12.7 C
London
Thursday, June 04, 2020
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

Reciver de la Dolce

Discussion in 'SEZATOARE' started by dansimih, Jun 26, 2008.

  1. dansimih

    dansimih New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Stie cineva daca un reciver de la Dolce functioneaza si in UK?Sau numai digitv?Sau e o problema de satelit(cei de la dolce merg pe hellas sat.)si in acest caz ar functiona si in uk.Eu sunt in Ashford Kent poate stie cineva de unde pot cumpara o antena(dish). -hello- ello-
     
  2. tinatina

    tinatina New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Buna

    Noi am adus din Romania receiver de la Max, care e mai vechi decat Dolce si avem cartela pe care o plateste lunar mama mea in Romania. Functioneaza chiar si cu dish mic dar merge mai greu. I-ar trebui un lighean de 80cm diametru ca sa mearga f.bine. Bineinteles LNB si orientezi antena pe SUD. Dish gasesti in magazine de specialitate, da un research pe google, si mai poti incerca si in ziar in AutoTrade ca mai gasesti persoane care vand diverse printre care si antene satelit. Preturile variaza intre 50 -80 lire cu tot cu suport de prins pe perete.
    Nu uita ca ai nevoie de cartela. In receiver trebuie sa introduci frecventele fiecarui post si sa le dai memorare. Pentru inceput intai introduci o frecventa in receiver si dupa aceea incepi cautarea satelitului pozitionand antena. Cand se vede la televizor, inseamna ca ai pozitionat-o bine si o lasi acolo, dupa care dai cautare pt restul de frecvente si le memoreaza automat cred.
    Daca ajungi in faza avansata si vrei sa vb cu sotul meu, lasa-mi un mesaj pe site.

    Numai bine.
     
  3. aquila

    aquila New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Quote din postul Tinei:
    Cand se vede la televizor, inseamna ca ai pozitionat-o bine si o lasi acolo, dupa care dai cautare pt restul de frecvente si le memoreaza automat cred.
    Daca ajungi in faza avansata si vrei sa vb cu sotul meu, lasa-mi un mesaj pe site.

    :))))))))))))))))))))))))))))))))

    Mai Tina Tina ,da-l te rog pe sotul tau 'la telefon' si vezi ca se opareste ciorba!
    Scuze .nu m-am putut abtine....insa nu cu rautate spus :)

    Raspuns:nu stiu ce este dolce si nu stiu ce marca si versiune reciver ai.Daca poti intra in meniu sa verifici daca are si alti sateliti in memorie pusi(Astra ,Hot Bird,intel sat..) sau daca ii poti scrie de mana atuni si trebuie scrisa fiecare frecventa manual.In al doilea rand,banuiesc ca are un modul Cam in fat in care ai pus cartela precedenta,ce modul este(se poate sa scrie pe carcasa sau in cartea tehnica)?mai este un slot liber(sa fie folosit la alt modul).Daca nu sti pana la urma ce tip de cartela /modul folosesti(Viaccesss 1 sau 2,Conax,Nagravision...)trebuie sa-mi spui exact ce pachet de programe ai receptionat(numele serviciului-pachet cum este de ex Max sau Digi TV) si eventual Satelitul
    In principiu iti recomand sa contactezi pe cei de aici care monteaza antene in Londra(si banuiesc ca pt ceva extra vine si in Ashford).Ei iti dau reciverul,cartela inregistrata in tara ,antena cu suport +montata..va fi cam 120-200£.Eventual cere motorizata cu reciver capabil si pt romani dar sa prinzi si grecesti,etc(banuiesc ca asta vrei)
    [Posted by 82.31.130.227 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.
    Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/www.romani- ... php?t=2728 ]
     
  4. mariusc

    mariusc New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ...raspunsul este DA.receiverul de Dolce functioneaza din UK.si spun asta pentru ca am montat eu catevapentru mai multe detalii lasa-ti mesaje pe forum
     
  5. milly

    milly New Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    buna,am cumparat si eu un dolce abonament din romania saptamana trecuta si am incercat sa il instalez si nu merge unde arata pe ecran la hellas sat2 arata un lacatel rosu si i-a semnal deloc de la parabolica,,,poate sa imi spuna cineva de ce oare nu merge am sunat si in romania de cateva ori dar nu m-au ajutat cu nimic,,,,mai are cineva din northampton dolce tv instalat?
     
  6. georgiv

    georgiv New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dk o sa cauti pe site-ul lor , cei de la dolce specifica ca nu pot emite in afara!
    In schimb cei de la Digi tv, spun ca au semnal, eu de la ei am si e f bun, dar dk ii intrebi iti vor spune ca nu garanteaza.
     
  7. milly

    milly New Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i-am intrebat in Romania si mi-au zis ca au mai cumparat romani si e totul ok
    ,,,multumesc ptr raspuns
     
  8. albea

    albea Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    4,259
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Taxi driver
    Location:
    London
    Functioneaza f bine dolce in UK, insa nu te complica sa cumperi si sa montezi singur antena. Cauta la anunturi ca sunt destui care se ocupa cu asa ceva. Pe mine m-a costat antena + LNB + cablu + manopera £60.
     
  9. milly

    milly New Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    milly wrote:
    buna,am cumparat si eu un dolce abonament din romania saptamana trecuta si am incercat sa il instalez si nu merge unde arata pe ecran la hellas sat2 arata un lacatel rosu si i-a semnal deloc de la parabolica,,,poate sa imi spuna cineva de ce oare nu merge am sunat si in romania de cateva ori dar nu m-au ajutat cu nimic,,,,mai are cineva din northampton dolce tv instalat? Buna tuturor,are cineva vre-o idee daca functioneza Dolce Tv in UK??? Incerc sa il instalez de o sapt si la antena satelit imi arata la Signal Finder ca a gasit satelitul darla tv nu imi arata nimic?
     
  10. seby

    seby New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    424
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  11. milly

    milly New Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    multumesc ptr mesa,nu vede nimic,am pus antena si are semnal ptr ca are un satellite finder conectat si arata ca e a gasit semnal dar la tv nu se misca nimic pe la semal,imi vine sa il arunc pe geam,am sunat si la Bucuresti si mi-au apus ca nu am gasit semnalul si de accea nu merge dar nu inteleg de ce are un lacatel rosu in fata lui hellas sat 2,,,o sa mai incerc dar ....nu cred ca o sa mearga
     
  12. albea

    albea Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    4,259
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Taxi driver
    Location:
    London
    Merge cu siguranta. Am un prieten in Barking care are 2 Dolce in casa si merg foarte bine amandoua. Tu prinzi semnal de la satelit dar nu stii de la care, ca sunt o gramada. Apeleaza la un specialist ca nu costa mult.
     
  13. denissa

    denissa New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Buna

    Mi-e dor de programele romanesti si ma gandesc sa-mi cumpar un receiver de la digitv. Stie cineva de unde pot cumpara antena in UK (mai precis in Milton Keynes)si cum as putea gasi un specialist care sa o instaleze?

    Va multumesc anticipat.
     
  14. albea

    albea Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    4,259
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Taxi driver
    Location:
    London
    @ ValiB
    Lasa, lasa, ca o sa plangi tu dupa stiri si dupa Mircea Badea.
     
  15. valentin

    valentin New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    401
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Faversham, Kent
    albea wrote:
    @ ValiB
    Lasa, lasa, ca o sa plangi tu dupa stiri si dupa Mircea Badea.

    Cui i-e dor de Mircea Badea nu are nevoie nici de Dolce si nici de alte receptoare si antene de satelit. Pentru el, ca si pentru multe alte programe romanesti, exista internetul:

    <a href='http://inregistrari.antena3.ro/view-In_gura_presei_cu_Mircea_Badea-5.html' rel=nofollow target=_blankIn Gura Presei[/url]
     
  16. albea

    albea Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    4,259
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Taxi driver
    Location:
    London
    valentin wrote:
    albea wrote:
    @ ValiB
    Lasa, lasa, ca o sa plangi tu dupa stiri si dupa Mircea Badea.

    Cui i-e dor de Mircea Badea nu are nevoie nici de Dolce si nici de alte receptoare si antene de satelit. Pentru el, ca si pentru multe alte programe romanesti, exista internetul:

    <a href='http://inregistrari.antena3.ro/view-In_gura_presei_cu_Mircea_Badea-5.html' rel=nofollow target=_blankIn Gura Presei[/url]
    Pe net, daca ai conexiune buna, poti vede toate programele romanesti, inclusiv cele locale la



    Atentie: functioneaza numai cu Internet Explorer.
     
  17. milly

    milly New Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  18. anouka

    anouka Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,319
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Dish-ul de la BQ nu are diametrul mare si pentru a prinde canale romanesri am inteles ca este necesara o antena satelit cu diametrul mare. Sper sa fiu informata corect
     

Share This Page