17.1 C
London
Monday, September 21, 2020
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

Amplificator semnal GSM

Discussion in 'TEHNICA' started by albea, Feb 3, 2015.

  1. albea

    albea Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    4,259
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Taxi driver
    Location:
    London
    Ma gandesc ca poate cineva de aici a incercat sau poate da relatii despre dispozitivele astea. M-am pricopsit cu un iPhone6 in reteaua 3 si nu prea am semnal acasa, decat la etaj. Ma intreb daca ceva de genul de mai jos ma poate ajuta.
    http://www.ebay.co.uk/itm/GSM-900MHz-Ce ... 1269526463
     
  2. Dan

    Dan Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    3,709
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Cluj
    Home Page:
  3. Savage87

    Savage87 Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    din cate stiu fiecare provider ofera un booster (contra cost in cele mai multe cazuri) care il conectezi la modem/router si problema iti e rezolvata. Daca abia ti-ai facut contractul poti sa il anulezi pana in 14 zile, alternativ vorbeste cu cei de la 3 sa-ti dea un booster gratis sau alege o alta retea care are semnal :) Detalii aici http://support.three.co.uk/SRVS/CGI...,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=CaseDoc,Case=obj(5440)
     
  4. sapanta

    sapanta Active Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    3 foloseste (ca si Digi in Romania) doar 3G pe frecventa 2100 MHz; de unde si problemele de propagare indoors etc
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hutchison_3G
    au cumparat ceva spectru suplimentar la licitatia pt 4G, dar inca nu pare sa fie operational.

    dar dupa unirea cu O2 o sa fie lucrurile mai bune poate
     
  5. catad

    catad Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,441
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    cataline fa ce am facut si eu. ii suni la customer service si le spui ca nu ai semnal. sa le spui ca ai vorbit cu unii la un magazin 3 si ei ti-au spus sa suni la customer service si sa ceri signal enhancement box. o sa-ti ceara adresa si te verifica pe loc ce semnal ai. daca totul e ok si intr-adevar nu ai semnal o sa-ti trimita acasa gratis o cutie pe care o legi la router. apoi o sa ai 4g si semnal cat incape.
     
  6. TheXman

    TheXman Active Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    2,727
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Teleorman
    eu am three si am 4G cred ca de un an de zile , merge brici , ca solutie fa ce a scris catad
     
  7. albea

    albea Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    4,259
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Taxi driver
    Location:
    London
    Doctore, mersi de pont.

    @TheXman La mine, la Taranoaia, mai greu cu semnalul.
     
  8. TheXman

    TheXman Active Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    2,727
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Teleorman
    Dacă aș putea , m-aș muta instantaneu acolo la țărănoaia unde ești tu ...
     
  9. alexduda

    alexduda New Member

    Joined:
    Jan 8, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Salut,

    Am si eu o intrebare legata tot de topicul amplificatoarelor de semnal GSM.

    Cautam o solutie de imbunatatire a semnalului in casa (indoor), problema e ca avem in afara de cartelele de UK si doua cartele din Romania pe care le folosim destul de mult in roaming- lucram si de acasa, avem clienti din Romania etc.

    Pe cartela de Vodafone UK e simplu- sa luam un SureSignal- dar nu putem inregistra cartelele straine in sistemul lor.

    Exista vreo solutie "universala" care sa ne permita imbunatatirea semnalului si pentru cartelele din Romania? Semnalul e ecranat in toate retelele de UK deci nu rezolvam prin schimbarea retelei- chiar avem nevoie de un booster capabil.

    Avem in casa si broadband prin linia telefonica destul de bun, pe care il putem folosi (am vazut ca unele signal boostere folosesc broadband).

    Multumesc frumos pentru raspunsuri.
     
  10. sapanta

    sapanta Active Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    da, va luati un telefon SIP (gen Gigaset IP), cont la alonia si redirectionati apelurile de pe mobilul de ro pe nr de alonia
    nu platiti nici roaming in felul asta
     
  11. babanu5

    babanu5 Member

    Joined:
    Apr 18, 2012
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dacă aveți cartele de la Digi, puteți volosi aplicația Digi oriunde, care utilizează net prin wifi
     
  12. sapanta

    sapanta Active Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    nu merge decat sa suni pe digi oriunde si cel mult sa primesti apel de la alt utilizator DO
     
  13. babanu5

    babanu5 Member

    Joined:
    Apr 18, 2012
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Nu este adevărat. Testat și utilizat. Este ca și cum ai fi în romania. Este serviciul de VoIP al rcs-ului
     
  14. Dan

    Dan Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    3,709
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Cluj
    Home Page:
    babanule, ei sustin ca nu poti primi.
    o sa testez si revin cu amanunte.
     
  15. sapanta

    sapanta Active Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    hai zi-ne si noua cum ai facut de la tine merge sa te sune lumea (nu sa suni tu)... -asa-asa-

    m-ai facut curios (poate a schimbat ceva rcs-ul intre timp), dar nimic.

    daca mobilul cu sim digi e stins, dar clientul DO e pornit (pe alt tel, connectat prin wifi), robotul spune imediat: abonatul apelat are tel inchis sau nu se afla in aria de acoperire. -nu-nu-

    deci atentie - vorbim de primirea apelurilor pe clientul DO, nu pe tel mobil in roaming (prin reteaua GSM), ca oamenii care au intrebat nu au acoperire...
     

Share This Page