E gratuit! Sunt anumite servicii care se platesc , tocmai de aceea e scris asa acolo. Dar, pt BC nu se plateste nici o taxa!!
Ma las batuta -nervos- am gasit (sau mi-am imaginat ca am gasit) si am pierdut numarul de tel pa care-l formezi ( alternativa appointment-ului online). Mersi mult. Este cel cu 0300 sau altul? -da-da- -obosit-
sau 0044 870 606 77 66 daca suni din Ro. Am incercat si eu sa sun de 2 ori azi dimineata de pe mobil de la 10.50 (ora Ro), si de 2 ori nu m-au auzit ei, am sunat si de pe alt numar, din aceeasi retea, ca atat aveam in casa, si iar nu m-au auzit. Apoi am sunat de pe romtelecom, dar erau fully-booked -nu-nu- ca de', trecuse deja de ora 11 la noi... Am sunat pe urma la compania de telefonie mobila sa le zic vreo 2-3 vorbe de dulce, dar cica nu e de la ei... Daca si maine patesc la fel, fac sesizare cu nr. de inregistare si-i pun sa-mi plateasca apelurile. Vi s-a intamplat sa sunati la Croydon de pe mobil si sa nu fiti auziti?
Astazi erau locuri libere pentru 1 august. Am sunat la 8:53 si am o programare pentr 1 august!!. Sper sa fie de bine.
Buna, Pt programari sa stii ca te poate ajuta mr john roaga l si te va ajuta pt data de care ai nevoie
Aurelia,mr John e cel care are programul de cautare a locurilor?Am inteles ca e un roman care a facut un astfel de program,verifica situl o data la 1 minut. Stie cineva ceva de asta? Multumesc mult
Buna, Da mr john este omul cu inima de aur pasari rare cum l a numit cineva. Ia leg cu el ca e super tipul
Eu tocmai am fost respinsa(dupa ce am asteptat 6 luni).Acum incerc din rasputeri sa-mi fac programare pentru Croydon.Mai incerc maine pe la 8.50. P.S:Ideea topicului e super.Felicitari,Adi!
Poti sa dai cateva detalii, ca ce ai aplicat, ce acte ai dus....si poate si motivul respingerii. Poate este ceva ciudat si te putem ajuta....
Am sunat astazi la 8.50 si am reusit sa fac programare pentru septembrie,va multumesc tuturor pentru sfaturi.Prima aplicatie a fost respinsa deoarece mi-au fost solicitate documente suplimentare,le-am trimis iar cei de la royal mail le-au pierdut...
Imi pare rau sa aud asta....dar se mai intampla...toti gresim. Incearca de data asta sa le dai din prima si acele "documente suplimentare". Multa bafta.
Reply la ""michelle35 wrote: aureliavaleanu76 wrote: Buna, Pt programari sa stii ca te poate ajuta mr john roaga l si te va ajuta pt data de care ai nevoie Aurelia,mr John e cel care are programul de cautare a locurilor?Am inteles ca e un roman care a facut un astfel de program,verifica situl o data la 1 minut. Stie cineva ceva de asta? Multumesc mult Mr.John ""Am imbunatatit mult sistemul de atunci. Acum totul se petrece instant fara a mai face load"" adica cum se petrece instant?""intri direct pe server"? adica cineva care inceraca normal..si da refresh-uri..nu are nici o sansa....din cauza programului tau??
@iliedm,ai ramas in urma cu stirile -ras2- ...asta demonstreaza ca nu prea ai citit pe aici.. - interrresti Mr.John nu mai face programari demuuuult. Topicul in care se vorbea despre acest serviciu a fost inchis ...si as fi bine sa nu mai redeschizi subiectul acesta, pt ca nu are nici o relevanta. Ar fi bine sa dai o cautare pe forum si macar de curiozitate sa citesti(daca ai rabdare)cam tot ce s-a discutat in legatura cu programarile la Croydon. Succes! -thumbsup-
Uite un post interesant al cuiva care, am sa-mi permit sa-l numesc ca pe unul dintre fotbalistii mei favoriti (fosti) "Ilie stie meserie!" Patru din primele 5 topice de sus in acest moment sunt despre BC . Fiecare deschide topic nou caci, nu-i asa, problema ca a lui nu a mai fost pana acuma si, e si urgenta! Legat de programarile astea la Crydon, a sesizat macar cineva, in unele povestiri, despre intrebarea adresata unora "CUM V-ATI FACUT PROGRAMAREA?" Bineinteles, daca aveti timp/chef sa cititi. Ce faceau romanii pana sa apara Mr John? Facea acel program al sau ceea ce presupune Ilie stie meserie?
Ilie nu stie meserie. -lolozaurmic E bine de citit cat de usor obtineau romanii programari inainte de a face eu site-ul. -asa-asa-
oricum ceea ce a facut mr John pana acum.,,,si ceea ce este foarte sigur ca face si in continuare este ilegal