frumoase.cati au vizitat aceste locuri?pe care din ele? eu am vazut lucrarile lui Brancusi (superbe ) si toate manastirile moldovei.cat despre dunare..ce sa mai zic..crapul de dunare nu are egal.
ummm eu am vazut lucrarile lui brancusi cand m-au facut pionier. Am mai vizitat majoritatea castelelor din romania eu fiind mare fan a tot ceea ce inseamna medieval incepand cu muzica si terminand cu istoria culturii si civilizatiilor. Despre Dunare ... eu am fost mai tot timpul aproape de ea fiind de pe acolo din zona. Ce paduri sunt pe marginea dunarii ... si ce liniste
Uitandu-ma la poze mi s-a facut un dor teribil de casa, de acele locuri pe care in majoritatea lor le-am vazut. Pentru mine a fost ca o mangaiere a sufletului, m-ai ales ca nu am fost in tara de aproape doi ani. Va multumesc.
Atasez cateva poze de pe Transfagarasan, autor: Adrian Cherciu. Mi s-a facut un dor de teribil de mirosul proaspat de fan cosit...(desi eu cu hay fever as suferi teribil)
La facerea lumii, Dumnezeu era impreuna cu Sf.Petru. Si italienilor le-a dat arta : muzica, design, trairi pasionale; nemtilor le-a dat precizia,punctualitatea,corectitudinea,talentul la mecanica; romanilor le-a dat munti , paduri, ape, bogatii naturale, mare, delta... Sf. Petru zise: Doamne ,dar la romani le-ai dat prea multe. Da, dar stai sa vezi ce oameni le dau! Concluzia: Tara e frumoasa. Pacat ca e locuita.
Cateva fotografii facute in Romania. Orasul Arad vazut de pe Hotel Continental Forum Lacul Vidrarul Jud Arges Parcul National Ceahlau Varful Toaca Parcul National Ceahlau vazut noaptea Manastirea Durau din statiunea cu acelasi nume. Pescar pe lacul Brosteni din satul Brosteni Suceava Manastirea Curtea de Arges Jud Arges