instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

cum fac programare ukba?

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
69 posts • Page 2 of 31, 2, 3

Re: cum fac programare ukba?

Postby alecs.viper » Mar 15th, '12, 14:10

Nu trebuie sa dai explicatii, dar ar fi bine sa ai un motiv pentru care intrebi ceva. Ca sa stim si noi pe ce sa raspundem.
Probabil ai citit mai sus raspunsul la intrebarea ta.
Cat despre drama, tu ai dramatizat folosind un ton disperat. Si sa nu imi spui si tu ca tonul nu conteaza -ras2-

Succes la prins programare.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby Bogdany » Mar 15th, '12, 14:18

da ..eu am raspuns la intrebarea:de ce atata drama...ptr ca ne trebuie permis de munca..ms de reply
Bogdany
Caligraf
Caligraf

cum fac programare ukba?

Postby albea » Mar 15th, '12, 17:39

Bogdany wrote:da ..eu am raspuns la intrebarea:de ce atata drama...ptr ca ne trebuie permis de munca..ms de reply

Bravo, Bogdane!!! Mai are cineva nevoie de argumente? Puteti striga "Victorie!!!". Ati reusit sa dati lumea cu un an inapoi.

Doi bani nu dati pe Bogdan si pe ceilalti ca el. Important este sa nu faca John bani. Va sarbatoriti pe la vreun pub? Ar trebui!

@domaderu
Chiar nu ai inteles? Inainte te puteai programa PE BANI la Mr. John. Acum nu te mai poti programa
DELOC. Este clar ca imi scapa mie ceva. Programarile acelea gratuite sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire.

I-am promis niste bani la un nepot din Romania care nu are serviciu, ca sa stea pe net, poate-poate imi prinde si mie programarea mult visata.

Toate astea pentru ca programarile gratuite sunt ca Fata Morgana, adica NU EXISTA!

@alecs.viper
Ce spui tu acolo? (autoeditat) Sau, doar asa, exersai niste cuvinte?
albea
Contributor
Contributor

Postby dromaderu » Mar 15th, '12, 20:02

Am inteles asta Cataline,
chiar am avut astazi o conversatie cu un amic care la fel, mi-a spus ca nu mai poate face ,si ca nici Mr John nu mai poate sa faca.

Dar, nu inteleg care este deci vina mea????
In afara de ce am scris/dezbatut aici, eu nu m-am bagat in seama pe nicaieri!!!!

Ma pun in situatia disperata a multora care nu au viteza pe computer/aparate care sa faca aceste programari atunci cand apar dar,

eu din nou ma intreb,
de ce l-au scos britanicii atunci pe Mr John de pe piata?
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby alecs.viper » Mar 15th, '12, 20:39

Eu am terminat cu acest subiect, pentru ca unii nu stiu sa gandeasca logic si mai am si alte lucruri de facut in viata.

@albea: Doar exersam cateva cuvinte pe care le-am invatat de curand. Cum m-am descurcat?

@dromaderu Nu auzi ma' ca a fost un complot? Ca vor de acum sa ne ia cate 300 de lire, ca sa ne para rau ca nu mai dam 50. Tocmai ce s-au anuntat niste modificari in regulile de emigrare. Din fericire nu ne afecteaza si pe noi (din cate am citit). Nici urma de third party reps pt BR1.
Sincer, nu 'se' merita. Asa cum a spus si albea, unii privesc de jos.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby Dan » Mar 15th, '12, 23:31

Ma intreb cand o sa apara:
Image
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby Bogdany » Mar 16th, '12, 13:05

ms de reply toturor..asta e nu e vina nimanui .. ..se pare ca nu gasim nici o solutie eu deja mi-am petrecut o mare parte din timp cautand programare ..asta e ..succes tuturor..si multumesc operatorilor site-ului ptr ca l-au infiintat si ca astfel putem comunica si sfatui noi romanii din Londra
Bogdany
Caligraf
Caligraf

cum fac programare ukba?

Postby Mutu » Mar 17th, '12, 05:35

dromaderu wrote:Dar, nu inteleg care este deci vina mea????
In afara de ce am scris/dezbatut aici, eu nu m-am bagat in seama pe nicaieri!!!!

Batand apa-n piua cu subiectul programarilor, intretinand o conversatie doar de dragul moralitatii, ai atras atentia celor care n-au somn si care inca sufera de mania persecutiei de pe vechile vremuri comuniste. Cei care sunau la partid sa informeze ca vecinul a sacrificat vitelul, sa aiba ce da de mancare copiilor. Cei care mergeau cu pupaza la tovarasii de sus ca vecinul asculta Europa Libera. Cei care bateau din palme si strigau in gura mare: Ceausescu Pace! Cei care vor sa moara capra vecinului, fara sa le pese ca prin actiunile lor lumea are de suferit. Din principii morale ori din neputinta de a accepta realitatea?

Daca mai devreme sau mai tarziu UKBA descoperea ca Nea Ionica sau altii ca el, foloseau o bresa din sistem, fara a-i afecta in mod direct, pentru a face programari celor necajiti sau prea ocupati cu munca, era treaba lor. Cel putin tu nu-ti mai puneai intrebarile de mai sus. Sau ai crezut ca postarile la subiectul cu pricina erau in circuit inchis?
Stau si te intreb eu acum cu tot respectul ce ti-l port:
Crezi ca ai facut un lucru bun incitand la moralitate?

Acum pentru ceilalti care va savurati "victoria" UKBA vs MrJohn si va umpleti sufletul cu piosenie de lupi moralisti:
Sunteti fericiti ca aproape nimeni nu poate obtine programare online? Ori asta v-a fost interesul meschin de la bun inceput? Ati incercat din rasputeri si ati reusit in cele din urma, sa dati o palma la un c***t!

Pace voua proletarilor!

Postare trimisa de pe AiFon folosind Tapatalk
Last edited by Mutu on Mar 17th, '12, 05:58, edited 2 times in total.
Image
Mutu
Contributor
Contributor

cum fac programare ukba?

Postby Mutu » Mar 17th, '12, 05:42

PS. Nu v-am scris cele de mai sus pentru a continua subiectul, ci din dorinta de a-l inchide odata si pentru totdeauna! Sper...

Scuze pentru dublu post.
Image
Mutu
Contributor
Contributor

Postby alecs.viper » Mar 17th, '12, 07:40

Minunat !! Minunat !! Ceausescu Pace !! Eu propoun sa printezi acest discurs exceptional si sa il prezinti englezilor de la UKBA, sa le dai o lectie de democratie si cum 'asa nu se face'. Pentru ca democratic e sa bagi capul intre urechi si sa iti vezi de treaba, nu sa te intereseze ce face 'capra vecinului'. Sa afirmi ca vecinul face, cum ar veni, niste faradelegi e de porc si e comunist ! Pe aceeasi tema, albea e un comunist pur sange cand a afirmat public acele lucruri oribile despre mancarea de la Mac si KFC si despre Coca Cola.
Nu am spus acestea pentru a continua subiectul, ci din dorinta de a-l inchide odata si pentru totdeauna. 'Am incheiat citatul'.

P.S. Si eu ma aflu printre cei care inca mai cauta o programare (sora mea isi cauta. eu mi-am facut deja. SINGUR). Si ma bucur ca acum am sanse egale de a prinde o programare fara sa dau bani.
Last edited by alecs.viper on Mar 17th, '12, 07:56, edited 1 time in total.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby John_Nutt » Mar 17th, '12, 07:45

Mutu wrote:PS. Nu v-am scris cele de mai sus pentru a continua subiectul, ci din dorinta de a-l inchide odata si pentru totdeauna! Sper...

Scuze pentru dublu post.

Cica au gasit-o pe Elodia. Oare ce mai face, o fi bine , o fi slabit.. -nu-stiu-
John_Nutt
Sfatuitor
Sfatuitor

cum fac programare ukba?

Postby Mutu » Mar 17th, '12, 08:02

Elodia asta de mai jos?

Cinstit? Habar n-am cine e...

Am gasit doar faza lu' Buzdugan:

Postare trimisa de pe AiFon folosind Tapatalk
Image
Mutu
Contributor
Contributor

Postby dromaderu » Mar 17th, '12, 09:23

-ras2- -ras2- -ras2-

Am crezut ca, in 45 de ani de viata,le-am vazut pe toate deci!!!

Adica britishii stateau tolaniti intr-o delasare totala vezi Doamne , dar cineva le-a atras atentia ca vedeti domni ca este unu dromaderu care cere dreptate pentru toti ,si deci ei a intrat aici,
a dat un goggle translate eventual si apoi a inchis biznisu lui john!!!

Asta este desigur caterinca -ras4-

de altceva insa sunt CHIAR STUPEFIAT!

NU de mult , tu Florine, ma apostrofai cand indemnasem pe cineva sa se duca in Romania sa-si "rezolve" cu actele.
Ai intrat imediat si ne-ai ecplicat ca nu e corect, ca nu se mai face asa, ca sa nu mai indemn lumea la chestii din astea, ca UK-ul/etc/etc/etc...

Hopa insa, polii moralitatii s-au schimbat deci?
Moralitatea e morala doar cand se aplica in folosul meu?

PS

Cica il vor aresta pe Cioaca!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Jenny » Mar 17th, '12, 11:50

Dan wrote:Ma intreb cand o sa apara:
Image

Dane, m-ai facut praf cu asta -nu-ma-uit- -bravo- ...am ras cu lacrimi ceea ce nu mi s-a intamplat cam de multisor.
Jenny
Librar
Librar

Postby Dio » Mar 17th, '12, 12:46

Interesanta turnura…

Mutu umbla cu cioace, pe Dromaderu il doare acolo unde il durea pe Florea Cioaca iar Mr J e bine mersi… singura persoana neafectata.
Dio
Scriitor
Scriitor

Postby Dan » Mar 17th, '12, 13:18

Pe Dromaderu era normal sa il doara nicaieri, pentru ca nu el a facut reclamatia initiala care a tras dupa ea schimbarea regulamentului, ci un oarecare Robin Hood care se fereste sa stie lumea cum il cheama si a facut-o pentru ca e roman. Adica sa moara capra vecinului. Dromaderu a tinut si el ce parte a considerat el aci pe forum si l-ati luat toti in vizor :)))

Astia de au mai trimis scrisori pe la HO iti dai seama ca aveau si ei interese. Au disparut la fel cum au aparut. Acum nu mai monitorizeaza nimeni orele la care apar programarile asa... ca se plictisea seara in casa.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby albea » Mar 17th, '12, 14:18

alecs.viper wrote: Si ma bucur ca acum am sanse egale de a prinde o programare fara sa dau bani.

Mda ... E clar ca nu suntem si nu putem fi toti la fel. Auzi, motiv de bucurie ... sanse egale. Dar se putea si mai rau. Probabil, cand vei iesi din Lunar House vei fi in extaz, poate chiar nirvana? Poate si un mic orgasm? -nu-ma-uit-
albea
Contributor
Contributor

Postby Dan » Mar 17th, '12, 14:29

Asta cu "sanse egale" e o idee filozofica pe care a introdus-o Jesus acum 2000 de ani. Nu era valabila atunci, nu e valabila nici acum.
Nu suntem egali si nu avem sanse egale oricat ne-am stradui. Nici macar in ochii lui Budha, Allah, Zeus whatever.
Si nici nu ar fi bine (parerea mea) sa fie sanse egale pentru toti. Am muri de plictiseala.

Propun ca de acum sa militam ca si aia din Afganistan sa aiba sanse egale. Sa nu fie nevoie sa plateasca pentru o rezervare si sa nu aiba nevoie de viza. Ca si aia sunt tot oameni.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby alecs.viper » Mar 17th, '12, 15:53

Perfect. Atunci hai sa militam pentru legea junglei, si anume cel mai puternic invinge. Nu spun ca nu se aplica, dar ce tot o mai ardem asa cu civilizatie, cu reguli de bun simt? Sa recunoastem ca nu vrem egalitate, ca vrem sa moara tiganii, evreii sa nu mai fie, negrii sa fie sclavi. Nu asa au spus englezii? Ah, nu, asta era Hitler. Minunat exemplu v-ati ales.
Si apropo, 'sanse egale' e diferit de 'egalitate intre persoane', asa, ca sa nu te plictisesti, Dan.
Voi aveti impresia ca de la o plangere a luat UKBA masuri? Uitati-va in urma si cititi cum la intrebarile UKBA, lumea recunostea sus si tare ca au platit pentru programare. Cum sa nu ia masuri cand multi dintre 'programati' au platit un serviciu teoretic gratuit?
Cum spunea un cineva mai devreme, batem apa in piua. UKBA nu ar fi luat masuri daca ceea ce faceau firmele de appointment era corect moral si legal. Fiecare isi sustine punctul de vedere si nu isi va schimba ideea din cauza orgoliului, oricat de multe argumente vor fi aduse de cealalta parte. Cum ai spus si tu Dan, fiecare cu interesul sau. Iar interesul meu e ca aceste programari sa ramana gratuite si sa-mi pot face singur o programare.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby homn jr. » Mar 17th, '12, 16:18

@alecs: la fel de moral si legal este faptul ca tu folosesti programele sa obti programare. Egalitate a sanselor? In niciun caz.
@dio: persoanele afectate nu o sa le gasesti aici pe forum. Cat despre mine, ma impart intre universitate si mai multe proiecte. Daca as sta dupa orice proiect nereusit nu as ajunge niciunde. A fost o experienta de viata si cred eu ca am avut multe de invatat din ea, pe mai multe planuri.
@dromaderu: nimeni nu are dreptul sa te acuze de nimic. Corectitudinea actiunilor tale este stabilita de tine. Daca tu esti ok, totul e ok.
homn jr.
Gramatic
Gramatic

Postby dromaderu » Mar 17th, '12, 16:36

Mr John, iti doresc sa reusesti in tot ceea ce vei face in viata, si, spor la invatat deci!

Imi cer si scuze pentru limbajul colorat folosit, de asta m-am retras de la moderare acu ceva ani...sunt momente cand "ma'nervez" si o mai iau pe aratura!

Am sa va dau o mica povestioara, auzita zilele astea pe radio.

Organizatorul festivitatilor de deschidere si de inchidere a JO din Londra din aceasta vara,

deci repet, cel care va organiza doua din cele mai urmarite spectacole de pe planeta de la data respectiva,

a cerut organizatorilor un favor: patru bilete la finala 100 metri masculin, ....

Raspunsul a fost, banuiti desigur, cei carora totusi UK-ul v-a invatat ceva:

"sorry Sir! you'll need to apply online, for the ballot, LIKE EVERYBODY ELSE!!!"

Sanse egale pentru toata lumea!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby ab5174 » Mar 17th, '12, 16:55

homn jr. wrote:@alecs: la fel de moral si legal este faptul ca tu folosesti programele sa obti programare. Egalitate a sanselor? In niciun caz.
@dio: persoanele afectate nu o sa le gasesti aici pe forum. Cat despre mine, ma impart intre universitate si mai multe proiecte. Daca as sta dupa orice proiect nereusit nu as ajunge niciunde. A fost o experienta de viata si cred eu ca am avut multe de invatat din ea, pe mai multe planuri.
@dromaderu: nimeni nu are dreptul sa te acuze de nimic. Corectitudinea actiunilor tale este stabilita de tine. Daca tu esti ok, totul e ok.

Sorine, in sfirsit un raspuns frumos .....nu 'caterinca' -bravo-
ab5174
Cronicar
Cronicar

Postby glissando » Mar 17th, '12, 22:21

Bun si totusi, daca nimeni nu mai reuseste sa isi faca programari, unde se duc ele, cand se duc? Acum ca nu se mai pot face prin firme, ar trebui sa fie mai multe pe site ori lumea zice aici ca nu e nici una. A intrebat cineva la Home Office cate programari pentru romani si bulgari sunt puse la dispozitia publicului intr-o saptamana, sa zicem?
glissando
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby dromaderu » Mar 17th, '12, 23:00

Cmmon glissando,

doar nu te astepti desigur ca toti cei care cauta/obtin programari sa fie neaparat si activi pe forum,
ca sa nu zic macar membri!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Dio » Mar 18th, '12, 01:44

Vor aparea slot-uri libere zilele urmatoare, asa ca nu dati vina pe Mr J sau pe contrapartide.
Dio
Scriitor
Scriitor

Postby dromaderu » Mar 18th, '12, 07:52

Dio wrote:Vor aparea slot-uri libere zilele urmatoare, asa ca nu dati vina pe Mr J sau pe contrapartide.

Nu stiu care dintre postarile tale m-a binedispus mai mult dimineata asta de Duminica Dio!

Cea cu sexoasa de Tg Mures care ar trebui primita in sfatul batranilor... -ras2- -ras2- -ras2-

sau asta de aici, cred ca asta e.... -bravo-

A anunta ca "vor aparea sloturi libere" e ca si cum ai spune ca "soarele va continua sa rasara" (macar pana'n 2014 cred)..sau,

"Putin va fi reales si peste N ani!"
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby raisa148 » Mar 18th, '12, 11:04

Dio wrote:Vor aparea slot-uri libere zilele urmatoare, asa ca nu dati vina pe Mr J sau pe contrapartide.

Ai pile la guvern? Daca da, afla si ziua si ora la care o sa apara -ras4-
raisa148
Librar
Librar

Postby Dio » Mar 20th, '12, 01:33

PostScript la toata tevatura asta meschina cu programarile in Croydon…

Tin sa felicit doar doua persoane… Mr J care si-a aparat business-ul cu perseverenta si Dromaderu care s-a razboit in principii… in rest, doar apa de ploaie cu multi aplaudaci si ageamii.
Dio
Scriitor
Scriitor

cum fac programare ukba?

Postby albea » Mar 20th, '12, 04:01

Dio wrote:PostScript la toata tevatura asta meschina cu programarile in Croydon…

Tin sa felicit doar doua persoane… Mr J care si-a aparat business-ul cu perseverenta si Dromaderu care s-a razboit in principii… in rest, doar apa de ploaie cu multi aplaudaci si ageamii.

Bravo!!! Greseala recumoscuta este pe jumatate iertata!
albea
Contributor
Contributor

Re: S-au suspendat programarile online pentru Croydon

Postby Danamara » Mar 20th, '12, 20:18

Ce este Croydon
Danamara
Cetitor
Cetitor

PreviousNext

69 posts • Page 2 of 31, 2, 3

Return to EMIGRARE