Da, da organizati-va si mergeti..o sa merg si eu, pe Lia insa Fortzaaaaaaaaaaaa STEAUA! P.S: a fost nebunie aseara in capitala
Pai si de ce ma rog este turul asa important? Un suporter adevarat sustine echipa si la greu si nu numai in functie de rezultat
Ma bucur ca voi vedea in sfarsit - dupa 2 1/2 ani - Steaua la TV, ultimul meci fiind cel cu Liverpool. Dar pana acolo nu bat drumul, asta e clar. Hai Steaua! Moarte Ciorilor si Maidanezilor!
S2K, Hai Steaua! Moarte Ciorilor si Maidanezilor! Cand te referi la -moarte ciorilor-te referi la propriu sau la figurat parca alaltaieri m-a faceai fascist!
Adevarat ce spui, dar noi nu suntem suporteri adevarati Doar ne e dor si noua.. Dar daca Steaua ia bataie acasa cu vreun 4 sau 5-o pt ce ma mai deplasez la sute de mile, 4-5-6 ore pe drum intr-o zi de munca (joi) pana la Middlesborough cand stiu ca oricum nu mai are sanse mai departe? Daca rezultatul lasa jocul deschis pt retur atunci luam varianta in calcul...
Nu cumva cu 6, 7 sau poate chiar 10-0? La urma urmei joaca cu o echipa de mana a treia din Anglia, iar Steaua joaca bine cu echipele britanice.
Well, noi mergem 100% (chiar daca este intr-o zi de munca ). Daca aveti vre-o informatie de unde se pot cumpara bilete, bagati aici. Regards
La meciul cu Liverpool ma intreba un amic ce striga romanii...care romani strigau M..e dinamo si M..e rapid.Amicul meu a ramas uimit atragandu-mi atentia ca totusi nu joaca nici dinamo si nici rapidul cu liverpool. dar atat stie romanul si in special aurolacul de ghencea.Asta ca sa ma cobor la limbajul folosit de tine...degeaba traiesti intr-o tara mai civilizata. [/quote] Ma bucur ca voi vedea in sfarsit - dupa 2 1/2 ani - Steaua la TV, ultimul meci fiind cel cu Liverpool. Dar pana acolo nu bat drumul, asta e clar. Hai Steaua! Moarte Ciorilor si Maidanezilor! [/quote]
Eu la meciurile Stelei - atatea cate am vazut nu am strigat m*** d... si m*** r... si nici eu nu sunt de acord cu astfel de scandari in timpul meciurilor. Cu toate acestea nu pot sa nu imi exprim ura pentru ciori si maidanezi de ori de cate ori am ocazia. Vorbesc despre cele doua echipe nu si despre suporteri pentru ca ma inteleg foarte bine si cu dinamovisti si cu rapidisti.
E posibil sa nu se fi pus inca in vanzare, considerand ca meciul este pe 27. Da un telefon sau scrie un email... FOR all enquiries contact the ticket office on 0870 421 1986 or email enquiries to ticket.office@mfc.co.uk
Hello I have some tickets to semif of thursday in Bucharest. It's on higher ring position,central sight with a better view of field. Contact:0040-749868469 Regards [/quote]
Bilete se pun in vinzare la casa de bilete a stadionului incepind cu ora 18:00. Alternativ cineva care da detalii pe reclama organizeaza transport si bilete la 50£. Biletele la stadion sint 24£. Mult succes...Ne vedem la meci. Te rog, fara reclame. Multumesc pt intelegere. Moderatorul de serviciu.