Nu avea legatura cu tine linkul. Era vorba de schimbat convingerile. Pe care vrem nu vrem... le avem, multi dintre noi. Ca asa am crescut, asta am invatat la scoala.
ai venit in UK datorita forumului, bravo haiduc roman de trei stele... asta da peste cap toate teoriile Daily Express & all in materie de imigratie romaneasca...
Un mare bravo marelui nostru deschizator de orizonturi… initiatorul subiectului... The Real Romania... Ro/engleza fara menajamente… pai ce mama masii… Romania cu â in loc de a, ca doar suntem romani si in engleza…
@"Dio" pai daca foloseste tastatura EN/US nu are cum sa puna cratima la ... a, s, t ... s.m.a.d nu cred ca asta este un motiv ...
am vrut sa zic ca a promovat modul legal de a veni in uk ,as opposed to ilegal, dar se pare ca Dio imi cauta nod in papura.. are destul trafic topicul asta insa, nu e nevoie sa te strofoci in plus Dio, LOL
@"Dio" pai daca foloseste tastatura EN/US nu are cum sa puna cratima la ... a, s, t ... s.m.a.d nu cred ca asta este un motiv ... [/quote] Diacritice, bate-le-ar vina...
Am vazut pozele postate de mufa si mi se pareau cunoscute...niciodata Constanta nu a aratat atat de dezolant https://www.facebook.com/andrei.simione ... 566&type=1