Avand in vedere ca vara asta pare sa fie o vreme deosebita pt Anglia , ne gandeam sa ne ducem si noi in vre-un week-end la mare... (La vreo 2 ore de Londra preferabil) Ce sugestii aveti, pe unde ati fost si e fain? (eu am fost in Southend si in Clacton si nu mi-a placut, asa ca acuma o sa incercam sa mergem inspre sud). Daca s-a mai discutat indrumati-ma unde...
eu stau la putin drum de Great Yarmouth si de Lowestoft.Great Y e chiar frumos, dar e apa asa de rece...brrrr.Eram obisnuita ca in Romania sa innot,dar aici nici pomeneala de asa ceva, iar de stat la soare ,intre 11 si 16 nici nu e bine.Tu alegi, dar ai grija si protejeaza-te.
Incearca Portsmouth,zona Southsea e chiar superba...iar in Port Solent se inchiriaza barci cu motor...
Mai in sud vest, incerca Bournemouth, e f frumos, poti sa vii cu busul descoperit de-a lungul coastei, luand ferry-ul pana in Sandford, continuand cu Studland si Swanage...eu locuiesc in Swanage, e mai mic ca Bmouth , but e absolut superb aici sa vezi ,cum numesc ei Jurassic Coast...
Cornwall (Falmouth, Maenporth) am inteles ca este cel mai frumos loc din UK ca si plaja, te poti si balaci, apa este OK daca e sunny day.
Am fost azi la Hastings si mi-am dat cu pumnii in cap ca n-am avut costumul de baie la mine. Era calda apa, se putea face baie. Cam ca Marea Neagra in iunie. As zice cam la 19-20 de grade.
Da,decat ca Mamaia asta a lor nu e cu nisip ci cu pietre si apa e foarte rece asa ca ... nu e chiar ca la Mamaia after all