13.8 C
London
Monday, October 14, 2019
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

Noutate: Programare ONLINE in Croydon (II)

Discussion in 'EMIGRARE' started by Dan, Jul 11, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eugreen

    Eugreen New Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Internetul, ca putere in Romania sta bine, cred ca-i a doua tara ca viteza. Se pot face programari din tara sau exista un filtru de ip-uri ?
     
  2. bu11zeye

    bu11zeye New Member

    Joined:
    Jan 11, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nu exista o asemenea informatie, precum ca ar filtra ip-urile. Programarile se pot face de oriunde.
     
  3. Tzukha

    Tzukha New Member

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey domnul recalcitrant inca nu era nici un tips cNd am intrebat eu. Abia dupa c ai scris tu a venit cineva cu tips'uri care sunt chiar de folos. Daca n ai util d spus nici nu stiu dc t deranjezi sa scrii.. Stiu ca e frustrant sa discutam d o mie d ori aceleasi lucruri si sa intre cineva sa intrebe fara sa bata capu sa caute, la mine chiar nu era cazul . Faza cu mai multe tab'uri n o spusese nimeni pan ce am intrebat eu asa ca ori ai cv util d spus ori lasa comentariile fara rost
     
  4. Tzukha

    Tzukha New Member

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Scuze hazegrl , de fapt intrebarea mea era adresata lui the78mke , ca el spunea ca a facut rost de o programare datorita cuiva de incredere si ma bate un gand ca nu mai stau bine cu rabdarea..
     
  5. bu11zeye

    bu11zeye New Member

    Joined:
    Jan 11, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nu te supara, vrei te rog frumos sa scrii romaneste?! Si da informatiile erau scrie pe o pagina - doua inainte. thenuts nu a fost recalcitrant, ci retoric. Te rugam frumos sa citesti si cateva pagini dinainte din acest topic pentru a te convinge.
     
  6. deionara

    deionara New Member

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Din cate am vazut, pentru BR2 (highly skilled) nu se pot face programari pentru biroul din Croydon, si ele trebuie trimise doar prin posta.

    Imi poate confirma cineva in caz ca se pot face aplicatiile acestea in persoana?
    Multumesc!
     
  7. the78mke

    the78mke New Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ma poate ajuta si pe mine cineva, am nevoie sa stiu care din listele cu colegii sunt acceptate? Dius sau Tier 4? Multumesc mult si promit ca nu mai deranjez -nu-zic-
     
  8. ISbogdan

    ISbogdan New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salutare tuturor, nu am prea fost activ pe forum, in ultimul timp, insa acum vin si eu cu o bucurie pe care mi-ar placea sa o impart si cu voi.Am reusit si eu sa prind programare pentru YC la HomeOffice, dar nu de unul singur.Eu am ales sa plec in UK ca si HCA (Healthcare Assistant), si ca orice roman reticent, si poate nesigur, am ales sa o fac printr-o firma de recrutare, si anume Fronterra.NU VREAU SA FAC RECLAMA, si imi cer scuze daca se intelege acest lucru, dar vroiam sa va spun toate acestea, poate cineva se va folosi de acest post.
    Au reusit sa imi gaseasca un angajator, iar apoi a venit partea programarii.Am platit 200 de lire pentru ca cei din echipa lor sa imi faca programare, si in mai putin de 1 saptamana, am obtinut acea programare, o am pe 21 febr 2013, ora 10. Bineinteles, ca in tot acest timp cand stiam ca"mai aplica cineva pentru mine", mi-am incercat si eu norocul, stand 4 nopti la rand, si enervandu-ma cu o serie de eror" Sorry but we could find any appointments availeble", "we where unable tu finish your process, due to a server error","Unable to connect to the server", and so on.
    Asa ca dupa a 4-a zi de incercare, am primit mail de la tipa de la Fronterra, spunandu-mi ca "va fost facuta programarea", reactia mea " pentru ca era dimineata si eram rupt de somn", m-am spalat de 2 ori pe fata...apoi am inceput sa salt de bucurie. -wow- -dans-

    Am dat cei drept 200 de lire, dar ma scutit de 1 efort, de durata. -asa-asa-

    In speranta ca va fost de ajutor acest post, va multumesc, si voua pentru "parerile impartasite" pe acest forum. -ras4-
     
  9. kellis10

    kellis10 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cine stie daca este cineva care poate face programari? Chiar si contra cost?? Multumesc
     
  10. thenuts

    thenuts New Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mersi de sustinere :)
     
  11. raluky

    raluky New Member

    Joined:
    Dec 15, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey! am si eu o intrebare si am tot rasfoit paginile de pe forum dar nu am gasit raspuns.
    daca eu ca student aplic pentru yellow, sotul meu, si el student la aceeasi universitate ca mine, poate obtine blue ca dependent de mine? adica amandoi suntem studenti si mi-e teama sa nu fie o problema pt el in obtinerea blue cardului.
    daca aveti vreo idee si ma puteti lamuri va multumesc!
     
  12. bu11zeye

    bu11zeye New Member

    Joined:
    Jan 11, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nu cunosc exact situatia in cazul universitatilor, dar probabil trebuie sa fie acreditata ukba.
    Atat timp cat unul din voi detine asigurare medicala comprehensive, celalalt aplica ca dependent pentru blue card indiferent de statutul lui (student sau nu; trebuie sa prezentati certificatul de casatorie tradus si legalizat).
    Daca doresti mai multe informatii despre documente scrie-mi un mesaj.
     
  13. ISbogdan

    ISbogdan New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salutare,

    Revin cu o adaugare la postarea pe care am facut-o acum 2 zile, in legatura cu plecarea in UK.M-am exprimat gresit in ceea ce priveste serviciile firmei Fronterra, si anume, taxa de 200 de lire, nu a fost platita, pentru obtinerea programarii, ci pentru procesarea dosarului pentru Yellow Card.
    Am inteles eu gresit, acest lucru, si am tinut sa adaug si acesta postare, pentru a nu da informatii eronate pe forum,

    Multumesc, si imi cer scuze pentru informatia postata anterior si inteleasa gresit de mine. -trist-
     
  14. ISbogdan

    ISbogdan New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0




    Salutare,

    Revin cu o adaugare la postarea pe care am facut-o acum 2 zile, in legatura cu plecarea in UK.M-am exprimat gresit in ceea ce priveste serviciile firmei Fronterra, si anume, taxa de 200 de lire, nu a fost platita, pentru obtinerea programarii, ci pentru procesarea dosarului pentru Yellow Card.
    Am inteles eu gresit, acest lucru, si am tinut sa adaug si acesta postare, pentru a nu da informatii eronate pe forum,

    Multumesc, si imi cer scuze pentru informatia postata anterior si inteleasa gresit de mine -trist-
     
  15. lucinico

    lucinico New Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Din curiozitate cine a reusit sa faca programare aseara? Sau macar sa vada prgr disponibile? Mai nou aseara mi-a aparut o pagina roz in care scria ca nu se poate face legatura cu site-ul UKBA. Din incercarile mele precedente stiu ca asa ceva nu aparea si mi s-a parut extrem de ciudat. Oricum aseara, fata de alte seri, nu am reusit nici macar sa vad progr disponibile! La 00:08 deja la UKBA nu mai erau appt available!?
     
  16. AdaP

    AdaP New Member

    Joined:
    Dec 9, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Eu am vazut aseara pe la si 5 minute 3 programari pe 25 februarie....... dupa ce am selectat una au urmat sute de refreshuri si erori....n-a mai vrut sa mearga...pe alt tab deschis au aparut doar primele 2, din nou selectat, refreshuri erori.....la un moment dat, mi-au cerut sa confirm programarea aleasa si dupa ce am dat confirmare alte refreshuri si erori....apoi nicio programare disponibila............................................

    E cineva care a incercat si la telefon azi?
     
  17. lucinico

    lucinico New Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok, bine de stiu...inseamna ca doar eu am avut mai mult ghinion aseara (mai mult ca de obicei). ce web browser folosesti? merci
     
  18. Gabriela Ela

    Gabriela Ela New Member

    Joined:
    Oct 7, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut,

    Si eu am incercat aseara sa fac programare online, si am vazut 3 programari disponibile pentru 25 februarie. Chiar am mers mai departe si am introdus datele personale si codul de securitate, dar bineinteles ca pagina s-a blocat si nu am reusit sa finalizez programarea. Ce mi s-a parut ciudat a fost faptul ca am vazut destul de tarziu programarile disponbile, pe la 12.10. Am folosit Google Chrome cu vreo 6 tab-uri deschise simultan.

    Bafta!

    Gabriela
     
  19. AdaP

    AdaP New Member

    Joined:
    Dec 9, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Programarile le-am vazut pe chrome, aveam 10 taburi deschise. Am folosit si Safari in paralel cu alte 10, dar au dat numai erori tot timpul.
     
  20. catad

    catad Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,441
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    din cauza voastra da eroare in halul asta site-ul lor. pai tu ca un destept ce te crezi deschizi zeci de tab-uri si altii la fel si apoi va intrebati de eroare de conexiune. numai de la tine sunt 20 de cereri pe site. ia inmulteste asta cu cateva sute sa vezi ce cerere tb sa suporte site-ul ala. normal ca da erori la flood.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page