. Acum vreo luna, doua cu aproximatie cei de la UKBA afisase pe situl lor ca au injumatatit perioada de prelucrare a actelor . Acum nu stiu cum o fi ...o membra a forumului,nu-i retin numele( scuze)
scrisese mai ieri ca a durat 3 luni aplicatia si a primit cardurile. 

marian80 wrote:bna .am trimi actele in noiembrieprin posta pentru blue card . cam cat dureaza obtinerea cardului please?
multumiri ,

iunyy wrote:Buna ,
imi poate spune cineva toatye actele necesare aplicatiei pentru yellow card si blue card ? Pot trimite actele prin posta - fara sa fac vreo programare in prealabil ? Formularul BR1 se poate descarca de pe site sau gtrebuie cerut telefonic de la ei ? va rog s ama ajutati cu informatii . multumesc anticipat . Un an nou asa cum vi-l doriti !
iulia

iryna wrote:Buna.Am si eu nevoie d cateva informatii va rog.eu si sotul meu vrem sa aplicam d yelow card(sotul)eu d blue card ca dependent d el.mentionez k nu suntem ca nu suntem casatoriti legal.sotul lucreaza ca self employed si eu la fel.intrebarea mea este:trebuie si payslipurile mele dak eu sunt dependenta de el?multumesc

manuc wrote:Salutare tuturor !
Ar putea cineva sa imi spuna unde scrie pe net. la ce dosare se lucreaza sau macar sa imi dea un link ?
Am aplicat si noi de vreo 3 luni pentru al doilea blue card si inca nu am primit nici un raspuns.
Multumesc!

Eu am aplicat pt blue cardul sotiei pe9ian2012 deci cred ca mai e mult de asteptat

florin.uk wrote:Salutare la toata lumea, 2 intrebari am si eu, de inceput:
1 Daca nu am un nou contract de munca la epirarea YC ( in mai), pot aplica pt bc ?
2 pot continua ca student si sa aplic ptr lvl 3 hospitality ? am auzit ca ar fi acreditat sau ceva de genul, cred.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests