instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Uite ce am gasit in ziar astazi!!!!

Subiecte care nu se incadreaza in celelalte categorii
944 posts • Page 14 of 321 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32

Re: Uite ce am gasit in ziar astazi!!!!

Postby costoboc » Apr 23rd, '12, 11:30

Din categoria : " DE CE NU M-AI OTRAVIT DE MIC ?"

Marean Vanghelie :

„E inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă acces la studiile superioare doar din cauză că nu ştiu să scrie sau să citească”, a spus Vanghelie. „Vrem învăţământ şi manuale universitare într-o limbă pe care şi analfabeţii să o poată înţelege. Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au născut, nu au ales să fie în felul acesta”.

ATENTIE pentru cei ce vor sa acceseze link-ul, contine imagini si exprimari socante!
http://secsidelacapat.blogspot.co.uk/
costoboc
Contributor
Contributor

Postby marianfim » Apr 23rd, '12, 21:39

Eu nu mai stiu ce studii aveam la nastere...
-nas- -nas- -nas-
marianfim
Senior
Senior

Postby AndreeaAtu » Apr 24th, '12, 09:42

costoboc wrote:Din categoria : " DE CE NU M-AI OTRAVIT DE MIC ?"

Marean Vanghelie :

„E inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă acces la studiile superioare doar din cauză că nu ştiu să scrie sau să citească”, a spus Vanghelie. „Vrem învăţământ şi manuale universitare într-o limbă pe care şi analfabeţii să o poată înţelege. Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au născut, nu au ales să fie în felul acesta”.

ATENTIE pentru cei ce vor sa acceseze link-ul, contine imagini si exprimari socante!
http://secsidelacapat.blogspot.co.uk/

VAAAAAAIIIII, de ce nu avem buton de "LIKE" pe forum?!?!?!!? -ras2- -ras2- -ras2- -ras2-
AndreeaAtu
Caligraf
Caligraf

Postby ady_azzuro » Apr 25th, '12, 04:29

Pregatiti-va de un nou val de 'colorati'...

http://www.express.co.uk/posts/view/316 ... d-sell-sex
ady_azzuro
Cronicar
Cronicar

Postby splash » May 18th, '12, 23:39

splash
Mentor
Mentor

Postby glissando » May 26th, '12, 11:25

Se pregatesc restrictii la imigrare pentru... greci? Adica, wtf, asta e UE sau cum? Let's call the whole thing off si sa revenim la cum eram inainte daca nu suntem in stare sa respectam niste tratate pe care le-am semnat pe cand curgea lapte si miere.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-18216538
glissando
Scriitor
Scriitor

Postby andreivaly » May 26th, '12, 15:42

Salut,
Iata si varianta care circula in mass media romaneasca,unde zice ca nu ne ocoleste si pe noi

http://www.incont.ro/externe/marea-brit ... si-pe.html
andreivaly
Erudit
Erudit

Postby glissando » May 27th, '12, 10:28

In articolul din Telegraph nu scrie decat ca Ro si Bg au restrictii deja. Deci nu vad de unde au scos-o cei din mass media din Romania. Uite articolul:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... apses.html
glissando
Scriitor
Scriitor

Postby andreivaly » May 28th, '12, 08:00

Ei si tu.... Mai baga de la ei sa para stirea mai 'tragica'....s-o citeasca mai multi,poate.
andreivaly
Erudit
Erudit

Postby Marin » Jun 22nd, '12, 09:40

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-18539472

Eu inca am indoieli ca se vor elimina restrictiile din 2014.
Marin
Carturar
Carturar

Postby deceneu » Jun 22nd, '12, 09:54

@Marin

Fiecare om poate avea parerile lui dar am si eu o intrebare.Cum ai ajuns la concluzia asta din acel articol? eu, la mintea mea umila, nu am fost capabil sa inteleg ceea ce ai scris tu.

Alex
deceneu
Erudit
Erudit

Postby deceneu » Jun 22nd, '12, 09:56

Acel articol se refera la faptul ca acel nene crede ca a fost o greseala ca tzarilor care au intrat in 2004 in UE nu li s-au pus restrictii cum ni s-au pus noua si bulgarilor de exemplu.. restrictiile nu pot fii extinse pe o perioada mai mare de 7 ani.
deceneu
Erudit
Erudit

Postby Marin » Jun 22nd, '12, 10:03

Fiindca acum e 2012 si ei regreta ca nu au impus restrictii in 2004.
Cu regretele astea crezi ca o sa dea ei deodata drumu la robinetul cu romani?
Marin
Carturar
Carturar

Postby deceneu » Jun 22nd, '12, 10:15

stii , d-asta ma enervez eu mereu pe forum..
hai sa-ti explic o faza de clasa a-3-a pe care am explicat-o de 100 de ori.

1. anglia ca membra UE TREBUIE sa respecte legile UE
2. legea UE este foarte clara

"tazarile din UE pot impune restrictii tzarilor noi intrate in uniune pe piatza muncii PE O PERIOADA NU MAI MARE DE 7 ANI DACA si numai daca pot demonstra ca ridicarea restrictiile pot afecta grav economic tzarii lor"

3. anglia regreta in 2012 ca nu a impus restrictii in 2004... exact... dar in 2007 au impus , romanilor si bulgarilor, restrictii pe piata muncii... pentru ca legea europeana le-a permis

4. dupa 31 decembrie 2013 legea europeana NU LE MAI PERMITE!!! NU SE MAI POATE!!! CE NU INTELEGETI???
deceneu
Erudit
Erudit

Postby Marin » Jun 22nd, '12, 10:31

Am inteles, multumesc de clarificare.
Marin
Carturar
Carturar

Postby sapanta » Jun 22nd, '12, 13:45

seful opozitiei se pregateste pt alegeri... se pare ca una din cauzele pt care au pierdut ar fi legate de imigratie, desi au mai fost si altele.
f interesante sunt insa comentariile -da-da-
sapanta
Lord
Lord

Postby Dan » Jun 22nd, '12, 14:03

deceneu wrote:4. dupa 31 decembrie 2013 legea europeana NU LE MAI PERMITE!!!

Teoretic, UE ar putea aproba impunerea de noi restrictii sau mentinerea actualelor restrictii (vezi cazul Spania), dar DOAR in cazul in care in UK ar exista perturbari grave pe piata muncii din acest motiv.

Ma indoiesc ca UK ar putea invoca aceste motive, pentru ca nu se pot compara cele doua situatii. Spania are somaj 30%. Si chiar daca le-ar invoca, UE nu ar accepta niciodata asta.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby Jay » Jun 22nd, '12, 15:36

Spania a pus restrictii romanilor anul trecut deoarece au existat perturbari grave pe piata muncii, si (motivul pentru care au putut sa o faca) nu trecusera inca 7 ani de la intrarea Romaniei in UE. Nu exista "teoretic" sau "practic" la o lege clara. Orice fel de restrictie impusa
cetatenilor romani si bulgari de catre orice tara membra UE va expira la sfarsitul lui 2013, indiferent de situatia de pe pietele lor financiare.

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=466&langId=en
Jay
Haiduc
Haiduc

Postby deceneu » Jun 22nd, '12, 18:37

clar, asa e... corect postul tau!
deceneu
Erudit
Erudit

Postby dromaderu » Jun 22nd, '12, 18:54

Daca unii ar trai cu capul , pe pamant, si nu cu capul...
si ar mai urmari si alte chestii, decat anunturi cu gagici,
poate, chiar daca, intr-adevar , in mod normal UK trebuie sa ridice restrictiile din 2014, conform a ce a semnat cand a aderat la uniune...

cand insa ar vedea ca liderul opozitiei din UK, vorbeste despre "un plan" , pentru limitarea imigratiei ,
consolidand astfel pozitia deja stiuta a conservatorilor,

cand acest "plan" este luat in discutie acum, cand mai este un an juumatate pana sa se ridice aceste restrictii,
eu, ca roman aflat aici/Romania sau aiurea, fara drept de munca inca,

DA, devin ingrijorat!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby adelaide_ » Jun 22nd, '12, 19:26

Pe mine nu (ne)ridicarea restrictiilor ma ingrijoreaza. Deceneu e putin "diplomat" in exprimare (alegand expresia cea mai delicata pe care am gasit-o), dar are dreptate. Legea europeana nu permite dupa 31 decembrie 2013 prelungirea restrictiilor.Ultimii 2 ani in care o tara putea cere prelungirea restrictiilor sunt acestia 2 (2012-2013) cu conditia sa existe perturbari grave pe piata muncii.Nu am inteles cum a reusit UK sa dovedeasca asta, de fapt cred ca nu a dovedit nimic, le-au prelungit si gata. De fapt daca nu ma insel CE a cerut explicatii UK-ului pe tema asta.

Oricum, ramane faptul ca UK-ul e contrar UE-ului. Nu le place deloc si ar iesi maine daca interesele nu ar fi atat de mari.
Sigur ei pot alege sa incalce legea europeana,cu riscurile aferente actiunii de a incalca o lege.
Dar ceea ce gasesc eu intr-adevar ingrijorator e turnura generala pe care o iau evenimentele.Agonia asta lenta a zonei euro pe care nimeni nu pare sa (vrea) poata sa o opreasca;si care o erodeaza pe zi ce trece tot mai mult.
Azi UK-ului nu ii convine sa iasa din euro.Dar maine va fi la el? (admitand ca maine va mai fi o zona euro).
Zona euro e tot mai slaba. Somaj, debit public enorm, crestere 0 sau - si mai ales lipsa de consens a minunatilor lideri vor mai pastra atractivitatea zonei euro? In plus conventiile la nivel regional (bi sau multi laterale) exista de cand lumea si pamantul. Inclusiv cele privitoare la circulatia marfurilor si capitalurilor...nu vad (in conditiile unei zone euro care doarme in timp ce se duce totul de rapa) ce i-ar impiedica pe britanici sa inceapa negocieri in sensul asta. Zona euro ii va refuza? Hmmm, sa nu uitam ca tarile UE sunt inainte de a fi tari UE francezi, nemti, italieni etc.Si preocupati de propriile interese.
Asta e adevaratul pericol dupa mine.
Daca UE va mai trai, si daca va mai prezenta interes pentru "lumea buna" probabil UK va ridica restrictiile. Vom trai si vom vedea.

PS: Ati vazut ca Italia, Germania, Franta si Spania au ajuns la un acord cu privire la Tobin tax?
adelaide_
Senior
Senior

Postby dromaderu » Jun 22nd, '12, 19:46

dromaderu
Contributor
Contributor

Postby theman73 » Jun 22nd, '12, 20:05

dromader

din pacate multi o sa inghita pe nemestecate tot ce le serveste antenele si usl-ul

faraonul nastase nu se dezminte si isi bate joc in continuare de poporul roman
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby dromaderu » Jun 22nd, '12, 20:40

MaI LUATI DE AICI, scz,

vad o invazie oricum, unii stiu sa manuiasca a dracu de bine tevatura asta numita internet...mai stii ce sa crezi/nu?

http://www.exploziv-news.ro/special/847 ... rimei.html

Uite, personal, Ponta parca nu mai e po(a)nta!

Sa nu ma intelegeti gresit,
clociturile Nastase/Iliescu sunt mai mari banditi decat Basescu...cel putin Ion,
in Ponta insa, speram ceva...speram ca macar acum, cand ala de l-a crescut/format, chiar daca desigur, ii este dator...

fiind totusi prim ministru al unei tari, sa nu se plimbe totusi repede sa vada ce face un om CONDAMNAT! de justitia romana!

Indiferent, facatura sau nu (ma indoiesc in cazul acestui nabab ingamfat) , A FOST CONDAMNAT!

Cati amarati infunda puscariile pt mai putin...sau chiar nimic!

SCARBA!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby adelaide_ » Jun 22nd, '12, 20:45

dromaderu wrote: SCARBA!

100 % de acord.
Plus o tristete infinita pentru toti tatii, fratii ,mamele, surorile si prietenii nostri ramasi acolo si care inca se chinuie sa supravietuiasca...
adelaide_
Senior
Senior

Postby glissando » Jun 24th, '12, 09:11

@ dromaderu

Dupa faza cu plagiatul, Ponta ar trebui sa isi dea demisia. Imi pare rau dar nu poti sa ai un prim ministru care plagiaza si sa te plangi ca francezii pun la bac subiecte de genul "formulati o strategie prin care compania dumneavoastra se poate apara de falsificatorii din Romania."

Imi pare foarte bine ca s-a mentinut decizia de condamnare cu executare a lui Adrian Nastase. Poate in felul acesta ceilalti politicieni romani se vor gandi de 2 ori inainte sa fure. Imi pare rau ca Nastase a incercat sa se sinucida - insa e clar ca nu poate fi iertat/gratiat doar pentru asta. Ca in cazul asta toti condamnatii ar incerca sa se sinucida si ar fi gratiati ...

In fine pentru mine decizia asta de condamnare cu executare arata ca exista un firicel de justitie in Romania. Sa speram ca si Ponta va face gestul de onoare si va demisiona.

In UK intre noi fie vorba, Cameron ar trebui si el sa demisioneze (tot in umila mea parere) pentru scandalul cu Murdoch si BSkyB - dar nu o face. Asa ca, peste tot politicienii se incaptataneaza sa ramana insurubati in fotolii pe care nu mai au autoritatea morala sa le ocupe ...
glissando
Scriitor
Scriitor

Postby theman73 » Jun 24th, '12, 10:19

Ponta nu are cum sa demisioneze , o papusa nu demisioneaza

Fie vorba intre noi la cat de fericit e ca a prins job-ul cel mare , nici daca al prinde lumea cu mana in poseta la careva nu ar demisiona

Pe desupra este vorba doar de furt , chiar si intelectual dar tot furt ramane , de cand e motiv de demisie furtul sau luarea de spaga in psd ?

El nu a facut decat ce a vazut in jurul lui ca face toata lumea in partid , fura

Si bineinteles ca Basescu e vinovat ca Ponta e hot
,,Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.,,

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby Dan » Jun 24th, '12, 12:07

Ponta ar trebui sa plece cat mai repede. Eventual sa il ia si pe Basescu cu el si sa se joace impreuna sotronu.
Sutele de dosare "de coruptie" (haha) care sunt pe cale de finalizare fix acum imi suna ca un fel de campanie electorala in orasele Romaniei, cand strazile se asfalteaza fix cu o luna inainte de alegeri.
Image
Dan
Administrator
Administrator

Postby theman73 » Jun 24th, '12, 12:36

Parerea mea sincera e ca Basescu face in joc mare cu Ponta

Stia foarte bine ca Ponta o sa intervina pentru Nastase , stia de mult de plagiatul lui Ponta dar ia lasat pe alti ministri sa-si piarda scaunul ca dupa aia sa zica ca si Ponta trebuie sa procedeze la fel .... ca e corect sau nu cum joaca Basescu ..... pacat ca de pierdut doar cetateni normali pierd

Ne-am ales cu un guvern plin de bube de care precum vedeti in presa straina toata lumea rade .....

Eleanor Roosevelt
theman73
Lord
Lord

Postby glissando » Jun 24th, '12, 15:57

@theman73 eu cred ca il cam supraestimezi pe Basescu... de unde sa stie el ca a plagiat Ponta, ca nu cred ca citeste lucrari de doctorat, de licenta, de master etc ale diversilor politicieni... nu mi se pare genul intelectual :-)
glissando
Scriitor
Scriitor

PreviousNext

944 posts • Page 14 of 321 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32

Return to SEZATOARE