The rules of this website do not allow 2 or more topics with the same message/subject, so can you please respect the rules otherwise the messages are going to be deleted.Thank you very much for your cooperation. -wave- moderator goddess
MichaelF este englez si probabil a tradus cuvant cu cuvant Romanian people. Asadar, nu cred ca e cazul sa continuam in aceasta directie cu mesajele. Multumesc.
Buna ziua , -hello- ello- suntem un cuplu stabilit de curand in Uk ,Kent(Herne Bay !!!) Intrebarea era :mai sunt romani in aceeasi zona?? Vali & Roxana
romani de prin kent....eu stau in Bromley.daca cineva apare pe aici,nu ezitati si dati un beep!sau puteti folosi my y.m.s.g. id ciokolomokolo
Re: Romani care locuiesc in kent Vreau sa cunosc romani care locuiesc in Kent. Acesta e adresa mea de mail unde ma puteti contacta. gianinastratulat@yahoo.co.uka
Salut,am ajuns in Herne Bay acum o saptamana si curios pt UK nu am intalnit niciun un roman pana acum.Cine e prin zona lasati un mesaj aici sau pe email mutuamedeo@gmail.com