19.2 C
London
Friday, July 03, 2020
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

Noutate: Programare ONLINE in Croydon (II)

Discussion in 'EMIGRARE' started by Dan, Jul 11, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. catad

    catad Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,441
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Lasati ca am luat eu. :) veni, vidi, vici. 20 februarie dimineata. La 12.04 erau 6 libere euam luat una din ele. Am dat 347567 de F5 si Resend data pt refresh dar a mers bine. Am primit confirmarea pe email deci e bine. Azi am incercat prima data sa prind. Nu va speriati ca vada eroare pe ecran ci dati refresh la greu pana pana seincarca urmatoarea pagina si tot asa pana terminati cu appointment-ul. Aproape de ora 12 sa fiti cu totul si saaveti in fata pagina in care spune ca nu sunt locuri disponibile si incepeti sa dati refresh pana faceti bataturi la degete. Doar asa vadsa ai sanse.
     
  2. ale_flamy

    ale_flamy New Member

    Joined:
    Oct 7, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Si eu le-am vazut pe toate 7, dar cand am apasat pe una din ele mi-a dat eroare. Ar trebui sa ne intelegem si fiecare sa aplice pentru o ora diferita :)) (stiu, probabil e imposibil) dar poate cresc sansele...ca daca 2 persoane apasa pentru programare la aceeasi ora...probabil va da eroare la amandoi (in cel mai fericit caz va prinde unul din ei).
    Eu ma intreb cand incep oare sa dea drumul la liniile telefonice?
     
  3. catad

    catad Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,441
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Si ai continuat sa dai refresh si resend data dupa ce ti-a aparut eroarea pe ecran?
     
  4. ale_flamy

    ale_flamy New Member

    Joined:
    Oct 7, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    da....dar nu s-a mai conectat. Imi dadea eroare in continuare. Partea trista e ca asta s-a intamplat inainte de 00:05 (cand probabil inca mai erau programari). Bine, netul meu nu e deloc ok. Sincer, ma gandesc sa rog pe cineva din Romania sa-mi faca programare ca netul din Romania nu se compara cu ce au englezii aici....
     
  5. miki2012

    miki2012 New Member

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mda a fost interesant si in noaptea asta....am dat book la una de pe telefon si atat :D ...de pe pc nici o sansa ,cu o gramada de pagini deschise..
    Pe undeva este ok ca au bagat programarile online,nu mai dam multi bani telefonand la nr HO suprataxat ..apropo de ce s-a intrebat mai sus....
    O sa prind si eu si tu ... :) avem nevoie de multaaa rabdare .
     
  6. catad

    catad Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,441
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Media de refresh-uri date intre pagini a fost undeva pe la 50 apasari de F5 si butonul de resend data. Dacarenunti din 2 apasari de F5... bafta maine.
     
  7. ale_flamy

    ale_flamy New Member

    Joined:
    Oct 7, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nu au fost 2 apasari...am tot apasat F5 pana la 00:15 si tot eroare mi-a dat. Nici nu stiu ce nu mergea...site-ul lor sau internetul meu....probabil ambele....
     
  8. LYDIA

    LYDIA New Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    AM NEVOIE URGENT O PROGRAMARE LA CROYDON

    BUNA,
    CINE POATE AJUTA CU O REZERVARE LA CROYDONE?AM FORMA BR3 MULTUMIRI -plans2-
     
  9. DinerIsmail

    DinerIsmail New Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut! Mi-am facut si eu cont pe UK Border Agency, dupa ce am tot incercat sa fac programare la telefon. Si spune pe site: "You should not book an appointment unless you have already submitted an application and you have been informed that your service requires an appointment." Daca nu am aplicat inca si tot imi fac programare e vreo problema? Multumesc. Mult succes la gasit o rezervare!
     
  10. Vali R

    Vali R New Member

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Multumesc pentru informatiile oferite pe forum.
    Ieri am avut programarea la Croydon si am obtinut amandoi Blue Card-urile. Am aplicat dupa 12 luni lucrate part time deoarece am avut un YC de student.

    Iata cateva infiformatii utile:
    1. Programarea am facut-o prin telefon doar pe numele aplicantului. Insa pentru interviu am trecut un dependent pe BR1. A fost OK. Ofiterul de la intrare a verificat pasapoartele si a scris "+1" pe bonul de intrare.
    2. In afara de actele cerute pe formularul BR1, ofiterul de la interviu a vrut sa verifice daca am continuat sa platesc asigurarea cu care aplicasem pentru YC. M-a intrebat daca am un Bank Statment care sa arate ca am platit asigurarea. Nu aveam asa ceva insa i-am dat contractul de la AVIVA reinnoit in august. El ne-a spus ca e suficient deoarece ii va suna pe cei de la AVIVA.
    3. Ofiterul s-a aratat interesat deasemenea daca am anuntat UKBA ca m-am inscris la un nou curs in septembrie. I-am aratat o copie a scrisorii trimise la UKBA cu bonul si copia semnaturii de primire a scrisorii.

    Nu ezitati sa va luati mai multe acte decat cele cerute pe BR1. Succes.
     
  11. hazegrl

    hazegrl New Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Buna! In primul rand felicitari celor care au prins programare aseara. Le-am vazut si eu, si chiar am ajuns pana la a-mi completa numele, iar de-acolo, eroare. Evident.

    Vali, felicitari pt Blue Card! Am totusi o intrebare: de ce ti-a verificat si asigurarea? Aveam impresia ca pt Blue Card nu e necesara.
     
  12. Vali R

    Vali R New Member

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut hazegrl,

    Asta a fost si surpriza noastra. Asigurare comprehesiva se cere atunci cand aplici pentru YC. Ofiterul ma intrebat de asigurare pentru ca voia sa verifice daca am asigurarea cu care am luat YC-ul si daca am platit-o in ultimele luni. M-a intrebat daca pot sa-i arat un Bank Statment sa vada daca am platit-o. Nu aveam asa ceva,in schimb i-am dat contractul reinnoit dupa un an. Mi-a spus ca va suna la ei. Cand ne-am intors la 3, am venit cu un Bank Statement, dar nu am mai avut nevoie de el.
     
  13. illusionDe3a

    illusionDe3a New Member

    Joined:
    Nov 29, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut! am si eu o mica intrebare..poate stupida,dar chiar nu stiu...In ce trebuie sa pun actele cand merg la croydon?dosar cu tziple?plic? maine am programare si n am gasit pe aici nici un raspuns ... ms frumosm :)
     
  14. Alice Andreea

    Alice Andreea New Member

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Buna.
    Eu am aplicat prin posta si le-am pus intr-un plic A4 cred k la fel este si cand te duci la ei dar nu sunt sigura.
    Sigur se gasesc destui care stiu :)
    Bafta multa maine :D
     
  15. illusionDe3a

    illusionDe3a New Member

    Joined:
    Nov 29, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ms frumos!!! :D
     
  16. thenuts

    thenuts New Member

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ti le cere pe rand asa ca nu conteaza in ce le ai puse :) Trebuie doar sa ii dai ce iti cere.
     
  17. hazegrl

    hazegrl New Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Norocul vostru ca nu le-ati anulat - stiu ca multe persoane le anuleaza imediat ce-si primesc permisul.

    In cazul meu, nu am si nici nu am avut ("pe vremea mea" nu cereau). Sunt curioasa ce faceau daca nu mai aveai asigurarea...
     
  18. Ellena22

    Ellena22 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Buna tuturor si felicitari celor care au reusit sa obtina o programare.
    Incerc si eu de 2 zile,sper sa reusesc curand,dar sunt nelamurita intr-o privinta si va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.
    Am citit pe acest forum ca in momentul in care aplic online pentru o programare pentru Yellow card(+dependent) ar trebui sa aleg EEA1 si nu BR1.
    Va rog,cine poate sa imi dea un raspuns concret,de ce ar trebui sa aleg EEA1?
    Si acum o intrebare putin "out of topic",va rog sa ma scuzati,dar din nou daca stiti raspunsul va rog sa imi raspundeti.Cum trebuie sa arate scrisoarea de la colegiu?Stiu ca trebuie sa scrie cursul si durata acestuia,dar vreau sa stiu daca trebuie adresata catre Home Office sau e ok "To whom it may concern"?Si daca aceasta a fost eliberata in 4 ianuarie dar cursul incepe in 16 ianuarie,credeti ca este o problema?
    Multumesc!
     
  19. Luca1

    Luca1 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Eu am obtinut programare pentru blue card si o sa aplic ca urmare a finalizarii masterului in U.K. Am aplicat si pentru yellow card si am avut asigurare medicala timp de aproape 7 luni insa a trebuit sa plec din U.K si am anulat programarea pentru ca nu stiam cat voi sta in Romania.

    Vad ca din nefericire inca cer aceste asigurari medicale desi nu se mentioneaza nicaieri despre ele (BR2). Acum as vrea sa sun la Aviva sa reiau asigurarea medicala veche pe motiv ca m-am reintors in tara si am o alta adresa( ceea ce s-a si intamplat). Credeti ca va fi relevant pentru ei. Eu am programarea pe 18 Februarie. Inca nu imi vine sa cred ca cer iar asigurare medicala. Foarte trist ! va rog ajutati-ma cu o sugestie. Multumesc.
     
  20. ECS-ana

    ECS-ana New Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Buna! eu am incercat sa trimit actele la Home Office in octombrie, cu promisiunea facultatii la care studiez ca ma ajuta sa grabeasca procesul. Acum m-am trezit ca fara yellow card nu are copilul meu nici un drept si vreau sa fac programare. Am inteles de pe aici ca la telefon nu am nici o sansa,dar nu stiu exact numele site-ului ca sa fca online. Cu riscul de a parea de pe alta lume, va rog sa mi-l spuneti si mie exact daca se poate. Multumesc anticipat!
    L.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page