bogdanstanculescu wrote:A facut cineva cursuri NVQ in Londra?
Am cautat pe net si am gasit o gramada de colegii dar conditiile de admitere si preturile de scolarizare difera foarte mult de la unul la altul, din aceasta cauza as dori raspunsuri numai de la cei care au absolvit acest gen de cursuri.
Actualmente locuiesc in nordul Londrei si as dori sa incep un nvq cat mai curand posibil pentru a obtine yellow card
Va multumesc anticipat

andr3ea wrote:Buna imi poate explica si mie cineva daca este obigatorie scrisoare a de sponsorizare de la parintii ?
andr3ea wrote:si daca ma inscriu la colegiu in august programarea la HO trebuie sa fie imediat dupa (sau pot sa ma [programez si dupa o luna? ? Multumesc .

Postare trimisa de pe mobil

jmthiphop wrote:pana la urma ESOL este sau nu valid pentru a obtine yellow card? pentru ca mie mi-au zis ca ma duc cand vreau la cursuri si platesc 4 lire pe ora pentru perfectionare limba engleza.

jmthiphop wrote:este obligatoriu ca cursul nvq care il fac sa fie in domeniul in care lucrez/voi lucra ?

jmthiphop wrote:crede-ma andromeda ca am fost la fiesce banca din localitatea mea cu peste 100 de scrisori cu adresa mea SI NU POT DESCHIDE CONT DECAT CU BILLURI, COUNCIL TAX, SAMD.

Registered users: andreeaamd, Bing [Bot], Choice777, Google [Bot], Google Adsense [Bot], sheed, theman73