Topic nou pentru "betzivi" si nu numai Cred ca aproape toti am trecut prin faza de mahmureala dupa o noapte sau doua de -beer-. Ce vreau eu de la voi e sa scrieti cum va "dregeti" -cold- old- cand va simtitzi -wc- Cinstit, onest, curat si mai ales de folos...
Alta In tara cel mai bun leac era zeama de varza murata direct din butoi, dar aici cam greu de gasit butoiu` ca pe la englezi prin pivnite nu gasesti decat cannabis crescut la lampa cu ultraviolete
Raspuns: Mahmureala O aspirina si un paracetamol in timpul alcolizarii si ii bagati pe toti sub masa, iar remuscari...ce sunt alea? Dar...sa nu mai spuneti la nimeni. -burn-
Raspuns: Mahmureala Ciorba de potroace nu are rival pentru mahmureala de dimineata! Daca nu ai un asemenea leac de lux, atunci o VODCA mica will do! Un alt leac extraordinar pentru betie, ma refer in mijlocul petrecerii, cind simti ca te-ai avintat prea tare si ca te-a luat apa rau de tot, de se invirt peretii in jururl tau -rock- Roaga pe cineva sa-ti faca o ceasca/cana de cafea turceasca, tare, fara zahar si cu o jumatate de lamiie mititica stoarsa in ea. Dupa prima gura vei crede ca te-a lovit cineva cu o maciuca in cap, dar daca termini "elixirul" vei fi treaz si gata s-o iei de la capat. Iar daca nu vrei sa mai ajungi in starea aia de betie, inainte de mers la o bauta serioasa, ia o lingura sau doua de olive oil, sau maninca o lingura doua de unt....va fi ca un capac in stomacul tau si "fumurile" daunatoare ale alcoholului nu vor ajunge la creier
Raspuns: Mahmureala UKOK aveam pregatite aceleasi sfaturi :-?? :-?? spooky Si ca o completare cafeaua cu lamaie e buna si pentru migrena.
Am gasit acest topic antic si de demult. Hai sa vedem cu ce ne mai "dregem" la vremuri noi. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Perfecta dreptate in legatura cu cafeaua..cel mai bine..e sa consumi foarta multa apa..din cate am inteles durerea de cap si starea de mahmureala e cauzata de faptul ca organismul e deshidratat...Nu sunt bune vesnicele leacuri gen "de ce te-ai imbatat cu aia te dregi" . Apa multa cat incape si eventual sa mai si mananci ceva -da-da- ...asta e valabil si daca te-ai ametit puternic de la vin/bauturi alcoolice tari...(cam orice in afara de bere)...si vrei sa te mai trezesti putin...Bei multa apa..mergi de multe ori la baie... -ras2- mananci ceva si iti trece ameteala..oarecum...si asa scapi si de mahmureala de a doua zi -dans-
@angel-eu am auzit ca apa nu face asa de bine,in sensul ca dilueaza alcoolul,ceea ce face ca durata mahmurelei sa creasca,datorita faptului ca este de procesat o cantitate mai mare de lichid care contine alcool.Dar repet,am auzit doar varianta asta.Chiar daca am varsta legala pt consumat alcool,sunt mai timid si nu prea am experienta.
@angel93 Pai in ce calitate postezi aici? Cata experienta ai deci in acest subiect? -ras4- "Arsita" care te arde dupa o betie, nu are nimic de a face cu mahmureala, aia este legata de procesul descris de tine. Pt mahmureala, da' aia adevarata, fiecare isi gaseste leacul in timp! Cred ca, mai ai de invatat, no offence! Iata aici si leacul meu favorit Apoi, recomand un produs nemtesc, mareata aspirina... http://en.wikipedia.org/wiki/Alka-Seltzer