20.3 C
London
Friday, July 03, 2020
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

Noutate: Programare ONLINE in Croydon

Discussion in 'EMIGRARE' started by bivo, Nov 4, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bishop

    bishop New Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut,
    Nu mai inteleg nimic din siteul asta. Intre seara de 5Martie in timp ce eram calare pe site incercand sa prind programare, extenuat si plictisit, dupa 1000 de clickuri m-am trezit cu o pagina plina de programari (cam 10 programari cred ca erau). Am ales in mare viteza una din ele la nimereala, am completat datele, am dat eneter si apare mesajul ''this appointment is not available anymore'' !!!!!!!!!!!!!!!!! Bineinteles ca dupa inca un refresh nu mai era nimic pe site. Disparusera toate. Deci in 4secunde au disparut 10 rezervari. Daca nu foloseste nimeni scripturi nu cred ca ar fi posibil asa ceva. Chiar daca suntem 100 de persoane acolo incercand, nu dispar in 3 secunde toate!!! Iti pierzi orice speranta cand vezi asa ceva. Cred ca sunt cateva zeci de scripturi care ruleaza pe site non stop si cum apare ceva completeaza campurile automat.
    Nu stiu cum ati reusit sa prindeti programri cei care ati prins.... pare imposibil.
    Bafta!
     
  2. gella

    gella Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    si eu pindesc toata ziua si nu am avut noroc pin a acum...am sunat la PEO ...oficii de emigrare , ca as a sugereaza discret ukba ...dar nici astia nu mai fac programari ...ori am nimerit eu gresit...
    A apelat cineva la ei ptr rpogramari ???stie cineva vre un tarif sau un nume???
    Prin posta daca le trimit cu oferte d emunca pt rmine si sot se misca lucrurile mai repede ??Cam cit mai dureaza in ultimul timp o procesare de carduri??
     
  3. andpopescu

    andpopescu New Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Se pare ca dupa ultima modificare pe care au fact-o pe site-ul lor, cei de la UKBA nici iMacros nu ne mai lasa sa folosim, mie imi da eroare in pagina daca il folosesc dar daca dau eu click cu mouse-ul imi merge ok. Nu cred ca mai avem nici o sansa sa obtinem o programare online noi astea fara prea mari cunostinte de programare web -trist- .
     
  4. redbooll21

    redbooll21 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Da .. iti pot confirma ca si eu am incercat sa folosesc imacros si nu mai functioneaza .
    Totusi cred ca e imposibil ca sa iti mai gasesti o programare online prin surse normale "click by click".

    Mesajul lor este unul foarte clar .... indreptati-va catre firme de consultanta sau trimiteti prin posta.
    Atunci o sa descurajeze lumea sa aplice in persoana la Croydon.

    Mai astept doua saptamani daca nu se modifica ceva esential in sistemul online sunt nevoit sa aplic si eu prin posta chiar daca dureaza 4 luni.
     
  5. emivivid

    emivivid New Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ruxandra, nu sunt sigura dar cred ca invitation letter li se da la cei care merg sa aplice ptr alte tipuri de documente, din alte tari.
    si cred ca tot la asta se refera si citatul pe care nu il intelegeam eu:
    "You should not book an appointment unless you have already submitted an application and you have been informed that your service requires an appointment."

    dar nu am cum sa fiu sigura,
    voi ce parere aveti?
    chiar nu stie nimeni sigur??

    la pasul 2 va trebui sa tastezi numele si datele de nastere ale aplicantului principal si eventualilor dependenti.
     
  6. raisa148

    raisa148 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Am mai pierdut inca o noapte aiurea -nervos- . Nu s-a bagat nici o programare -plans-
     
  7. stevennn2003

    stevennn2003 New Member

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    A reusit sa prinda cineva la 0:00?
     
  8. stevennn2003

    stevennn2003 New Member

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Si eu....offf ....stie cineva vreo firma care mai face programari dupa noile conditii?
     
  9. andpopescu

    andpopescu New Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Stie cineva o firma de consultanta ?
     
  10. andpopescu

    andpopescu New Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Raisa - la ce firma de consultanta ai apelat?
     
  11. raisa148

    raisa148 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Am apelat la mai multe agentii. Majoritatea nu mi-au raspuns. Cele care mi-au raspuns ma pot ajuta doar cu aplicatia. Programare nu mai pot sa faca, desi se ocupau inainte ...
     
  12. tatapuiu

    tatapuiu New Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    London
    iMacros sunt programe client side. Asta inseamna ca lucreaza la voi pe calculator si nu pe serverul lor. Tot asta inseamna ca nu vor putea niciodata sa blocheze programele de tip iMacro.

    E posibil sa fi schimbat denumirile la butoane in codul sursa al site-ului si din cauza asta sa nu va mai mearga voua macrousurile dar nu trebuie decat sa va ajustati un pic codul si rezolvati problema.
     
  13. Marin

    Marin New Member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    377
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London
    Ar putea totusi sa verifice cat de des incerci sa completezi formularul. E destul de evident ca un om nu poate aplica cu atata regularitate.
     
  14. redbooll21

    redbooll21 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Am realizat un cod nou , dar imi da eroare . Am incercat sa il fac si pe o alta aplicatie nu BR1 , am facut pe set(o) unde sunt permanent programari sa vad daca se opreste in momentul in care gaseste programarea ... si nimic . De la inceput aceasi problema.

    Spui ca este un soft client side , dar poate serverul recunoaste acest script ca fiind unul din cele interzise si in momentul in care il treci pe automat si el trimite comanda next - back ... serverul poate vedea sursa acelui next back ... pentru ca pe mouse e un diferit cod "01000111010101" si acest soft are alt cod. Nu sunt specialist in domeniu dar mai stiu cate ceva.

    Daca gresesc astept corecturi :)
     
  15. alecs.viper

    alecs.viper New Member

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nu 'e posibl', ci chiar au schimbat unele atribute ale butoanelor. Astfel incat intr-adevar, cu mici adjustari (modificarile in cod nu au fost prea mari) ar trebui sa mearga.

    Aici te contrazic. Nu pot bloca toate scripturile in general, dar pot detecta (si bloca) in particular un anumit script, cum ar fi iMacros. As posta aici cum, dar mi-e sa nu le dau idei :)) Si nu are nici o legatura cu codul mouseului. Daca ai telefon mobil, de unde sa iei mouse? Browserul vede doar un click, nu il intereseaza de unde e.

    Din pacate nu stiu alt script care sa poata fi folosit in acest context.
    Imi pare rau sa vad ca desi firmele nu mai au voie sa faca programari (si chiar nu mai fac, dupa cum se constata), numarul de programari disponibile este tot mic. Mult succes tuturor celor care incearca sa prinda o programare.
     
  16. bishop

    bishop New Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut
    Degeaba folositi imacro, in momentul in care apare rezervarea, pana dai click, pana completezi datele, deja totul va fi ocupat pana la ultimul tau click.
    Sunt persoane care ruleaza scripturi care fac totul automat pana la ultimul click. Deci practic este imposibil sa te lupti cu ei chiar si cu acest imacro.
    Eu unul nu stiu ce sa mai fac. Ei zic ca au interzis scripturile dar nu fac nimic in privinta asta, baietii lu ruleaza acolo la greu. Iau ei si putinele programari care apar.
    bafta multa!
    Care va pricepeti puneti un script aici sa ne facem treaba fiecare!!! -ras4-
     
  17. bishop

    bishop New Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Noi avem nevoie de cate un miracol, nu de succes !!! -ras4-
     
  18. papilioater

    papilioater New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Scurta intrebare.. Eu,singura de ce nu ma pot inscrie la scoala, la Tutor Care doar daca trec printr-un agent din romania. (agent de recrutari). Care bineinteles isi cere comisionul.. Chiar daca eu am nevoie doar de o inscriere la scoala, nu am nevoie de nimic altceva,loc de munca mi-am gasit ..asigurare am..cont in banci am.Astept de foarta multa vreme sa ma pot apuca si eu de de munca, scoala,ce o fi. Stie cineva alta scoala la care as putea sa ma inscriu? Fara agenti din romania si alte smecherii... Multumesc mult! La multi ani de 8 Martie!
     
  19. tatapuiu

    tatapuiu New Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    London
    Poti folosi iMacros pana la capat. Ii poti da comenzi sa dea click pe butoanele care trebuie, apoi sa completeze formularul cu datele personale si apoi sa dea mai departe next. Nu cunosc personal destula programare astfel incat sa rezolv problema dar stiu ca se poate. In plus s-ar putea face un programel separat (nu iMacro) care sa utilizeze direct mouse-ul si tastatura calculatorului astfel incat calculatorul sa mute singur mouse-ul si sa de click unde trebuie. Din nou, nu ma pricep, si din cate am vazut nici nu s-a deranjat nimeni pe aici sa ofere o astfel de solutie. Ce bine ar fi daca ar face cineva o astfel de donatie.

    Oricum, orice astfel de script ruleaza client side. Serverul lor nu are cum sa stie ce a dat click pe butonul de pe pagina web. Puteti fi voi, cu mouse-ul, poate fi un script care controleaza mouse-ul, sau poate fi un iMacro. Nu au cum sa le blocheze.

    @alecs.viper poate poti sa imi scrii si mie pe privat cum anume ar putea ei sa detecteze ce fac eu la mine in calculator. Nici eu nu sunt expert, dar ma pricep cat de cat la programare si nu vad cum ar putea sa blocheze un script. Chiar as fi curios sa aflu cum anume ar putea ei sa faca asta.
     
  20. rakira

    rakira New Member

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Pentru cine cunoaste, as dori sa intreb ce date trebuie completate in momentul in care sunt locuri libere (daca imi trebuie serie pasaport sau ceva de genul, sa le am pregatite). Am citit la "help" ca trebuie sa scriem si "case ID" (You can find your case ID on your invitation letter) si nu inteleg la ce se refera. Multumesc!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page