Twyford,Bracknell,Maidenhead,Basingstoke?in ideea de socializare,schimbari pareri etc? -thumbsup- !Va multumesc tuturor care vor raspunde pozitiv....daca v-a indrazni careva -nu-ma-uit-
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile acestuia:Newbury,Twy.. buna stefan, daca sunt din andover se pune? -asa-asa-
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile acestuia:Newbury,Twy.. se pune ai intrat in joc desi inca nu stiu exact pe unde e localitatea asta,lasa-mi un mesaj in privat cu un id de mess ceva sa luam legatura ok -thumbsup- ,mersi
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile acestuia:Newbury,Twy.. Salut Stefan. Eu stau in Wolverhampton? E cineva pe aici din zona?
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile acestuia:Newbury,Twy.. Dar dak sunt din Wolverhampton pt tine se pune Bety?
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile acestuia:Newbury,Twy.. Dar dak sunt din Wolverhampton pt tine se pune Bety?
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile acestuia:Newbury,Twy.. buna tavy, cam departe Wolverhampton fata de andover(2h33min),dar asta nu inseamna ca nu putem schimba impresii pe forum
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile ace Salut Sergiu,eu tot i Reading locuiesc trim un mesaj privat cu un id de mess ceva sa luam legatura!mersi
a ramas valabil insa nu am mai intrat eu de mult pe sitein ce orasel,satuc traiesti ralu?poate vii o fuga pana-n reading weekendul asta
Re: Salutare tuturor!Cineva din Reading si imprejurimile ace Si eu sunt in Reading de o luna de zile.Astept vesti de la voi. Ramona
salve voua. Maidenhead- v. nice si posh place Twyford, -semi-industrial,dar curatel si decent -> multe locuri de munca Reading - > oras,viu, populatie mare, studentesc, lots of jobs, au centrul comercial ORACLE parca :X v. v. nice.mergeam in fiecare weekend.
Cam vechi postarile pe aici dar sper inca sa mai fie valabile. Si eu sunt in Reading de vreo 2 luni si chiar as avea pofta de o iesire, e putin cam plictisitor momentan asa ca daca mai intrati pe site lasati-mi un mesaj si as fi mai mult decat bucuros sa ne vedem la un suc sau o bere seara sau in week-end. Stefan