Salut Poti sa suni gratuit in Romania pe fix pe mobli sau oriunde in lume trebuie sa te inregistrezi gata. Problema este ca numai 10 minute pe zi dar ii bine si asa ca este gratis. Uite aici adresa-> https://www.gizmocall.com ) ) ) ) -dance- ance- -dance- ance- -dance- ance- -dance- ance- ) ) ) )
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei Pagina iti instaleaza un plugin flash si merge eu cel putin folosesc Mozila Firefox nu Explore dar merge cu explorer....Si eu m-am enervat un pic pana i-am dat de cap dar am reusit si merge de 3 zile il folosesc
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei Si la mine a mers insa cu un sunet/auditie de toata jalea...
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei Nu pe toate retelele este pe care merge super klar este pe care ii nasol...dar naa ii bine si asa
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei e dezastru nu se aude mai nimic, iar cei din ro nu pot sa ma auda deloc... intradevar e un serviciu free... nu cred ca merita incercat...
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei La mine nu merge deloc imi da eroare de proxy Nici nu mai incerc ca de dimineata tot incerc sa sun si nu merge
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei Imi pare rau ca nu va merge...la mine merge si am vorbit in romania...asta este
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei am reusit sa vorbesc prin Gizmo Call dar numai 5 minute caci nu reusesc sa ma inregistrez ca sa beneficiez de 10 min...poate da cineva mai multe amanunte?
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei da ca sa vorbesti 10 trebuie sa te inregistrezi acolo sus in drapta ai cu albastru singin
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei asa e,dar dupa ce trec mail,parola si nr de telefon tot nu vrea...am sa mai incerc...
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei Plictisi la mine nu merge dar inschimb ma suna fratemiu pe mine si se aude perfect foarte clar probabil ca nu pe toate retelele merge bine inspecial cand suni pe orange din ro ptr ca nu prea merge sa suni cu un serviciu free pe orange ptr k orange iti da 1 dolar la 100 de min asta ar fi explicatia mea nici eu nu stiu sigur
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei prefer un serviciu de 4 pence, si macar pot sa ma inteleg cu cei de acasa...
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei De pe net poti vorbi si cu skipe free...si cu yahoo si cu msn ! Si calitatea e mult mai buna. Deci nu vad care e problema !
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei PC to PC da AnnaLeo, dar la convorbirile PC to tel cere bani. Site`ul de mai sus se refera la convorbiri free - PC to tel. cya
Raspuns: Suna gratis in Romania sau unde vrei Problema ii ca nu poti PC to Phone numai Pc to PC de pe toate...de care ai scris.Adica poti suna pe telefon de pe asta