instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Programarile lui Mr John

Pentru orice informatii si sfaturi in domeniul emigrarilor in UK
320 posts • Page 10 of 111 ... 7, 8, 9, 10, 11

Re: Programarile lui Mr John

Postby blizzard » Feb 23rd, '12, 22:55

Am si eu 2 saptamani de cand am introdus datele in baza de date a lui Sorin ... asteptam inca. Stii cum se spune: Rabdarea e mama intelepciunii !
Bafta tuturor!
blizzard
Cronicar
Cronicar

Postby istratebogdan » Feb 23rd, '12, 22:59

bishop wrote:Salut la toata lumea!
Eu cred ca treburile stau in felul urmator.
Daca la inceput cerea 5£-15£ pentru o rezervare puteam sa spunem ca este foarte de bun simt totul si ca, chiar ajuta oamenii si face si un ban in acelasi timp, dar intre timp lucrurile au evoluat intr-o latura nu tocmai ok. Adica este limpede ca daca cineva foloseste un soft ca sa rezerve toate locurile care apar intr-o zi 10-15 cate or fi ele, oamenii normali care nu folsoesc aceste scripturi,programe, sa isi faca programare nu vor mai putea sa faca rezervare online in veci. Si uite asa daca vrem rapid suntem obligati sa platim 50£ care nu mai este tocmai o suma chiar asa de micuta.
Nu ar fi fost nici o problema daca omul de rand ar mai fi putut prinde ceva liber daca s-ar fi chinuit 1sapt-2sapt, dar problema este ca nu mai prinzi in vecii vecilor daca nu dai banul la baietii.
Deci dintr-un ajutor micut a devenit un bussiness serios, care nu stiu cat de legal este in final....

Trebuie analizata situatia in contextul de fata si anume ca sunt altii care fac asta de mult, firme bulgaresti si nu mai stiu de pe unde... iar aia le dau pe bani grei.
Acum zi-mi ce ai prefera ? sa dai 200-300 lire pe un appointment sau 50 ?
Sa nu desprindem situatia din context-ul real, plasand-o intr-un context utopic.
istratebogdan
Gazetar
Gazetar

Postby Jenny » Feb 24th, '12, 00:02

blizzard wrote:Am si eu 2 saptamani de cand am introdus datele in baza de date a lui Sorin ... asteptam inca. Stii cum se spune: Rabdarea e mama intelepciunii !
Bafta tuturor!

A durat 18 zile pana am primit programarea pt sora mea asa ca mai asteapta un pic... Din pacate acum nu ne putem loga - este anuntat si pe site-ul UKBA.
Jenny
Librar
Librar

Postby bishop » Feb 24th, '12, 10:38

istratebogdan wrote:
bishop wrote:Salut la toata lumea!
Eu cred ca treburile stau in felul urmator.
Daca la inceput cerea 5£-15£ pentru o rezervare puteam sa spunem ca este foarte de bun simt totul si ca, chiar ajuta oamenii si face si un ban in acelasi timp, dar intre timp lucrurile au evoluat intr-o latura nu tocmai ok. Adica este limpede ca daca cineva foloseste un soft ca sa rezerve toate locurile care apar intr-o zi 10-15 cate or fi ele, oamenii normali care nu folsoesc aceste scripturi,programe, sa isi faca programare nu vor mai putea sa faca rezervare online in veci. Si uite asa daca vrem rapid suntem obligati sa platim 50£ care nu mai este tocmai o suma chiar asa de micuta.
Nu ar fi fost nici o problema daca omul de rand ar mai fi putut prinde ceva liber daca s-ar fi chinuit 1sapt-2sapt, dar problema este ca nu mai prinzi in vecii vecilor daca nu dai banul la baietii.
Deci dintr-un ajutor micut a devenit un bussiness serios, care nu stiu cat de legal este in final....

Trebuie analizata situatia in contextul de fata si anume ca sunt altii care fac asta de mult, firme bulgaresti si nu mai stiu de pe unde... iar aia le dau pe bani grei.
Acum zi-mi ce ai prefera ? sa dai 200-300 lire pe un appointment sau 50 ?
Sa nu desprindem situatia din context-ul real, plasand-o intr-un context utopic.

Salut
As prefera sa nu faca nimeni bani din asta si orice cetatean are nevoie de rezervare, sa isi faca singur pe site rezervare. In felul asta orice om ar putea intr-o saptamana maxim sa isi faca rost de rezervare gratuit. Ocupa ei tot si noi trebuie sa platim! Ca poate fi si mai scump?! , da asa este, ca doar ei monopolizeaza totul.
O sa se sparga buba la un moment dat, este chestiune de timp baieti! Veti vedea!
Bafta!
bishop
Discipol
Discipol

Postby istratebogdan » Feb 25th, '12, 22:06

Chestia este ca, in mod neoficial, cei de la UKBA ar face orice pt ca est europenii (est european scum - asa cum mi-au auzit urechile) sa nu ajunga deloc pe aici. Si atunci ce fac? incearca sa puna tot felul de bete in roate, externalizand serviciile(catre firme care vand programarile pe bani frumosi pt a avea acces la ele, cat mai putini est-europeni).
Mr Jhon vine la concurenta cu aceste firme oferind aceleasi servicii la preturi minime, adica doar cele ce acopera costurile de rulare al serviciului respectiv(cel de a oferi programari celor nevoiasi).
Acum, fiecare face cum vrea si cum crede... pt ca asa e romanul, vrea sa moara capra vecinului chiar daca vecinul il ajuta din cand in cand :))
Si ne miram de ce comunitatile romanilor, de oriunde ar fi ele pe aceasta planeta, nu sunt atat de unite si stranse ca cele ale altor natii.
istratebogdan
Gazetar
Gazetar

Postby raisa148 » Feb 26th, '12, 22:18

Eu vreau doar sa prind o programare, cu sau fara ajutor, cu sau fara bani (atata timp cat nu e o suma colosala). Ca azi-maine parca vad ca desfiinteaza cei de la UKBA posibiliatea de a aplica personal la Croydon. Asa ca hai sa speram sa inceapa iar site-ul UKBA sa functioneze. Are cineva detalii despre ce se intampal defapt?
raisa148
Librar
Librar

Postby glissando » Feb 26th, '12, 22:58

@istratebogdan
Daca ai dovezi ca UKBA externalizeaza programarile permitand firmelor carora le externalizeaza sa incaseze bani pentru ele, te rog sa le prezinti pentru ca ar insemna ca insasi UKBA incalca legea europeana. Poti te rog sa fii mai specific in ce priveste chestia asta? De unde stii ca UKBA externalizeaza serviciile? Caror firme? Poti sa dai niste nume, contacte etc? Cat incaseaza aceste firme pentru o programare? Cunosti clienti ai acestor firme care pot fi contactati pentru a depune marturie in caz ca chestia ajunge sa fie investigata daca se aduna suficienti oameni sa faca plangere la Comisia Europeana impotriva UKBA? Daca facem o gasca insetata de dreptate, eu zic ca reusim sa dam de cap chestiei asteia.
glissando
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby John_Nutt » Feb 26th, '12, 23:03

Oare daca s-ar introduce metoda de verificare cu codul CAPTCHA nu s-ar anula "robotizarea"? Oare UKBA nu a auzit de asa ceva? sau NU VREA ?
John_Nutt
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby fzk2008 » Feb 27th, '12, 00:38

John_Nutt wrote:Oare daca s-ar introduce metoda de verificare cu codul CAPTCHA nu s-ar anula "robotizarea"? Oare UKBA nu a auzit de asa ceva? sau NU VREA ?

Parerea mea este ca ai perfecta dreptate,deoarece este f simplu de folosit aceasta metoda cu caracterele distorsionate pentru a nu putea fi recunoscute decat de om si nu si de programele avansate, dar caile ukba-ului sunt ''necunoscute'' (sau nu)
fzk2008
Scrib
Scrib

Programarile lui Mr John

Postby Mutu » Feb 27th, '12, 07:21

John_Nutt wrote:Oare daca s-ar introduce metoda de verificare cu codul CAPTCHA nu s-ar anula "robotizarea"? Oare UKBA nu a auzit de asa ceva? sau NU VREA ?

O sa vedem saptamana asta, ce noutati sau imbunatatiri se aduc sistemului. Indiferent de sistemul introdus oportunistii nu vor inceta sa existe. Chiar crezi ca acest CAPTCHA este infailibil? Sa fim seriosi. Intotdeauna primul este hotul... Apoi politistul.
Image
Mutu
Contributor
Contributor

Postby bishop » Feb 27th, '12, 13:30

istratebogdan wrote:Chestia este ca, in mod neoficial, cei de la UKBA ar face orice pt ca est europenii (est european scum - asa cum mi-au auzit urechile) sa nu ajunga deloc pe aici. Si atunci ce fac? incearca sa puna tot felul de bete in roate, externalizand serviciile(catre firme care vand programarile pe bani frumosi pt a avea acces la ele, cat mai putini est-europeni).
Mr Jhon vine la concurenta cu aceste firme oferind aceleasi servicii la preturi minime, adica doar cele ce acopera costurile de rulare al serviciului respectiv(cel de a oferi programari celor nevoiasi).
Acum, fiecare face cum vrea si cum crede... pt ca asa e romanul, vrea sa moara capra vecinului chiar daca vecinul il ajuta din cand in cand :))
Si ne miram de ce comunitatile romanilor, de oriunde ar fi ele pe aceasta planeta, nu sunt atat de unite si stranse ca cele ale altor natii.

Salut
Nu cred ca UKBA folseste alte firme pentru programari, era mai simplu sa ceara ei direct bani daca era sa fie in genul asta. Sau daca vroia sa puna bete in roate scotea posibilitatea de a face programari online. In felul asta ne linistea si gata!
Ar trebui sanctionati cei care se folosesc de chestia asta. Acei(romani sau bulgari) profita de faptul ca UKBA-ul nu a pus preturi si blocheaza accesul liber pentru a cere ei bani. E ILEGAL. Fac pariu ca nu se pot face mai multe rezervari de la acelasi IP. Oare gresesc?
Bafta!
bishop
Discipol
Discipol

Postby bishop » Feb 27th, '12, 13:39

bishop wrote:
istratebogdan wrote:Chestia este ca, in mod neoficial, cei de la UKBA ar face orice pt ca est europenii (est european scum - asa cum mi-au auzit urechile) sa nu ajunga deloc pe aici. Si atunci ce fac? incearca sa puna tot felul de bete in roate, externalizand serviciile(catre firme care vand programarile pe bani frumosi pt a avea acces la ele, cat mai putini est-europeni).
Si ne miram de ce comunitatile romanilor, de oriunde ar fi ele pe aceasta planeta, nu sunt atat de unite si stranse ca cele ale altor natii
.

Salut
Nu cred ca UKBA folseste alte firme pentru programari, era mai simplu sa ceara ei direct bani daca era sa fie in genul asta. Sau daca vroia sa puna bete in roate scotea posibilitatea de a face programari online. In felul asta ne linistea si gata!
Ar trebui sanctionati cei care se folosesc de chestia asta. Acei(romani sau bulgari) profita de faptul ca UKBA-ul nu a pus preturi si blocheaza accesul liber pentru a cere ei bani. E ILEGAL. Fac pariu ca nu se pot face mai multe rezervari de la acelasi IP. Oare gresesc?
Bafta!

Si chestia cu capra vecinului este o tampenie! Cand se intampla lucruri de genul asta iti si vine sa tai dreptul de a face programari online, deoarece unii indivizi(romani sau bulgari) in loc sa munceasca sa faca bani, gasesc tot felul de tehnici de genul asta pentru a profita. Asta este si unul din motivele pentru care nu suntem prea bine vazuti in lumea civilizata, din cauza indivizilor de genul asta!!!! Sa faca ceva constructiv!!
Cred ca nu ai o viziune corecta asupra lucrurilor, sau ai si tu vreun beneficu de pe urma asta. Una din cele doua trebuie sa fie.
Ne mai miram de ce avem rubrica separata la UKBA desi suntem in UE.
bishop
Discipol
Discipol

Postby alecs.viper » Feb 27th, '12, 15:35

bishop wrote:

Salut
Bafta!

Nici eu nu cred ca UKBA foloseste firme pentru programari, dar nici ei nu pot cere bani, pentru ca Uniunea Europeana le impune ca acest serviciu sa fie gratuit pentru europeni. E normal sa incerce sa puna bete in roate, pentru ca altfel ar navali aici toti romanii si bulgarii. Desigur, faptul ca inca ne acorda posibilitatea programarii online e de bine pentru noi.
E exact cum a spus candva un ambasador al americii in romania: Vor renunta la vize in momentul in care romanii se vor duce doar pt turism, nu ca sa munceasca acolo.
Totusi sper sa redeschida siteul si sa se poata face in continuare programari online. Altfel, singura modalitate ramane prin posta.
Nu mai discut legalitatea sau ilegalitatea acestui serviciu, dar se pot face mai multe programari de pe acelasi IP. Doar ca trebuie sa faci conturi diferite pentru fiecare programare.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby tatapuiu » Feb 27th, '12, 15:51

Mda... se pare ca si Mr John a luat o pauza acum odata cu UKBA-ul. Am primit mail de la el cum ca rezervarea mea a fost stearsa si ca daca mai vreau programare sa aplic iar dupa ce da drumul UKBA la site. Si sa mai astept iar vreo luna fara nici un fel de garantie? Mama lor de programari online...

Mai bine scoteau programarile online de tot si ne linisteam toti... ca m-am cam saturat sa ma tot bat in imacros-uri sau sa astept dupa misteri johni si alti astfel de indivizi...

Daca tot ofera UKBA programari online mai bine le ofereau ca servicii premium si bagau o taxa de vreo suta doua de lire si incheiau povestea...
Free will is not so free.
tatapuiu
Scrib
Scrib

Postby pituca » Feb 27th, '12, 16:28

tatapuiu wrote:Mda... se pare ca si Mr John a luat o pauza acum odata cu UKBA-ul. Am primit mail de la el cum ca rezervarea mea a fost stearsa si ca daca mai vreau programare sa aplic iar dupa ce da drumul UKBA la site. Si sa mai astept iar vreo luna fara nici un fel de garantie? Mama lor de programari online...

Mai bine scoteau programarile online de tot si ne linisteam toti... ca m-am cam saturat sa ma tot bat in imacros-uri sau sa astept dupa misteri johni si alti astfel de indivizi...

Daca tot ofera UKBA programari online mai bine le ofereau ca servicii premium si bagau o taxa de vreo suta doua de lire si incheiau povestea...

tatapuiu wrote:Mda... se pare ca si Mr John a luat o pauza acum odata cu UKBA-ul. Am primit mail de la el cum ca rezervarea mea a fost stearsa si ca daca mai vreau programare sa aplic iar dupa ce da drumul UKBA la site. Si sa mai astept iar vreo luna fara nici un fel de garantie? Mama lor de programari online...

Acelasi mesaj l-am primit si eu astazi. -plans2-
Stie cineva cum se mai poate aplica acum la Croydon? Sau cat timp ar dura aceasta pauza a celor de la UKBA? -nervos-
pituca
Caligraf
Caligraf

Postby sanda23 » Feb 27th, '12, 18:34

Aceeasi problema o am si eu. Azi am primit email de la ei. Voi cand ati `reusit sa va faceti programarile`?ce ne facem?
sanda23
Scrib
Scrib

Postby blizzard » Feb 29th, '12, 22:12

Cred ca ne-am lins pe bot si va trebui sa facem un efort sa ne programam singuri. Dovada:
Extras din termenele si conditiile UKBA:
11.The speculative booking of appointments, and the block booking of appointments is not permitted. Any individual or organisation found to be engaged in the speculative or block booking of appointments either manually or by using a computer programme will be prevented from using this service henceforth.
12.Appointments that are speculatively or block booked and then either transferred or sold will not be honoured and will be cancelled.

Sursa: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/navigation/terms/customer-account/
blizzard
Cronicar
Cronicar

Postby bishop » Mar 1st, '12, 09:51

Pai si ce chestia asta nu era si inainte, este ceva nou? Ai verificat inainte si nu era pe site?
Oricum se pare ca siteul lui John nu mai functioneaza, cel putin cand am verificat eu.
Daca pica toti speculatorii s-ar putea sa nu fie nevoie de un mare efort sa faci rezervare. Eu sunt curios la ce ora se updateaza serverul, cand se incheie ziua de dinainte si incepe cea noua.
Bafta!
bishop
Discipol
Discipol

Postby Super trooper » Mar 1st, '12, 12:28

Se pare ca au anulat absolut toate programarile incepand cu data de azi. Sau poate ca nu...daca cineva si-a facut singur programarea il/o asteptam sa spuna daca i-a fost anulata.
Si pe Mr. John cred ca il asteapta multa lume cu informatiile pentru refund....daca il ofera.
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
Super trooper
Erudit
Erudit

Postby alecs.viper » Mar 1st, '12, 12:47

Super trooper wrote:Se pare ca au anulat absolut toate programarile incepand cu data de azi. Sau poate ca nu...daca cineva si-a facut singur programarea il/o asteptam sa spuna daca i-a fost anulata.
Si pe Mr. John cred ca il asteapta multa lume cu informatiile pentru refund....daca il ofera.

Se pare ca nu au anulat toate programarile. http://www.romani-online.co.uk/forum/to ... 7&p=103104
Insa desi eu mi-am facut singur programarea, a fost anulata. Mai sunt si alti membri care au facut singuri si le-au fost anulate.
Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Mr John (si tuturor celorlalte firme de programari, desigur). Fara ei nu am fi reusit sa ne pierdem programarile. Il astept din nou pe forum sa demonstreze cat de legal este serviciul sau.

Avea dreptate 'nenea tata lui Ionut'. Romanii asta merita.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby Dio » Mar 1st, '12, 13:31

Dio wrote:Tare ma tem ca serviciile prestate de Mr J (aka Dexter67, etc) si alte cateva firme asociate nu vor mai fi disponibile in cateva saptamani.

Programarile anulate incepand cu 1 martie vor fi distribuite catre PEO reps same day services (booking-uri prin avocati)… anuntul a fost facut in urma cu cateva sapt intr-o scrisoare catre ILPA.
Dio
Scriitor
Scriitor

Postby raisa148 » Mar 1st, '12, 13:54

Dio wrote:
Dio wrote:Tare ma tem ca serviciile prestate de Mr J (aka Dexter67, etc) si alte cateva firme asociate nu vor mai fi disponibile in cateva saptamani.

Programarile anulate incepand cu 1 martie vor fi distribuite catre PEO reps same day services (booking-uri prin avocati)… anuntul a fost facut in urma cu cateva sapt intr-o scrisoare catre ILPA.

Booking-uri prin avocati? Pai asa e voie? Ce avocati sa si eu vreau. -ras4-
raisa148
Librar
Librar

Postby homn jr. » Mar 1st, '12, 14:20

alecs.viper wrote:Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Mr John (si tuturor celorlalte firme de programari, desigur). Fara ei nu am fi reusit sa ne pierdem programarile. Il astept din nou pe forum sa demonstreze cat de legal este serviciul sau.

Tu tot pe appukba dai vina, incredibil. Programarile anulate sunt din motive tehnice. A.k.a. iar au avut erori de sistem. Acum cateva zile erau deja in stadiul in care daca dadeai click pe LOGIN, te loga automat intr-un cont aleator din baza lor de date. Data protection FTW!

Dio wrote:

Dio, ca sa dam cartile pe fata sa zicem la toata lumea ce inseamna "programari prin avocati". Inseamna firme de consultanta. Avocat este orice persoana care are cel putin level1 OISC. Acum daca vrei sa iei programare va trebui sa iti iei si consultanta in paralel.

Dio, zi-le si la oameni pentru ce firma lucrezi (sau firma pe care o ai tu) si cat costa procesarea unui dosar la voi.

-bravo- Tata a zis 100? A vrut sa zica 1000. Atat ia o firma gen a lui Dio pentru Tier 2, etc si atat o sa se duca si pt BR.

Serviciul appointmentsukba (appointmentsukba este trading name apartinand CreativeProgramming Ltd) si-a incetat activitatea ieri, 29 feb 2012. Serviciul a rulat 6 luni de zile si sper ca a fost folositor multor membri ai comunitatii. Chiar daca nu am reusit in lupta impotriva gigantilor de pe piata emigrarii, am reusit sa arat ca se poate ca un startup sa puna in sah multe firme cu activitate de zeci de ani. Cheia este creativitate combinata cu tehnologie.

Si ca sa ii pasez stafeta lui Dio: De acum inainte cand nu prindeti programare stiti pe cine sa dati vina. Ei vor oferi programare gratuit, insa va trebui sa faceti consultanta prin ei. Mai ramane acum sa inchida si romani-online sa nu mai fie nici acces la informatii despre cum sa-ti faci dosarul.
homn jr.
Gramatic
Gramatic

Postby alecs.viper » Mar 1st, '12, 14:42

homn jr. wrote:Tu tot pe appukba dai vina, incredibil. Programarile anulate sunt din motive tehnice. A.k.a. iar au avut erori de sistem.

Dau vina pe firmele de appointments din cauza acestor paragrafe nou adaugate:
11.The speculative booking of appointments, and the block booking of appointments is not permitted. Any individual or organisation found to be engaged in the speculative or block booking of appointments either manually or by using a computer programme will be prevented from using this service henceforth.
12.Appointments that are speculatively or block booked and then either transferred or sold will not be honoured and will be cancelled.

Eu nu sunt atat de convins ca a fost doar e eroare tehinca, ci mai degraba un repaus al sistemului pentru a verifica programarile facute prin intermediari. Mi se pare ca asta a fost tinta lor. De aici si noile articole in conditiile de utilizare. Legile sunt create dupa ce sunt incalcate. Daca nu s-ar incalca, nu ar mai exista legi.
Desi pana la urma se pare ca au fost luate cam aleator programarile pentru anulat.

Ai spus ca 'iar' au avut erori in sistem. Citesc de mult acest forum si nu am mai vazut sa ii fie cuiva anulata programarea pana acum. Ai tu alte date?
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby homn jr. » Mar 1st, '12, 14:57

alecs.viper wrote:
homn jr. wrote:Tu tot pe appukba dai vina, incredibil. Programarile anulate sunt din motive tehnice. A.k.a. iar au avut erori de sistem.

Dau vina pe firmele de appointments din cauza acestor paragrafe nou adaugate:

Eu nu sunt atat de convins ca a fost doar e eroare tehinca, ci mai degraba un repaus al sistemului pentru a verifica programarile facute prin intermediari. Mi se pare ca asta a fost tinta lor. De aici si noile articole in conditiile de utilizare. Legile sunt create dupa ce sunt incalcate. Daca nu s-ar incalca, nu ar mai exista legi.
Desi pana la urma se pare ca au fost luate cam aleator programarile pentru anulat.

O lege nu a fost incalcata daca nu exista. In plus, T&C introduse acum sunt facute special la cererea firmelor de consultanta care, de cand lumea putea lua programari prin noi, incepusera sa ramana fara clienti. Daca tu crezi ca a fost facuta dreptate acum, vino peste 1 luna sa citesti pe forum sa vezi ca nu s-a schimbat nimic, doar ca s-a transferat puterea de la noi la firmele de consultanta. Eu iti respect si parerea ta, insa iti dai seama ca am urmarit tot ce se intampla pe piata emigrarii atent timp de 6 luni si stiu cat de cat cum merg lucrurile. Ramane doar sa asteptam sa vedem daca o sa am dreptate, nu?
alecs.viper wrote:Ai spus ca 'iar' au avut erori in sistem. Citesc de mult acest forum si nu am mai vazut sa ii fie cuiva anulata programarea pana acum. Ai tu alte date?

22 feb 2012 au fost anulate din acelasi motiv. Iar erori in sistem au de cand l-au deschis. Te rog sa suni la ei si sa ii intrebi de ce au anulat programarile. Clientii mei au facut asta si eu stiu deja raspunsul. In plus, sunt zile in care avem clienti anulati si clienti carora nu le-au anulat. Si daca te gandesti unde se duc programarile alea anulate, tot nu ai niciun indiciu de ce au fost anulate?
homn jr.
Gramatic
Gramatic

Postby alecs.viper » Mar 1st, '12, 15:25

In ultimul mesaj nu am spus ca ai incalcat legea. Dimpotiva, faptul ca au pus abia acum aceasta conditie arata clar ca ceea ce ai facut s-a incadrat in lege.
Dar faptul ca au pus aceasta conditie arata ca
- nu era corect ceea ce faceai si atunci au hotarat sa scoata acest lucru in afara conditiilor de utilizare.
ORI
- asa cum ai spus, sunt interese mai mari la mijloc si atunci programarile vor merge la altii mai mari.
Asta vom vedea doar in timp. Desi daca ei au luat aceasta masura pentru a nu mai exista intermediari, dar multi se vor indrepta catre avocati din lipsa de timp, va arata ca si cum a doua a fost cauza. Ceea ce ar fi un false positive.
Ceea ce e sigur e faptul ca aceasta actiune e indreptata direct catre voi, de aceea se specifica "block booking of appointments is not permitted" si "either transferred or sold will not be honoured and will be cancelled."
Desigur ca am sunat la ei si mi-au spus acelasi text ca la toti, ca a fost o eroare de sistem. Dar daca ar fi fost asa, atunci ar fi putut sa refaca programarile pentru acele zile exact asa cum erau. Dar nu au facut acest lucru, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca nu a fost chiar o eroare de sistem. Poate una intentionata.
Din nou, cert este faptul ca aceste programari inca nu au reaparut, deci teoretic sunt ori libere, ori se straduiesc sa le reprogrameze exact cum erau, ceea ce e foarte improbabil.

Cat despre "T&C introduse acum sunt facute special la cererea firmelor de consultanta". Ai dovezi in acest sens? Eu nu am nici o firma in acest sens si nu am nici un interes, dar tu tot timpul ai cerut dovezi cand te acuza lumea.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby homn jr. » Mar 1st, '12, 15:34

alecs, vezi ca a scris dio mai sus ce se intampla cu programarile anulate si exact aia e si o dovada. Daca nu am dreptate inseamna ca or sa fie programari garla si ca toate problemele vor fi rezolvate. Evident T&C sunt indreptate spre noi, de aia am si incetat activitatea.

Cat despre faptul ca nu era corect: Nu era corect ca nu mai aveau firmele de consultanta clienti si nu se mai ingramadea lumea sa plateasca mii de lire ca sa-si ia aprobare OISC. Sunt niste interese atat de mari incat... -nu-zic-
homn jr.
Gramatic
Gramatic

Postby alecs.viper » Mar 1st, '12, 15:58

Ok, in momentul acesta eu observ doua contradictii intre ceea ce face UKBA si ceea ce se discuta pe forum.

1.- Actiunea lor (dupa cum arata si T&C) a fost indreptata direct catre firmele de appointments. Deci toate programarile facute de intermediari trebuie anulate.
- Ai spus (Mr. John) pe celelalt topic faptul ca nu toti clientii tai au pierdut programarile.
Plecand de la premiza ca tu nu ai mintit, o premiza adevarata dupa parerea mea, asta inseamna ca ori le va anula si pe celelalte (Doamne fereste! Chiar nu as dori asa ceva) ori cei de la UKBA au facut o triere aleatorie. Din nou, nu vreau sa cred in eroare de sistem pentru ca aceasta actiune este mult prea legata de introducerea noilor conditii (si cum am spus, eroare ar fi putut fi indreptata). Deci sa cred in ceea ce imi spun la telefon cei de la UKBA?

Si punctul 2. - Ceea ce faceai tu pana acum era sa iti faci o 'baza de date' cu clientii care au nevoie de programari, iar cand veneau programarile faceai 'block appointments' pt a acoperi cat mai multi clienti, corect ?
- Daca programarile vor fi tot atat de putine, iar firmele de avocatura vor fi nevoite sa stea la fel, zi si noapte, sa prinda programari, inseamna ca si ei vor fi nevoiti sa isi faca o lista cu clientii lor. Iar atunci cand se elibereaza programari, vor face 'block appointments'. Care e diferenta atunci? Nu vor fi si ei blocati ?
Daca teoria ta cu firmele de avocatura este adevarata, inseamna ca ori aceste firme vor avea acces direct la sistemul UKBA (ceea ce mi-e cam greu sa cred) ori cei de la UKBA sunt ipocriti si intr-adevar, ajuta pe altii sa faca bani, ori nici aceste firme de avocatura nu vor avea voie sa faca programari.

Te rog spune-mi daca imi scapa ceva. Tu ai mai multa vechime in domeniu, s-ar putea sa ai mai multe date.
alecs.viper
Caligraf
Caligraf

Postby homn jr. » Mar 1st, '12, 16:18

Exact alecs. Ei AU deja acces direct la sistemul UKBA. Au telefoane speciale cu prioritate. Citeste http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/about ... n/sameday/. De aia pana acum detin piata de Tier2 si vor sa intre si pe BR. Cauta pe google despre Tier si firmele de consultanta si ai sa vezi ca multa lume reclama ceea ce fac ei, AJUTATI DE UKBA.

Cat despre anularea programarilor: Introducerea de noi T&C nu este retroactiva decat in cazul in care era mentionata asta in T&C precedente. Nu era mentionat si nu este nici acum, deci in momentul in care noi am efectuat acele programari eram in perfecta corcondanta cu T&C si nu incalcam nimic. Si ca un mic secret: sistemul lor a fost atat de busit incat au existat programari la 15:30 pentru anumite date. Initial am crezut ca si-au marit programul, insa se dovedeste ca sunt doar incompetenti softwarewise.

Si nu in ultimul rand, chiar daca mi-ai dat batai de cap, apreciez faptul ca nu esti unilateral in gandire.
homn jr.
Gramatic
Gramatic

Postby Dio » Mar 1st, '12, 16:31

‘Sorry, guys, no hard feelings, just business’ … se zice.

Din fericire, nu am nici in clin nici in maneca cu programarile/aplicatiile in persoana in Croydon, nu iau clienti si nu-mi fac reclama pe forum(uri).

Lumea nu se opreste la cardurile colorate ptr RO/BG… mai exista si azil politic, human rights, detentie, etc.

Apropos de oile noastre, exista in plan introducearea tarifului de £300 ptr aplicatiile de tip EEA in persoana la Croydon... se pleaca de la premiza ca aplicatiile sunt tot de tip 'same-day premium service'.
Dio
Scriitor
Scriitor

PreviousNext

320 posts • Page 10 of 111 ... 7, 8, 9, 10, 11

Return to EMIGRARE