11.4 C
London
Monday, June 17, 2019
£1 = 0.00RON / €inf / $0.00

5 any self = permanent resident = drept la munca?!

Discussion in 'SELF-EMPLOYMENT' started by hatnean, Sep 4, 2011.

  1. istratebogdan

    istratebogdan New Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    cgi / 3D / vfx artist
    Location:
    Manchester
    Home Page:
    Nu ma pricep si sper sa nu fie stupida intrebarea...

    ...dar atunci cand te inregistrezi ca SE ti se cere automat si dovada ca esti rezident aici. Deci evident SE este dovada de rezidenta si e suficient, nu ?
     
  2. georgiv

    georgiv New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    era vorba de cetatenie, adik pasul de dupa rezidenta!
     
  3. gaga

    gaga New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Buna Georgiv

    Link-ul acesta nu ebun .se deschide, dar zice asa:

    Error 404--Not Found
    From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
    10.4.5 404 Not Found
    The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

    If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.


    Poti te rog sa il atasezi inca odata?

    Mersi mult
     
  4. georgiv

    georgiv New Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,568
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    da, asa imi da si mie acum, uite asta e formularul, in functie de situatia fiecaruia!
    http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/visas ... tiontypes/

    nu mai gasesc pagina cu birourile, daca o gasesc, o postez!

    PS: am cautat-o si prin alte metode, dar imi da eroare, chiar si de pe alte site-uri, o fi de la ei, poate in cateva zile isi revine.
     
  5. bmonica

    bmonica Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  6. dmc

    dmc New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    sal
    poti sa obti rezidenta ca self dupa 5 ani dar trebuie sa dovedesti ca ai stat aici si ai muncit si platit taxe
    acte cind aplici pt rezidenta
    bank statements
    tax return pe 5 ani
    facturi pt nino
    For time spent in self-employment: this can include evidence to show you are self-employed, e.g. a lease on business premises, Inland Revenue self-assessment forms, business bank statements, invoices or receipts or National Insurance contributions.
     
  7. Dio

    Dio Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    990
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Nu, ptr ILR nu poti aplica nici dupa 5 ani de yellow card, nici ca self-employed.

    Poti aplica insa ptr rezidenta permanenta dupa 5 ani de self-employment, yellow card-ul fiind irelevant.
     

Share This Page