instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

RGN/Staff Nurse/Skills - Romaneste

Medicina clasica si alternativa
800 posts • Page 23 of 271 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

Re: RGN/Staff Nurse/Skills - Romaneste

Postby sunflower » Mar 5th, '12, 21:37

Salutari!
Nu prea intru des pe forum dar ma bucur ca existati si gasesc sfaturi de un real folos.Eu si sotul meu suntem asistenti medicali in NH ca toata lumea care incepe sa lucreze in Uk in acest domeniu.Suntem de 6 luni si inca intampinam dificultati cu limba engleza.Nu putem spune ca nu am stiut deloc dar noi ne-am evaluat undeva pe la nivel mediu.Cand am ajuns aici am vazut exact cum stau treburile.Cel mai greu e cu engleza medicala,care planuri,risk assessment si multe altele.Pentru cei care au fost intr-o situatie similara va rog sa ne ajutati cu un sfat. imaginat niciodata ca asimilezi asa greu,ba mai rau ai impresia ca nu poti mai mult de atat.Daca stie cineva unde putem gasi ceva carti despre care planuri va rog dati un semnal.E asa de frustrant cand sti ce trebuie sa vorbesti,ai experienta dar nu poti sa vorbesti ca lumea.
Daca sti sa vorbesti munca e pe jumatate facuta,de acord?
Astept cu mare nerabdare raspunsul vostru!
Multumesc! -nuuu-
sunflower
Scrib
Scrib

Postby Mutu » Mar 6th, '12, 00:27

sunflower wrote:Salutari!
Daca stie cineva unde putem gasi ceva carti despre care planuri va rog dati un semnal.E asa de frustrant cand sti ce trebuie sa vorbesti,ai experienta dar nu poti sa vorbesti ca lumea.
Daca sti sa vorbesti munca e pe jumatate facuta,de acord?
Astept cu mare nerabdare raspunsul vostru!
Multumesc! -nuuu-

Incearca link-ul de mai jos:
http://bit.ly/wHjg2p
O sa gasesti cam tot ce vrei. Daca vrei carti, incearca link-urile postate de colega noastra splash.
Daca stii , ce anume este de scris in care plan, munca este facuta pe jumatate. Doar daca stii sa vorbesti, munca este facuta in proportie de aprox 10%. Mai este partea practica si apoi de respectat intocmai, ce este scris in care plan.

Miraa_27 wrote:Da ca si nurse as dori, intr-adevar cam greu se obtin contracte ca si self de asta mi-as dori sa aplic pt a putea fi angajata

Nu inteleg prea bine ce doresti, dar pot sa-ti spun ca avand SE nu esti angajata, ai doar un contract de prestari de servicii cu unitatea in care iti desfasori activitatea, contract care poate avea multe clauze.. Ai mare grija inainte de a incepe ca SE nurse, sa fii inscrisa intr-un sindicat(RCN, Unison etc), iar cand te inscrii e bine s-o faci telefonic si sa le spui ca esti SE.

Succes!
Image
Mutu
Contributor
Contributor

Postby lovelysmile » Mar 9th, '12, 20:21

Sunflower. Nu am mai auzit ca o nursa ce lucrează într-un NH sa facă care plan, din câte știu asta face matroana sau deputat manageri dar nu o simpla nursa, poate doar review la un care plan
There is something always to love, and if you have not learned this, it means you have not learned anything.
lovelysmile
Erudit
Erudit

RGN/Staff Nurse/Skills - Romaneste

Postby Mutu » Mar 11th, '12, 04:30

@lovelysmile
In majoritatea NH-urilor "The Nurse" este responsabil(a) cu intocmirea, actualizarea, revizia sau re-evaluarea "care plan"-urilor. Face parte din atributiile noastre. In fond "care plan"-ul este planul care duce la respectarea nevoilor fundamentale ale adultului vulnerabil. Nevoile care le-am invatat si in Romania la scoala de asistenti medicali, alea despre care pomenea Virginia Henderson si Florance Nightingale.
The "matron", deputy managerul, clinical nurse, team leader ori cum s-or mai chema, fac de obicei un assessment inainte de admiterea in NH, iar restul hartogariilor impreuna cu MDT-ul, in unele cazuri chiar GP-ul si unul din cei enumerati mai sus(depinde de unitate, policy, fuss-uri etc), ramane pentru noi sa le intocmim.

The "14" human needs:

Breathe normally. Eat and drink adequately.
Eliminate body wastes.
Move and maintain desirable postures.
Sleep and rest.
Select suitable clothes-dress and undress.
Maintain body temperature within normal range by adjusting clothing and modifying environment
Keep the body clean and well groomed and protect the integument
Avoid dangers in the environment and avoid injuring others.
Communicate with others in expressing emotions, needs, fears, or opinions.
Worship according to one’s faith.
Work in such a way that there is a sense of accomplishment.
Play or participate in various forms of recreation.
Learn, discover, or satisfy the curiosity that leads to normal development and health and use the available health facilities.

The first 9 components are physiological. The tenth and fourteenth are psychological aspects of communicating and learning The eleventh component is spiritual and moral. The twelfth and thirteenth components are sociologically oriented to occupation and recreation.

"Care plan" definitie:

A plan, based on a nursing assessment and a nursing diagnosis, carried out by a nurse. It has four essential components: identification of the nursing care problems or nursing diagnoses and statement of the nursing approach to solve those problems; statement of the expected benefit to the patient; statement of the specific actions by the nurse that reflect the nursing approach and achieve the goals specified; and evaluation of the patient's response to nursing care and readjustment of that care as required. The nursing care plan is begun when the patient is admitted to the health service, and, after the initial nursing assessment, a diagnosis is formulated and nursing orders are developed. The goal of the process is to ensure that nursing care is consistent with the patient's needs and progress toward self-care. A written nursing care plan should be a part of every patient's chart.

Daca tu nu faci planuri de ingrijire(castigul tau), asta nu inseamna ca toate asistentele ori asistentii sunt scutiti; sau ca aceasta minunata activitate nu face parte din atributiile lor(noastre). Se pare, ca la tine in NH unele persoane isi fac treaba.
Image
Mutu
Contributor
Contributor

Postby dromaderu » Mar 19th, '12, 18:59

Am parasit NHS-ul in Oct 2010 si, mi-a luat iata,
un an si jumatate sa reusesc sa "intru" iar,
cei drept, nici nu prea m-am "strofocat",

dar, am realizat ca, doar agentie este OK financiar dar, cu trainingurile sunt varza, ca sa zic asa.

Asadar astazi am avut prima zi de induction inapoi in sistem, doar ca bank nurse e drept (asta si voiam, nu as mai putea momentan sa depind de cineva sa-mi stabileasca ce si cum... -ras4- )

De retinut deci, pentru altii care poate vor fi urmat acest pattern...
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby lovelysmile » Mar 21st, '12, 12:41

de cand sunt aici am invatat si eu ce atributii are o nursa in NH, ce vroiam sa spun este ca intr-un fel sau altul difera de la un NH la altul, dar in mare sunt aceleiasi, actualizarea, revizia sau re-evaluarea "care plan"-urilor o facem noi dar intocmirea (assessment-ul)o face cel care a vazut rezidentul si in orice caz nu o simpla nursa din NH
There is something always to love, and if you have not learned this, it means you have not learned anything.
lovelysmile
Erudit
Erudit

Postby vera vasile » Apr 26th, '12, 10:18

Buna ziua tuturor!Citesc acest forum pagina cu pagina si am gasit multe informatii utile pentru care multumesc tuturor!Eu sunt in UK de la inceputul anului, am PIN-ul ca RGN si am aplicat pentru Blue Card ca dependent de self-employed, sotul meu.Astept de 2 luni si jumatate ...Intre timp ma tot suna de la o agentie Aplus Recruit si imi spun ca pot lucra ca self cu contract de prestari servicii la un singur angajator.Va intreb pe cei cu ceva experienta daca ar fi mai bine sa accept ca self sa lucrez ca nurse, sau stau cuminte si astept BC-ul si incep ca angajat la o NH?Ca self platesti mai putine taxe la stat decat ca angajat?
vera vasile
Discipol
Discipol

Postby Adi PC » Apr 26th, '12, 12:33

vera vasile wrote:Buna ziua tuturor!Citesc acest forum pagina cu pagina si am gasit multe informatii utile pentru care multumesc tuturor!Eu sunt in UK de la inceputul anului, am PIN-ul ca RGN si am aplicat pentru Blue Card ca dependent de self-employed, sotul meu.Astept de 2 luni si jumatate ...Intre timp ma tot suna de la o agentie Aplus Recruit si imi spun ca pot lucra ca self cu contract de prestari servicii la un singur angajator.Va intreb pe cei cu ceva experienta daca ar fi mai bine sa accept ca self sa lucrez ca nurse, sau stau cuminte si astept BC-ul si incep ca angajat la o NH?Ca self platesti mai putine taxe la stat decat ca angajat?

Pai. Daca tu iei BLue si apoi lucrezi un an neintrerupt cu contract, dupa an, tu poti cere Blue definitiv independent iar pe acelasi formular, sotul poate cere Blue de dependent de tine. Daca lucrezi ca self .....nu ai aceasta optiune peste un an, decat peste 4 sau 5 (nu mai retin exact).
Legat de taxe, din ce am analizat si observat, sotia mea, cu contract, plateste mai mult NINo decat unul cu Self. De ce? Pt ca, un angajat plateste Nino Class 1, care este 12% dupa un calcul care il gasesti pe un tabel la siteul HMRevenue and Customs .....NiNo..de ex sotia la un brut de 1500, iau tras 115 Nino, sau la un 1300, au tras 83.. In schimb un Self plateste NiNo Class 2 adica circa 10-13 lire pe luna.Doar daca depasesti nu stiu ce suma ca self mai platesti inca 2% din ceea ce depaseste acea suma. Tot acolo pe site gasesti explicat.
Impozit pe venit, TAX sau PAYE cum mai apare, este 20% indiferent ca esti angajat sau Self, 20% dupa ce depasesti pragul de Personal Allowance, venit brut neimpozabil anual pe persoana, care anul asta fiscal e ste 8 mii si ceva. Doar dupa ce incasezi atata se aplica Tax 20%. Acuma, mai exista diferente, functie de tipul de Tax Code si modul de lucru a contabililor si programelor lor de lucru si calcul.

Adica scris cu Tapatalk din Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby vera vasile » Apr 26th, '12, 15:21

Multumesc pentru raspuns Adi PC!Totusi este o diferenta mare la plata NINO ca angajat si ca self....Cred totusi ca am sa astept cuminte BC-ul, pentru ca avantajele sunt mai mari.
vera vasile
Discipol
Discipol

Postby dromaderu » Apr 26th, '12, 20:16

Eu am citit de v'o 5 ori sa inteleg daca e real sau nu... -ras4-

Deci Vera,
nu aplici pt un job deoarece pierzi cativa creitzari la diferenta de taxe?

Adica, job-ul este acolo, no problems...dar, tu nu te bagi ca dai prea multe taxe deci?
Good luck for the future !
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Becky » May 21st, '12, 22:48

Salutare tuturor.

Vreau sa aduc aprecierile mele tuturor pentru timpul pe care il petreceti pe acest forum si informatiile pe care le dati .
Mi-au fost si imi sunt de mare folos.Well done! -bravo-

Lucrez de cateva luni ca si RGN intr-un NH si am fost solicitata de o agentie (Social care& Education) sa lucrez pe bank . Evident platesc mult mai bine si as vrea sa va intreb pe voi care aveti experienta cu agentiile daca stiti ceva informatii despre aceasta ,este serioasa ?? pt ca imi cere sa scanez anumite documente si sa le trimit pe e-mail pt inregistrare. Acest lucru nu imi da prea mare incredere si nu prea stiu ce sa fac.

M-as bucura daca ati putea sa imi dati cateva sfaturi atunci cand te inregistrezi cu agentiile ,ce hartii trebuiesc semnate ,ce angajamente iti faci fata de iei , cum declari venitul la Inland Revenue, cum te platesc . Cum te protejezi ca sa nu fii inselat ?

Va multumesc anticipat .
Becky
Haiduc
Haiduc

Postby dromaderu » May 22nd, '12, 06:25

Becky wrote:Salutare tuturor.

Vreau sa aduc aprecierile mele tuturor pentru timpul pe care il petreceti pe acest forum si informatiile pe care le dati .
Mi-au fost si imi sunt de mare folos.Well done! -bravo-

Lucrez de cateva luni ca si RGN intr-un NH si am fost solicitata de o agentie (Social care& Education) sa lucrez pe bank . Evident platesc mult mai bine si as vrea sa va intreb pe voi care aveti experienta cu agentiile daca stiti ceva informatii despre aceasta ,este serioasa ?? pt ca imi cere sa scanez anumite documente si sa le trimit pe e-mail pt inregistrare. Acest lucru nu imi da prea mare incredere si nu prea stiu ce sa fac.

M-as bucura daca ati putea sa imi dati cateva sfaturi atunci cand te inregistrezi cu agentiile ,ce hartii trebuiesc semnate ,ce angajamente iti faci fata de iei , cum declari venitul la Inland Revenue, cum te platesc . Cum te protejezi ca sa nu fii inselat ?

Va multumesc anticipat .

Buna Becky,
in ce zona a UK-ului esti?
Da si aici un link eventual cu acea agentie, eu nu am auzit insa,

din cele cca 7 agentii diferite cu care am colaborat/colaborez, cam la jumatate am trimis actele in acest mod.

Este un boom continuu in crearea de noi si noi agentii, si, toti vor sa se miste repede.
Daca ti se cere doar un scan , e mai OK decat sa trimiti originalul.

Daca nu ai totusi incredere, verifica-le adresa de mail.

Bun ca te-au contactat dansii pt asa ceva, din NH direct, zilele astea , prea putine agentii mai accepta staff, doar daca au de munca in NH , desi, acolo sunt mai putine ore pt agentie.

Da , plata este mai buna si, daca ai masina/conduci si posibilitatea sa te deplasezi, la short notice uneori, nu mai sta p;e ganduri!

Va fi putin nasol though cu referintele, caci , actualul angajator va fi una dintre ele, nimanui nu-i prea place cand vede ca regular staff vrea sa ia si alte job-uri, ti-o spun din propia experienta!

Bafta anyway, si, tine-ne la curent!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Becky » May 22nd, '12, 15:06

Buna Dromaderu
Iti multumesc foarte mult pt promptitudinea feedback-ului.
Eu si familia mea suntem in Wales ,firma este din Leicester si i-am gasit pe job centre plus( www.scesocialcare.co.uk )
As vrea sa te intreb cu CRB form trebuie sa am cate una cu fiecare agentie sau imi este de ajuns asta care o am facuta acum recent in ianuarie
Cum declar venitul cand lucrez cu agentile .Este acelasi formular ca pt self employed? Orice sugestie imi este de mare folos.
Multumesc anticipat.
Becky
Haiduc
Haiduc

Postby dromaderu » May 22nd, '12, 17:38

Becky wrote:Buna Dromaderu
Iti multumesc foarte mult pt promptitudinea feedback-ului.
Eu si familia mea suntem in Wales ,firma este din Leicester si i-am gasit pe job centre plus( http://www.scesocialcare.co.uk )
As vrea sa te intreb cu CRB form trebuie sa am cate una cu fiecare agentie sau imi este de ajuns asta care o am facuta acum recent in ianuarie
Cum declar venitul cand lucrez cu agentile .Este acelasi formular ca pt self employed? Orice sugestie imi este de mare folos.
Multumesc anticipat.

Eu sunt mai tot timpul prin Leicester recent dar, nu am auzit de dansii, bine, asta nu inseamna mai nimic, sunt macar cateva zeci de agentii, unele mai renumite, altele abia infiintate.
Din cate observ astia au un spectru mai larg, adica cauta si careri si cleaneri.
CRB-ul da, iti trebuie separat pt fiecare agentie, daca, de ex actele de inregistrare sunt gata inainte de venira CRB-ului, pot unii accepta sa lucrezi pe o fotocopie al celui avut deja, dar, DOAR cu dovada ca ai aplicat pt CRB prin intermediul lor.

Personal, fac cam 6/7 pe an, dureaza la unele (cele online) si 48 de ore.

Eu sunt pe PAYE, adica se ocupa agentia de tot ce inseamna taxe dar, atentie, pt acest gen vei avea nevoie de BC.
Daca nu ai BC, si acestia de te-au interpelat stiu ca ti-ar trebui ca sa poti lucra , si te accepta ca SE sau LTD,

da-i bataie si asa.
Daca tu esti in Wales si agentia in Leicester, stii daca au de munca si in zona ta?
Depinde cat de flexibila esti, daca poti face ture lungi si dormi la locatie, dar, in general, eu nu conduc peste 60/65 de mile dus pentru un shift!

Sper ca ti-a fost de folos, clarifica cred eu in special cu PAYE/SE /LTD,
ca sa stii cum stai si...bafta!

Am sa-i sun si eu maine sa vad ce rate ofera la ora.
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Becky » May 22nd, '12, 18:53

Buna Dromaderu
Multumesc tare mult ,informatiile tale imi sunt de mare ajutor.
Eu am deja blue card deci nu va trebui sa declar si sa platesc taxe pentru acest venit la Inland Revenue separat,deci va fi mult mai usor pt mine.
Ei ofera de munca in zona unde locuim , chiar are un client la mai putin de o mila de casa noastra, deci este foate convenabil deasemeni.
Multumesc .
Becky
Haiduc
Haiduc

Postby dromaderu » May 22nd, '12, 19:00

Becky wrote:Buna Dromaderu
Multumesc tare mult ,informatiile tale imi sunt de mare ajutor.
Eu am deja blue card deci nu va trebui sa declar si sa platesc taxe pentru acest venit la Inland Revenue separat,deci va fi mult mai usor pt mine.
Ei ofera de munca in zona unde locuim , chiar are un client la mai putin de o mila de casa noastra, deci este foate convenabil deasemeni.
Multumesc .

Becky, taxe platesti pt orice venit, deci, nu-ti fa tu griji ca sta taxman-ul linistit, dar , cu BC nu mai ai tu problema,
agentia se ocupa, si, va fi considerat ca al doilea job.
Daca ai unde merge asa de aproape, este ideal... -bravo-

Eu, tura prin agentie cel mai aproape de casa am avut-o la cca 11 mile.

Multa bafta!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Becky » May 22nd, '12, 19:50

Multumesc .
Becky
Haiduc
Haiduc

Postby miha36 » May 23rd, '12, 11:39

Adi PC wrote:
vera vasile wrote:Buna ziua tuturor!Citesc acest forum pagina cu pagina si am gasit multe informatii utile pentru care multumesc tuturor!Eu sunt in UK de la inceputul anului, am PIN-ul ca RGN si am aplicat pentru Blue Card ca dependent de self-employed, sotul meu.Astept de 2 luni si jumatate ...Intre timp ma tot suna de la o agentie Aplus Recruit si imi spun ca pot lucra ca self cu contract de prestari servicii la un singur angajator.Va intreb pe cei cu ceva experienta daca ar fi mai bine sa accept ca self sa lucrez ca nurse, sau stau cuminte si astept BC-ul si incep ca angajat la o NH?Ca self platesti mai putine taxe la stat decat ca angajat?

Pai. Daca tu iei BLue si apoi lucrezi un an neintrerupt cu contract, dupa an, tu poti cere Blue definitiv independent iar pe acelasi formular, sotul poate cere Blue de dependent de tine. Daca lucrezi ca self .....nu ai aceasta optiune peste un an, decat peste 4 sau 5 (nu mai retin exact).
Legat de taxe, din ce am analizat si observat, sotia mea, cu contract, plateste mai mult NINo decat unul cu Self. De ce? Pt ca, un angajat plateste Nino Class 1, care este 12% dupa un calcul care il gasesti pe un tabel la siteul HMRevenue and Customs .....NiNo..de ex sotia la un brut de 1500, iau tras 115 Nino, sau la un 1300, au tras 83.. In schimb un Self plateste NiNo Class 2 adica circa 10-13 lire pe luna.Doar daca depasesti nu stiu ce suma ca self mai platesti inca 2% din ceea ce depaseste acea suma. Tot acolo pe site gasesti explicat.
Impozit pe venit, TAX sau PAYE cum mai apare, este 20% indiferent ca esti angajat sau Self, 20% dupa ce depasesti pragul de Personal Allowance, venit brut neimpozabil anual pe persoana, care anul asta fiscal e ste 8 mii si ceva. Doar dupa ce incasezi atata se aplica Tax 20%. Acuma, mai exista diferente, functie de tipul de Tax Code si modul de lucru a contabililor si programelor lor de lucru si calcul.

Buna ,as dori sa vb mai multe cu tine despre taxe , putem vb pe messenger?
miha36
Haiduc
Haiduc

Postby Adi PC » May 23rd, '12, 16:45

@miha36.
Nu sunt in domeniu, astfel amator, nu sunt in masura a conversa concret despre taxe.
Tot ceea ce stiu este relevant uzului personal si in urma consultarii siteului HMRC precum si a paysleep-urilor sotiei, dar si a studierii in scop personal a celor legate de Self Employer (eu urmand a lucra in acest fel).
Deci ca sa inteleg si eu ce m-a interesat a trebuit sa imi bat putin capul.
Ceva nou ce am mai aflat, e ca acel Personal Allowance anual ( venit neimpozabil) se aplica astfel: se imparte acel 8100 la 12 luni. Rezultatul ti se scade din brutul lunar, iar pe ce ramane se aplica 20% care e Tax- ul (impozit, PAYE). NINO arevo alta procedura, mai complicata un pic.
Exista totusi in acest forum, si topice dedicate taxelor, gasisti in general la ceva cu P45, P60....

Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby dromaderu » May 23rd, '12, 16:50

Pai dracu sa-i cheptene cu taxele lor cu tot,

am cerut 10 ore de holiday sa-mi fie platite,
brut am luat 214, after tax am ramas cu 102, am ramas stupefiat, caci suntem abia la inceputul anului fiscal, cand am sunat mi-au zis ca fac impartirea aia la 52 (numarul de saptamani) si ca depasisem acolo (aveam deja 40 de ore platite) ...dreaq ii mai intelege pe astia!

Am sunat azi la acea agentie din Leicester,

este OK pt toti cei care vreit sa lucrati agentie in NH (nu fac deloc spitale),
plata orara este intre 15-20£/ora, fctie de locatie/zi a saptamanii,
din ce zice doamna aia cica au de munca la greu (bine , asa se lauda toti la prima contactare... -ras4- )...in tot UK-ul, deci, nu strica sa incercati spre largirea experientei si, de ce nu, imbunatatirea veniturilor!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Becky » Jun 1st, '12, 18:44

Salutare tuturor

As vrea sa te intreb pe tine Dromaderu dar si pe ceilalti cu experienta deasemeni cum stau lucrurile cu indemnizatiile/asigurarile (ex. rcn...).Sunt benefice? Voi sunteti iregistrati cu vreo firma de asigurare ? Ma gandesc ca atunci cand lucrezi cu mai multe agentii este mai riscant ca atunci cand esti angajat cu un NH/NHS.

Deasemeni as vrea sa va intreb pe voi care lucrati numai cu agentiile cum faceti cu training-urile .Le faceti online , va deplasati in locatii.Ati putea sa-mi faceti cateva recomandari.

Va multumesc anticipat .
Becky
Haiduc
Haiduc

Postby dromaderu » Jun 14th, '12, 18:04

dromaderu
Contributor
Contributor

Postby dromaderu » Jun 14th, '12, 18:07

Becky wrote:Salutare tuturor

As vrea sa te intreb pe tine Dromaderu dar si pe ceilalti cu experienta deasemeni cum stau lucrurile cu indemnizatiile/asigurarile (ex. rcn...).Sunt benefice? Voi sunteti iregistrati cu vreo firma de asigurare ? Ma gandesc ca atunci cand lucrezi cu mai multe agentii este mai riscant ca atunci cand esti angajat cu un NH/NHS.

Deasemeni as vrea sa va intreb pe voi care lucrati numai cu agentiile cum faceti cu training-urile .Le faceti online , va deplasati in locatii.Ati putea sa-mi faceti cateva recomandari.

Va multumesc anticipat .

Sorry, abia acum am vazut aici,

da, este recomandabil sa fii inscris cu ceva uniune, personal sunt cu RCN-ul...
nu stii niciodata cand ai nevoie , deci, a e bine sa fii safe.

De mentionat ca, daca ai o belea ceva, si te inregistrezi repejor, desigur, ei nu-ti vor lua cazul, adica nu merge de ex ca AA-ul -ras4-
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Adi PC » Jun 14th, '12, 20:59

dromaderu wrote:
Becky wrote:Salutare tuturor

Va multumesc anticipat .

Sorry, abia acum am vazut aici,

da, este recomandabil sa fii inscris cu ceva uniune, personal sunt cu RCN-ul...
nu stii niciodata cand ai nevoie , deci, a e bine sa fii safe.

De mentionat ca, daca ai o belea ceva, si te inregistrezi repejor, desigur, ei nu-ti vor lua cazul, adica nu merge de ex ca AA-ul -ras4-

AA aici e Alcolicii Anonimi? :lol: :grin: sau e aia rutiera?

Tapatalk/Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby Mirela00 » Jun 15th, '12, 14:31

Cea rutiera este AAA, -bravo-
Traieste in asa fel incat, facand bilantul la sfarsitul fiecarei zile, sa constati ca ai realizat ceva pentru care se merita sa traiesti si a doua zi.
Mirela00
Erudit
Erudit

Postby Adi PC » Jun 15th, '12, 14:45

Mirela00 wrote:Cea rutiera este AAA, -bravo-

Eu mai si glumeam mai sus. Dar Road Breakdown Cover este AA.
La americani este Triple A...adica AAA ...si aceea e Asociatia Alcolicilor Anonimi.

Tapatalk/Galaxy S2
Adi PC
Sfatuitor
Sfatuitor

Postby splash » Jun 15th, '12, 17:05

There is another one related to medicine : triple A
Abdominal Aortic Anevrism ;-)
splash
Mentor
Mentor

Postby dromaderu » Jun 15th, '12, 17:24

-ras4- -asa-asa- -nervos-

Eu ziceam asa:

Daca faci pana aiurea pe sosea, si suni AA-ul, care este aia care are grija sa nu te lase pierdut pe sosea cand faci pana,
deci, vine si te rezolva imediat (though platesti multisor decat daca ai fi fost deja inscris).

Daca faci buba ceva si esti suspendat/investigat si suni RCN si te inscrii la ei si le spui de problema,
nu se pune caci, nu erai cu ei la data la care ai facut bubutza!

Evitati deci bubutzele dar, daca apar, e bine sa fiti inregistrati!
dromaderu
Contributor
Contributor

Postby Becky » Jun 19th, '12, 13:27

Multumesc frumos Dromaderu.

Dar cum faci sa stai la zi cu training-urile?
Becky
Haiduc
Haiduc

PreviousNext

800 posts • Page 23 of 271 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

Return to SANATATE