instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

ipswich, essex

Berkshire, Buckinghamshire, East Sussex, Hampshire, Isle of Wight, Kent, Oxfordshire, Surrey and West Sussex
8 posts • Page 1 of 1

ipswich, essex

Postby dana.future » Feb 7th, '12, 23:12

Stiu ca este un topic nou, imi cer scuze... ma intereseaza ce parere aveti despre Ipswicw, Essex sau daca este cineva care locuieste in zona? cat sunt chiriile, cat de usor poti inchiria, iti poti gasi job mai greu sau mai usor?
Multumesc!
dana.future
Gramatic
Gramatic

Re: ipswich, essex

Postby dana.future » Feb 7th, '12, 23:13

ue- IPSWICH, ESSEX
dana.future
Gramatic
Gramatic

Postby LiviaG » Feb 8th, '12, 00:32

eu am locuit in zona.

chiriile sunt accesibile si celor cu buzunarul mai subtire, insa este un oras, daca pot sa zic, mort. Mie nu mi-a placut deloc orasul (town nu city, de aici rezulta si posibilitatile). arata cam ca deva, daca excluzi ruina, ca sa nu zic hunedoara.

depinde si ce calificari ai, insa nu sunt asa multe locuri de munca.
LiviaG
Senior
Senior

Postby dana.future » Feb 8th, '12, 22:31

wow, am vazut pe net si mi-a placut... nu credeam ca arata asa de rau... cu cat poti sa inchriezi un apartament - 1 bedroom? scolile cum sunt- sunt ok? este un oras linistit pt o familie cu copii?
dana.future
Gramatic
Gramatic

Postby dana.future » Feb 8th, '12, 22:32

ma gandeam sa locuiesc aici si sa lucrez in londra
dana.future
Gramatic
Gramatic

Postby LiviaG » Feb 8th, '12, 22:45

acum am realizat un detaliu: Ipswich-ul este primul oras din Suffolk, la iesire din Essex -nas-

este un oras cat de cat ok, daca nu ai alta alternativa. sunt vreo cateva locuri de joaca pt copii, cu bouncy castles imense.

in ce privesc celelalte atribute pt cresterea copiilor, nu as putea sa iti zic. eu neavand copii, nu m-au interesat astfel de aspect, cu atat mai mult nu stiu despre scoli.

stiu ca este un cartier enorm de paki/indieni/culori asemanatoare, neingrijit.

chiriile in zone curatele am vazut pe net ca sunt vreo £450 2 bedrooms flat. depinde de fiecare proprietar cum isi apreciaza bunurile ce ti le lasa in folosinta.

high street-ul (zona principala cu magazine) este maricel cu piata de legume/fructe la preturi bune. si cam atat.

cauta pe net pareri ale oamenilor care au trait/traiesc acolo si vezi niste pareri la la obiect.
de exemplu eu am gasit aici: http://www.chavtowns.co.uk/2005/03/ipswich/

statistici despre zone: http://www.upmystreet.com/local/neighbo ... swich.html

hope it helps!
LiviaG
Senior
Senior

Postby gicoveanu.alina » May 1st, '12, 21:56

Buna,
De o saptamana sunt si eu in Essex dar in Danbury la 4 mile intre Maldon si Chelmsford ? Departe de voi nu ?:P
gicoveanu.alina
Scrib
Scrib

Postby tziricutza » Aug 4th, '12, 17:36

Buna.
Noi locuim in Ipswich. E un oras frumos, din pacate nu stiu prea multe despre locuri de joaca pentru copii. Nu avem timp sa mergem dar sunt foarte multe parcuri. Sunt destul de multe de vazut si vizitat aici. Dar am o intrebare: este convenabil pentru tine sa locuiesti in Ipswich si sa faci naveta la Londra? Benzina pana in Edmonton si return te costa vreo 30 lire. Acum fa socoteala de acolo si pana unde vrei sa ajungi. Oricum, da-ne de stire daca ajungi prin zona -ras4-
tziricutza
Nobil
Nobil

8 posts • Page 1 of 1

Return to SOUTH EAST