instalari si mutari antene satelit
Traduceri Autorizate Londra - Romani in UK
Contabilitate - Tax Return - CIS - Romani in UK

Remediu contra sforaitului

Medicina clasica si alternativa
4 posts • Page 1 of 1

Remediu contra sforaitului

Postby rebecca_uk » May 22nd, '12, 09:30

Salut,

As vrea sa stiu ce anume poate opri sforaitul. Ati incercat ceva si a functionat?
Pana acum noi am recurs la: snoring rings (au functionat un pic), snoring strips (benzi mentolate care se pun pe cerul gurii - unele functioneaza, altele nu), ripsnore (un fel de dispozitiv cum au boxerii in gura), ear plugs (casti interne de urechi), reducere/renuntare cantitate bere si cidru - merge, dar e singura placere (viciu)... -nas- ;
Am mers la medic- cica e o operatie care costa numai 3000 lire si tine de medicina privata; medicul meu mi-a zis ca e de fapt treaba dentistului.
In afara de perna pusa pe cap si muzica la maxim in casti, ce se poate face? -ceeee?- -plasture-

Multumesc mult.
Frati romani, va rog eu mult, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Re: Remediu contra sforaitului

Postby Dragos22 » May 22nd, '12, 10:01

Sforaitul poate avea multiple cauze: obezitate, pozitia in care dormim, alimentatia din timpul zilei, fumatori/nefumatori.

Sunt multe cazuri in care trecerea la o alimentatie low-carb a dus la oprirea sforaitului (berea=carbohidrati ultra procesati), altii au adaugat in alimentatie cartofi si sforaitul a disparut.

Sfatul meu este sa incerci sa mananci cat mai putine alimente procesate si sa incerci o dieta low-carb. Vezi ce se intampla. Daca sforaitul nu dispare, adauga la cina o banana sau un cartof fiert (alimente bogate in potasiu). Se pare ca potasiul ajuta la disparitia sforaitului.

Trebuie sa vezi ce functioneaza in cazul tau. Eu am scapat de sforait prin eliminarea alimentelor procesate si cu o dieta low carb. Altii n-au reusit.

Testeaza si vezi ce merge. Nu are rost sa arunci atatia bani pe produse

Legat de pozitia de dormit, vezi aici
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm"
Dragos22
Caligraf
Caligraf

Postby rebecca_uk » May 22nd, '12, 10:57

Tre' sa ai si vointa pentru a scapa de...a elimina...
Nu sunt eu cea in cauza. Nu pot sa-l fortez sa-si schimbe stilul de viata. -trist-

El zice sa astept ca daca ne mutam o sa dormim in camere separate. Si gata, a rezolvat problema. -nu-ma-uit-

Iti multumesc mult. Sfaturile tale sunt extrem de utile si stiu ca in general functioneaza, dar... la convingere eu stau mai prost. -plasture-
Last edited by rebecca_uk on May 22nd, '12, 11:56, edited 1 time in total.
Frati romani, va rog eu mult, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
rebecca_uk
Contributor
Contributor

Postby Dragos22 » May 22nd, '12, 11:46

Nu esti cea in cauza, insa esti principala "beneficiara" :)

Ai dreptate, nu are rost sa-l fortezi. Insa puteti discuta pe tema asta.

Iti doresc mult succes!
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm"
Dragos22
Caligraf
Caligraf

4 posts • Page 1 of 1

Return to SANATATE