romani in Bristol Salutare tuturor! Am venit de putin timp in Bristol, o sa mai pierd ceva timp pe aici si ma intrebam daca mai sunt conationali, ca mi-ar face placere sa ne gasim. Sa ne auzim cu bine curand! cikita
Re: E cineva in/din Bristol? hello la toti cei din Bristol eu sunt aici din decembrie 2007 imi place e ok sunt multe lucruri frumoase de vazut, numai bine ! -takecare- akecare-
vreo mamica din bristol? buna sunt ela ,stau in bristol cu familia mea,am o fetita de 1 an si 10 luni,ma intereseaza daca e vreo mamica din bristol care nu are cu cine lasa copilul.pa.pupici.
Re: E cineva in/din Bristol? Eu sunt de o saptamana in Bristol,impreuna cu a fata din Iasi.Salutare tuturor:laugh:
Re:E cineva in/din Bristol? salut si eu sunt in bristol de 7 luni, adugati ma in lista voastra de mess cu id ul -vladela83-,pa pa
Re:E cineva in/din Bristol? SAL!. Poate careva sa mi dea mai multe detalii despre Bristol pina acum am locuit in Plymouth si scincer sa zic imi pare rau si vrem sa ne mutam cu familia in Bristol..
Re:romani in Bristol Buna tuturor, Ma poate ajuta cineva sa gasesc romani in Bristol? Orice sugestie/email ar fi minunat, multumesc mult! Numai bine, Laura
Re:romani in Bristol Laura, ai incercat sa pui anunturi in biblioteci si universitati/colegii? Ajuta si eu stiu sigur ca sunt romani acolo (dar nu-i stiu pe nume, imi pare rau.) Bafta!
Re:romani in Bristol Hello everybody.... Si eu stau foarte aproape de Bristol mai exact Chippenham... chiar mi-ar face mare placere sa ne intalnim TOATE CELE BUNE!!!
Re:romani in Bristol salut, eu sunt marius! urmeaza sa vin sapt asta in bristol ai gasit pe cineva sa te ajute? ma poti ajuta si pe mine te rog mult!!! multumesc!