14.8 C
London
Sunday, September 22, 2019
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

sunaromania.com??????

Discussion in 'BINE ATI VENIT!' started by ciuci28, Jan 31, 2013.

  1. Dr. Evil

    Dr. Evil Member

    Joined:
    Oct 28, 2012
    Messages:
    558
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Occupation:
    Gasser
    Location:
    Not Oxford
    @sapanta

    Nici o problema, multumesc oricum! :)

    @albea

    Din cate am vazut eu, au internetul slab si nici nu sunt foarte seriosi cand vine vorba de customer support.
     
  2. zoozie_mummy

    zoozie_mummy New Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SW London
    Sa stii ca inainte sa pun intrebarea m-am uitat cu atentie pe site-ul lor, chiar am descarcat si aplicatia si tot nu m-am prins. Nu aplicatia in fine ma interesa, ca le am cu tehnologia :)), eu nu ma prind cum se activeaza, sau daca se poate activa digi oriunde, in conditiile in care ai deja un numar digi mobil (deci nu trebuie sa faci un abonament nou), dar tu de fapt folosesti aplicatia (iOS in cazul meu) in cu totul alt telefon si vrei sa suni pe rds fix sau chiar pe digi-ul pe care ti-ai activat digi oriunde :D.
    Am incercat doar cu aplicatia descarcata si cont creat pe Digi Oriunde (fara a furniza vreun numar de tel digi mobil - adica varianta lor nr. 1 cand nu esti clientul lor) nici nu merge momentan. Voi suna la call center sa ma lamuresc exact. Mersi oricum de sfat.
     
  3. sapanta

    sapanta Active Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    sunt convins ca mai ai putin de citit si ajungi unde e scris esentialul...

    Cum activezi serviciul

    Activezi din contul tau de client . Nu ai cont? Creeaza-l aici

    bifezi activarea serviciului
    ti se cere sa setezi o parola de conectare; user-ul va fi chiar numarul tau de telefon
    primesti un SMS pe telefon, prin care ti se cere confirmarea activarii
    raspunzi cu un SMS cu textul DA
    primesti SMS de activare a contului tau
    intri pe Google Play - pentru Android si descarci aplicatia
    intri pe App Store - pentru iPhone, iPad si iPod si descarci aplicatia
     
  4. zoozie_mummy

    zoozie_mummy New Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SW London
    Am citit si partea aia... DAR intrebarea mea ramane valabila: eu nu ma prind cum se activeaza, sau daca se poate activa digi oriunde, in conditiile in care ai deja un numar digi mobil (deci nu trebuie sa faci un abonament nou), dar tu de fapt folosesti aplicatia (iOS in cazul meu) in cu totul alt telefon si vrei sa suni pe rds fix sau chiar pe digi-ul pe care ti-ai activat digi oriunde :D.

    Adica, pe romaneste: eu an numarul Digi Mobil x, intr-un aparat de-al lor standard.... imi activez Digi Oriunde pe el.... aparatul si numarul Digi Mobil raman in RO, iar eu plec in UK si imi trec username-ul si parola in aplicatia iOS a telefonului meu cu numar de UK.... Intrebarea este: se poate folosi cu succes aplicatia iOS descarcata pe telefonul meu de UK, cu numar de UK, cu username numarul Digi Mobil ramas acasa? Se poate suna in RO pe RDS fix (de acasa) si pe Digi Mobilul pe care teoretic ar trebui sa il folosesc pentru Digi Oriunde, deci implicit sa am cartela respectiva in telefonul iOSpe care il folosesc?
     
  5. zoozie_mummy

    zoozie_mummy New Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SW London
    Am aflat si raspunsul intre timp: DA, se poate folosi aplicatia fara sa ai cartela fizic in telefonul respectiv -da-da-
     
  6. albea

    albea Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    4,259
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Taxi driver
    Location:
    London
    -ras2- -ras2- -ras2- Si cine spuneai ca au internetul bun si sunt seriosi cand vine vorba de customer suport? BT line rental este de baza la (aproape) toti.
     

Share This Page