Helloo....ma inscriu in alianta voastra, nu-s din Tm de origine dar ultimii ani i-am stat acolo, si pur si simplu e ca si acsa mea -kiss- iss-
Nici eu nu sunt timisoreanca de origine,dar ultimii 6 ani i-am petrecut acolo la faculta si a ramas ca si casa mea... Bine v-am gasit pe toti cei ce vreti sa va inscrieti in alianta noastra! Noroc!
-hello- ello- Ceao la toti Timisorenii sau la toti ce simt ca apartin de Timisoara si Banat. Calea Sagului doreste sa vi se alture voua. -nr1- r1-
Si eu tot din jurul timisoarei sunt. Am petrecut 6 ani in Tm dar tot din Banat sunt. Iubesc Timisoara
Timisoreni -hello- ello- eu am stat 4 ani in Complexul Studentesc -ahaa- haa- si apoi in Girocului...punem de o intalnire candva???? -handsrubb2- andsrubb2-
-p4- 4- fiecare e liber sa faca ce vrea, cluburi, promisiuni, whatever. care e faza cu fruntea? de ce trebuie pana si in uk sa fie fruntea? fruntea cui? eu sunt de loc din bucuresti, nu cred ca asta e o mandrie, nu neaparat... mai ales cand nu mai locuiesc acolo... daca banatul e fruncea de ce nu te duci acolo? inteleg ca vrei sa faci un club cu oameni dintr-un anumit loc, forumul asta se refera la romani online si nu e prea frumos sa faceti gasti si tot felul de chestii, dar, asa cum am mai spus, fiecare e liber sa faca ce vrea. tu ai vrut asta, eu vreau sa comentez dorinta ta... libertate de gandire -staycool- taycool-
si eu pe Lidia cu Martirilor/Soarelui/Giroc .... pe acolo ... nici eu nu m-am nascut in TM dar ultimii ani i-am petrecut acolo si vad TM ca pe casa mea.
Deacord,eu sunt an Irlanda,miercuri ajung la Londra,am putea sa ne antalnim,sa vina cineva cu o propunere.
Tot Banatu-i fruncea?! -ahaa- haa- Timisoara ramane orasul nostru de suflet! -longmouth- ongmouth- O fosta timisoreanca din Crawley -eyebrows2- yebrows2-
Salut...si eu sut din Tm sunt in Londra...daca e cineva pe aici...dati-mi un mesaj la aleksu_07@hotmail.com ! Salut
Din Banat in toata tara una-i POLI TIMISOARA , hai dorule mai , hai dorule mai . Eu mis Adrian , din Calea Girocului , sunt in zona Manchester de vre-un an . Mis mindru sa fiu din Banat . -p4- 4-