...
Scuze pentru dublu post.

Postare trimisa de pe AiFon folosind Tapatalk

Dan wrote:Ma intreb cand o sa apara:
...am ras cu lacrimi ceea ce nu mi s-a intamplat cam de multisor.

alecs.viper wrote: Si ma bucur ca acum am sanse egale de a prinde o programare fara sa dau bani.

homn jr. wrote:@alecs: la fel de moral si legal este faptul ca tu folosesti programele sa obti programare. Egalitate a sanselor? In niciun caz.
@dio: persoanele afectate nu o sa le gasesti aici pe forum. Cat despre mine, ma impart intre universitate si mai multe proiecte. Daca as sta dupa orice proiect nereusit nu as ajunge niciunde. A fost o experienta de viata si cred eu ca am avut multe de invatat din ea, pe mai multe planuri.
@dromaderu: nimeni nu are dreptul sa te acuze de nimic. Corectitudinea actiunilor tale este stabilita de tine. Daca tu esti ok, totul e ok.

Dio wrote:Vor aparea slot-uri libere zilele urmatoare, asa ca nu dati vina pe Mr J sau pe contrapartide.

Dio wrote:Vor aparea slot-uri libere zilele urmatoare, asa ca nu dati vina pe Mr J sau pe contrapartide.

Dio wrote:PostScript la toata tevatura asta meschina cu programarile in Croydon…
Tin sa felicit doar doua persoane… Mr J care si-a aparat business-ul cu perseverenta si Dromaderu care s-a razboit in principii… in rest, doar apa de ploaie cu multi aplaudaci si ageamii.

Users browsing this forum: cristeaAlexandra and 2 guests